ПФК ЦСКА ЕАД - Легия Варшава контрола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Re: ПФК ЦСКА ЕАД - Легия Варшава контрола

Мнениеот Altarf » 02 юли 2016 21:01

Ако някой днес е слушал интервюто на Гриша Ганчев, щеше да знае, че футболният отбор на Литекс ще поднови участвието си в българското първенство от В група.

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 02 юли 2016 21:03

DANS написа:
727150 написа:Отишъл Димитър Пенев при играчите на ЦСКА-София преди мача и влязъл в съблекалнята да ги нахъса. Думите му били : Армейци, бъдете все така оранжеви и защитавайте името на свещения град Етрополе.

Не злорадствай, и вие няма вече да имате "вечно дерби", не е смешно, трагично е, за всички!

Вечното дерби винаги е било Славия - Левски. 8-)

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 02 юли 2016 21:04

radiinter написа:...................А най-жалкото е че има отколешни цесекари които имат този отбор за техния ЦСКА :) :)

Не си обективен, има много като мен, честолюбиви, както вчера ни нарече ГГ!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Marcel
Контакти:

Мнениеот Marcel » 02 юли 2016 21:07

Смешни сте. ЦСКА си е ЦСКА. Новото дружество изкупува всички дългове на старото. Капиш? За разлика от лъжльото Тити, който загроби 12 млн лева!!!

Не бях чувал Преслав Йорданов, Аясс, Галчев, Йордан Йорданов, Господинов да са играли в Литекс... Ама явно сте спецове!!!

Потребителски аватар
radiinter
Контакти:

Мнениеот radiinter » 02 юли 2016 21:08

DANS написа:
radiinter написа:...................А най-жалкото е че има отколешни цесекари които имат този отбор за техния ЦСКА :) :)

Не си обективен, има много като мен, честолюбиви, както вчера ни нарече ГГ!

Знам че има,затова не казвам ВСИЧКИ.Имам приятели цесекари и ги гледам как и на тях самите им е неудобно от цялата ситуация и измислят какви ли не тъпи оправдания.Само защото искат с цената на всичко да има едни четири букви в А група.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 02 юли 2016 21:09

Altarf написа:Ако някой днес е слушал интервюто на Гриша Ганчев, щеше да знае, че футболният отбор на Литекс ще поднови участвието си в българското първенство от В група.

Едва ли точно футболните фенове от Ловеч ще искат отбора им да има нещо общо с микренския левент.Надявам се че не са такива мазохисти :idea: :!:

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 02 юли 2016 21:09

Marcel написа:Смешни сте. ЦСКА си е ЦСКА. Новото дружество изкупува всички дългове на старото. Капиш? За разлика от лъжльото Тити, който загроби 12 млн лева!!!

Не бях чувал Преслав Йорданов, Аясс, Галчев, Йордан Йорданов, Господинов да са играли в Литекс... Ама явно сте спецове!!!

Приятелю заблуден, да те попитам, отборът на ГГ узорпирал името ЦСКА, ще играе ли за Суперкупата на България? И кога?
Последна промяна от DANS на 02 юли 2016 21:10, променено общо 1 път.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 02 юли 2016 21:10

Marcel написа:Смешни сте. ЦСКА си е ЦСКА. Новото дружество изкупува всички дългове на старото. Капиш? За разлика от лъжльото Тити, който загроби 12 млн лева!!!

Това, че изкупуваш дългове нищо не значи. Трябва да има сливане между дружествата. Това се прави с официален акт и вписване в Търговския регистър. Всеки може да купи дългове или вземания, но това не го прави ПРАВОПРИЕМНИК, от което се определя дали едно дружество е юридически приемник (нещо като наследник) на друго. До тогава истинското ЦСКА си е старото ЦСКА!

Потребителски аватар
radiinter
Контакти:

Мнениеот radiinter » 02 юли 2016 21:15

Marcel написа:Не бях чувал Преслав Йорданов, Аясс, Галчев, Йордан Йорданов, Господинов да са играли в Литекс... Ама явно сте спецове!!!

Незнам,помня друго което чух наскоро в спортните новини - “Днес Цска започна лятната си подготовка..... със 16 футболисти от Литекс“
Прав си ЦСКА си е ЦСКА :)
Припознавания,сливания,изкупувания.....всичко това е толкова измислено и нечистоплътно,ама той българския футболен фен отдавна се е нагледал на какво ли не и приема всичко това за нормално,че даже и го подкрепя.

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 02 юли 2016 21:16

Победа на ПФК ЦСКА ЕАД срещу Легия Варшава.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

Върни се в “Литекс”