ОФИЦИАЛНО: Анулираха резултатите на Литекс
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ОФИЦИАЛНО: Анулираха резултатите на Литекс
Има някои качествени и стойностни мнения и от двете страни, но повечето си е жив бълвоч.Прикрити и неприкрити червени другари мразещи Левски храчат във форума необезпокоявани от никого...
sin4ec написа:Мистри, Голеадоре-малко по-сериозно, не сте от вчера в този форум! Да сте някои тъпаци, каквито има бол в темата-разбирам, ама...
Не, че давам акъл, де-пък и не съм баш аз тоя, дето ще съди, но все пак...
Оспамихме темата с лични обиди,но винаги когато има различни мнения се стига до там,жалко за което.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
sin4ec написа:Мистри, Голеадоре-малко по-сериозно, не сте от вчера в този форум! Да сте някои тъпаци, каквито има бол в темата-разбирам, ама...
Не, че давам акъл, де-пък и не съм баш аз тоя, дето ще съди, но все пак...
Тя и глупостта не е от вчера , но напоследък се рои .
Не понасям хора, които са като сиганите.Все онеправдани, все друг им е виновен, все някой трябва да ги храни и да им плаща борчовете.
Дреме ми за форума, който и без това не е същият.Тук не се обсъжда.Тук се излива злъч, плюе се по този "когото мразим".А този, към който се обръщаш, освен мен, просто си е прост.Лека.

Blue1914 написа:1982 написа:niki87 написа:1982 написа:Сините пак драпат за служебни победи, на терена Литекс ги биеше и с човек по-малко, и със син съдия, но те драпат да победят служебно. Какво падение само.
Най-вероятно си малоумен, но все пак- Мачът не беше свършил, а имаше да се изпълнява и дузпа. Предните два за първенство завършиха с равенство и победа за Левски. Това относно търсенето на "служебни" победи.
Да, имаше да се изпълняват още 10 дузпи, както и да се дадат още 5 червени на Литекс, а на Минев да се спестят поне още 2 такива. Ясно е че с този поръчков съдия щяхте да биете, не е нужно да ми обясняваш очевадното.
Ти вече тотално си почнал да даваш фира.![]()
![]()
![]()
![]()
В тоя мач интервенцията на Минев срещу големия черен беше най-леката от трите. Съответно МИнев се отърва със жълт картон. Справедливият рев (макар и смешен) се свежда до един недаден жълт картон на Гаджев. Ако за такова нещо ти и другите смешковци ще ревете месеци и години... с тоя манталитет ви чака доста мъка във всички сфери на живота![]()
![]()
Била лека ..... айде, айде, Минев блъска черния от Литекс при спряла игра, това си е чист червен картон !!! Но нали бяхте поръчали съдията, та мереше различно.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Messerschmitt1
- Контакти:
1palq4o1 написа:Честито колеги!
СЛожиха ни го както си трябва!
Хайде сега всички червени дето ревяха, че всичко се прави в интерес на "Левски" да си посипят главите с пепел...
В България ида два отбора!Сините Курви и пак сините Курви!КЗЛ!
Messerschmitt1 написа:1palq4o1 написа:Честито колеги!
СЛожиха ни го както си трябва!
Хайде сега всички червени дето ревяха, че всичко се прави в интерес на "Левски" да си посипят главите с пепел...
В България ида два отбора!Сините Курви и пак сините Курви!КЗЛ!
Какво ни интересуват семейните ти неволи?

Кашчей написа:1982 написа:Ето, аз ти казвам, Кашчей - щях да изгоня Минев още преди да съм изгонил онзи от Литекс за блъскането, щях да покажа еднакъв аршин. Но съдийчето очевадно подпираше Левски, като мереше различно.
ОК, гониш Минев, а след това? Какво щеше да направиш с двете черни афро-европейчета от "Литекс" и щеше ли да отсъдиш дузпата, при положение, че има нарушение на защитник в собственот ому наказателно поле, за което е санкциониран с червен картон.
ПП- Подобни "блъскания" като на Минев срещу Асприля, когато се пречи умишлено на изпълнението на пряк свободен удар сме виждали стотици у нас и в чужбина, и на големи първенства-колко от тях са били санкционирани с червен картон? За такова пречене се полага първо устно предупреждение, а след това и жълт картон на пречещият футболист.
Искаш да ми обясниш, че блъскането при спряла игра на Минев срещу играча на Литекс е жълт картон, но блъскането при спряла игра на Йонсон, е червен ??!
Ще ми цитираш ли къде във футболния правилник го пише това ??
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Хейтъра си остава хейтър.Интересува го само да псува и обижда ,спорта е само оправдание зад което се крие.Гнус ме е от такива индивиди и няма как да прикрия това.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
PFC Litex написа:В крайна сметка, какво значение има вече, какво се е случило по време на мача?
Ние сме извадени от участие в групата и ни анулираха резултатите.
Това е написано в правилниците.
Пълно щастие на този свят няма.
Е, административните домашни любимци на Делян Пеевски искат пълно щастие, хем да ви извадят от групата, хем и да ви запазят резултатите, защото на тях така им изнася.
Няма по-нагли същества от подуенци.
1982 написа:PFC Litex написа:В крайна сметка, какво значение има вече, какво се е случило по време на мача?
Ние сме извадени от участие в групата и ни анулираха резултатите.
Това е написано в правилниците.
Пълно щастие на този свят няма.
Е, административните домашни любимци на Делян Пеевски искат пълно щастие, хем да ви извадят от групата, хем и да ви запазят резултатите, защото на тях така им изнася.
Няма по-нагли същества от подуенци.
Има.Панчаревци.Доказано.