- тежки времена ще настанат и то на база вашите навици!!! - познавам ви номерцата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MaX написа:Дали ще има отбор представляваш Ловеч и къде след Ганчевото действие за затриване на местния отбор?![]()
![]()
Това мен ме интересува а не дали ще припознавам някакъв си отбор.
Вал написа:MaX написа:Дали ще има отбор представляваш Ловеч и къде след Ганчевото действие за затриване на местния отбор?![]()
![]()
На кого му дреме. Нали и без това играете с 9-10 чужденци. Що за цирк сте.
PFC Litex написа:Вал написа:MaX написа:Дали ще има отбор представляваш Ловеч и къде след Ганчевото действие за затриване на местния отбор?![]()
![]()
Викам преди да си изсереш л@йната да беше погледнал тимовия лист от какви играчи е съставен, а?
Вал написа:PFC Litex написа:Вал написа:MaX написа:Дали ще има отбор представляваш Ловеч и къде след Ганчевото действие за затриване на местния отбор?![]()
![]()
Викам преди да си изсереш л@йната да беше погледнал тимовия лист от какви играчи е съставен, а?
Правилно каза че ти с... на тимовия лист. Виж групите си за мачовете, смотаняко.
MaX написа:Успяха боклуците с червения план. Язък за база и школа.
MaX написа:Успяха боклуците с червения план. Язък за база и школа.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта