Дайте да не преиначаваме нещата както ни е удобно или по точно, когато ни е удобно, защото в България затова сме на това дередже.
Изпълкомът реши: Литекс засега "виси"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- OrangePower
- Контакти:
Re: Изпълкомът реши: Литекс засега "виси"
Вие сега казвате, че е трябвало да ви изгонят, но защото така ви изнася сега. Съмнявам се да си искал 2008/2013 да ви махнат заради задълженията ви и съм напълно сигурен, че като ви оставиха тогава си бил доволен и облекчен. 
Дайте да не преиначаваме нещата както ни е удобно или по точно, когато ни е удобно, защото в България затова сме на това дередже.
OrangePower написа:Вие сега казвате, че е трябвало да ви изгонят, но защото така ви изнася сега. Съмнявам се да си искал 2008/2013 да ви махнат заради задълженията ви и съм напълно сигурен, че като ви оставиха тогава си бил доволен и облекчен.
Еее... за какво да ни гонят 2008? 1.5 милиона лева дълг? ХАХА
@ Това е смешно... ние тогава си загубихме лиценза за ЕКТ, не за А група.
Teo написа:OrangePower написа:Вие сега казвате, че е трябвало да ви изгонят, но защото така ви изнася сега. Съмнявам се да си искал 2008/2013 да ви махнат заради задълженията ви и съм напълно сигурен, че като ви оставиха тогава си бил доволен и облекчен.
Еее... за какво да ни гонят 2008? 1.5 милиона лева дълг? ХАХА![]()
То се тръгва от 1,5 и се стига до 10-20-30-40-50 млн. Нали се сърдиш, че са ви допуснали до сегашното състояние. Ако ви бяха резнали при 1,5 млн. нямаше да стигнете до сегашното положение. Само че тогава оревахте Вселената заради евролиценза, а си представям какво щеше да се случи, ако ви бяха изхвърлили.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Teo написа:OrangePower написа:Вие сега казвате, че е трябвало да ви изгонят, но защото така ви изнася сега. Съмнявам се да си искал 2008/2013 да ви махнат заради задълженията ви и съм напълно сигурен, че като ви оставиха тогава си бил доволен и облекчен.
То се тръгва от 1,5 и се стига до 10-20-30-40-50 млн. Нали се сърдиш, че са ви допуснали до сегашното състояние. Ако ви бяха резнали при 1,5 млн. нямаше да стигнете до сегашното положение. Само че тогава оревахте Вселената заради евролиценза, а си представям какво щеше да се случи, ако ви бяха изхвърлили.
Тогава точно 2.2.16.16 влезна в употреба и ни натресе сметаджиите...
@ Според теб това бяха ли нормални собственици за един футболен клуб?
[offtopic]ПП "Аз колко съм помогнал на ЦСКА" ... какво си помогнал бе, ръб?[/offtopic]
Най-правилното решение е да ни извадят три точки а при следваща служебна загуба директно да отиваме при аматьорите така както е по правилник. Не мисля че вадене от групата е най-справедливото наказание тея закони са ги писали колкото да има нещо без да са мислили като стане кое е най-доброто решение.
7 точки или 10 може би ще отнемат на Литекс. Да се замаже всичко. И да завърши първенството.
Важно е Перуката и сие да спасят кожите за да продължи голямото лапане.
Надминава Славков по наглост и апаратни игри. Казва, че няма да абдикира......
Византийски номера ще се въртят в т.ч. и леко да се "бутне" Наредбата за първенствата. За да влезе казуса в рамката на интереса Литекс да бъде в А група. Логично е да се взема бързо решение за да може футболистите на Литекс да се ориентират в обстановката и да търсят нови отбори.
Важно е Перуката и сие да спасят кожите за да продължи голямото лапане.
Надминава Славков по наглост и апаратни игри. Казва, че няма да абдикира......
Византийски номера ще се въртят в т.ч. и леко да се "бутне" Наредбата за първенствата. За да влезе казуса в рамката на интереса Литекс да бъде в А група. Логично е да се взема бързо решение за да може футболистите на Литекс да се ориентират в обстановката и да търсят нови отбори.
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
- OrangePower
- Контакти:
MaX написа:Най-правилното решение е да ни извадят три точки а при следваща служебна загуба директно да отиваме при аматьорите така както е по правилник. Не мисля че вадене от групата е най-справедливото наказание тея закони са ги писали колкото да има нещо без да са мислили като стане кое е най-доброто решение.
Никъде не пише, че като извадят даден отбор от групата трябва да отиде при аматьорите. Отива се в по долната група и това е.
- drogba_best
- Контакти:
Teo написа:OrangePower написа:Вие сега казвате, че е трябвало да ви изгонят, но защото така ви изнася сега. Съмнявам се да си искал 2008/2013 да ви махнат заради задълженията ви и съм напълно сигурен, че като ви оставиха тогава си бил доволен и облекчен.
Аз до колкото знам Локо София за 1 милион ги ивадиха от А група
- drogba_best
- Контакти:
MaX написа:Най-правилното решение е да ни извадят три точки а при следваща служебна загуба директно да отиваме при аматьорите така както е по правилник. Не мисля че вадене от групата е най-справедливото наказание тея закони са ги писали колкото да има нещо без да са мислили като стане кое е най-доброто решение.
То има вратички в закона с които да не ви вадят ама как домуса и гришата ще си направят далаверите....
drogba_best написа:Teo написа:OrangePower написа:Вие сега казвате, че е трябвало да ви изгонят, но защото така ви изнася сега. Съмнявам се да си искал 2008/2013 да ви махнат заради задълженията ви и съм напълно сигурен, че като ви оставиха тогава си бил доволен и облекчен.
Аз до колкото знам Локо София за 1 милион ги ивадиха от А група
Аз ти казвам, че на нас ни взеха лиценза за ЕКТ, ние такъв за А група си имахме вече...
@ За Локо СФ там положението е, че те не можаха да разсрочат парите които дължаха на НАП, даже нз дали и са имали, защото Гигов избяга..и дойде оня дебелия с проекта БАРСА! А същия тоя дебелия не плати една сума от порядъка на 500 лева май беше за организацията на мача ! Некви циркове ставаха... тоя му се обажда на треньора, оня нямал в картата или не били преведени... некви такива бяха..