Закрийте Литекс и академията! Ново първенство?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
OrangePower
Контакти:

Re: Нека Литекс почне с минусов актив но да доиграе първенст

Мнениеот OrangePower » 17 дек 2015 19:41

korteneca написа:Ами нека, но тогава всеки ще си извади отбора когато реши, че нещо не го кефи. Иначе аз нямам нищо против вас и оставането ви в А група. Дано по-бързо се върнете, ако ви изхвърлят, но не като подлоги на ЦСКА. Успех. 8-)

Казвате го така все едно отбора решил да извади играчите от мача печели при подобен сценарии? Ми да ги вадят като искат, ама после ще си носят последствията като парична глоба, служебна загуба и толкова. Какво е това да се вади един отбор по средата на сезона и така да се затрие като отбор? Малоумно решение е това с изваждането на Литекс от А група и така никой не печели. Ами че то така всеки може да събори един клуб стига да му бъде платено. Предтсавете си, че бъдат пробити 1-2 играчи в даден отбор и те демонстративно напуснат терена и другите ги последват, какво правим след това?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 дек 2015 19:44

MaX написа:
PFC Litex написа:Колега не ти прави част, всеки мъж посреща с вдигната глава това, което си е надробил, оплакват се само женските полови органи.

Спокойно АК ще ни върне, аз тоя сценарии го написах отдавна, но това няма да е редно, ей за това трябва да се изрине това управление, дискусия която водим в другата тема.

По-голям полов орган от теб няма честно..Къде ще играят тези футболисти бе глупак, ами ако това беше станало през септември. Ще чакат осем месеца до като почнат в Б група ама че измислено. Трябва да има наказание но компромисно. Иначе всеки ще си вади отборите.

Колко месеца ще чакаш?
Има още два месеца от първенството, така че реално няма да играят само толкова време.
Тези момчета ако обичат отбора ще тренират, ще си се готвят за мачовете за купата, защото спечелят ли купата лятото дори и в Б група ще участваме в ЕКТ.
На мен един сезон в Б група изобщо не ми е проблем.
Аз на тоя отбор съм фен още, когато се казваше Осъм и ритахме в "Б" група, това че си станал фен от както се казваме Литекс си е твой проблем, в спорта има върхове и падения.

Всичко това при условия, че дребния микренски тарикат незтрие тотално отбора.

Пирло, Недвед и други знаеш ли защо са месии за феновете на Ювентус?
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 дек 2015 19:45

OrangePower прав си в думите си, че това наказание, като цяло е адски малоумно и още преди два дни споделих, че се хващам на бас, че след края на сезона същото ще го премахнат, тъй като винаги може да се ползва с нечисти цели.
Изображение

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 17 дек 2015 19:49

MaX написа:Толкова ли e нелогично Литекс да почне втория дял с минус 15-20,30... точки и ако отпадне да отпадне по спортнотехнически начин. Къде го има това на даден отбор да му пречиш да играе футбол без значение къде. Такова наказание със сигурност не е леко. Може да е фантасмагория но такива случаи е имало даже за по-тежки случаи като уреждане на мачове.

Вие от Литекс май си заслужавате гаврата :oops: Абсурд е да наказват Литекс за каквото и да е, защото Левски купува съдии :!: Тук трябваше да изхвърчи Левски от А група,а Прокуратурата да разследва "другите начини" които използват ПФК "Левски" срещу другите отбори.

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 17 дек 2015 20:00

PFC Litex написа:
MaX написа:
PFC Litex написа:Колега не ти прави част, всеки мъж посреща с вдигната глава това, което си е надробил, оплакват се само женските полови органи.

Спокойно АК ще ни върне, аз тоя сценарии го написах отдавна, но това няма да е редно, ей за това трябва да се изрине това управление, дискусия която водим в другата тема.

По-голям полов орган от теб няма честно..Къде ще играят тези футболисти бе глупак, ами ако това беше станало през септември. Ще чакат осем месеца до като почнат в Б група ама че измислено. Трябва да има наказание но компромисно. Иначе всеки ще си вади отборите.

Колко месеца ще чакаш?
Има още два месеца от първенството, така че реално няма да играят само толкова време.
Тези момчета ако обичат отбора ще тренират, ще си се готвят за мачовете за купата, защото спечелят ли купата лятото дори и в Б група ще участваме в ЕКТ.

На мен един сезон в Б група изобщо не ми е проблем.
Аз на тоя отбор съм фен още, когато се казваше Осъм и ритахме в "Б" група, това че си станал фен от както се казваме Литекс си е твой проблем, в спорта има върхове и падения.

Всичко това при условия, че дребния микренски тарикат незтрие тотално отбора.

Пирло, Недвед и други знаеш ли защо са месии за феновете на Ювентус?

Ти май наистина не разбираш футбол. Един клубен отбор да се готви за един мач за целия полусезон по малоумно от това няма. :o

Тоя пък леш Sole кой ти говори за Левски бе :lol:
Последна промяна от MaX на 17 дек 2015 20:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 дек 2015 20:01

Sole написа:
MaX написа:Толкова ли e нелогично Литекс да почне втория дял с минус 15-20,30... точки и ако отпадне да отпадне по спортнотехнически начин. Къде го има това на даден отбор да му пречиш да играе футбол без значение къде. Такова наказание със сигурност не е леко. Може да е фантасмагория но такива случаи е имало даже за по-тежки случаи като уреждане на мачове.

Вие от Литекс май си заслужавате гаврата :oops: Абсурд е да наказват Литекс за каквото и да е, защото Левски купува съдии :!: Тук трябваше да изхвърчи Левски от А група,а Прокуратурата да разследва "другите начини" които използват ПФК "Левски" срещу другите отбори.

:roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Re: Закрийте Литекс и академията! Ново първенство?

Мнениеот MaX » 17 дек 2015 20:03

Закрийте и Ди/л/емите. :lol:

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 17 дек 2015 20:15

И по кой член ше стане това с точките?Вий като на пазара почнахте-две тикви за лев....не! 3!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

stf
Контакти:

Мнениеот stf » 17 дек 2015 20:15

icko65 написа:Нека полусезона на първенството се анулира и напролет -от начало с ЦСКА Литекс и Локо Сф....Като през 1949/50...Де ее..а и охлювите..!

Амнистия за ЦСКА
Амнистия за Литекс
Амнистия за Локо Сф
Амнистия за съдията
Дайте точки на Левски вместо да им взимате и без това са най-ощетявания отбор през годините.
Мир и Любов не наказвайте футбола , да се прегърне и изиграем едно хоро пред БФС в знак на солидарност

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 17 дек 2015 20:20

stf написа:
icko65 написа:Нека полусезона на първенството се анулира и напролет -от начало с ЦСКА Литекс и Локо Сф....Като през 1949/50...Де ее..а и охлювите..!

Амнистия за ЦСКА
Амнистия за Литекс
Амнистия за Локо Сф
Амнистия за съдията
Дайте точки на Левски вместо да им взимате и без това са най-ощетявания отбор през годините.
Мир и Любов не наказвайте футбола , да се прегърне и изиграем едно хоро пред БФС в знак на солидарност
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Правете любов а не война!Още на 1.01.2016 помирителен турнир.Участват:ЦСКА Левски Литекс Локо Сф Лудогорец и ..ВитошаБистрица!Победителя почва полусезона с 5 т. преднина! :P
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Литекс”