Ще извадят ли Литекс от А група?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Re: Ще извадят ли Литекс от А група?

Мнениеот Shaka » 13 дек 2015 03:26

alexdb написа:
Какво да четеме? Ей сега се заравям да търся дисциплинарния правилник от 2013 г. Не знам какво е пишело в него и какви наказания са били възможни. В този за този сезон нито има глоба от 500 лв., нито има възможност за последно и предпоследно предупреждение

Член 28 е непроменен. http://www.bfunion.bg/media/upload/new3 ... U_2013.pdf това ве правилника за съответния сезон.

Прецедентът http://cbfc.jpdstudio.eu/news/653-izvad ... -v-grupata показва че наказанието е по една от алинеите и в двата случая отпада наказание според алинея 1.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 дек 2015 03:27

Графът написа:пич, ти си зле. първо защото в подписа ми ясно е упоменто на кой отбор съм фен. в следващия момент бъркаш факти, 4 гола за литекс са неоспорими факти, със субективно мнение! мача в за купата бе турнирен. отменения гол е толкова гол, колкото и неотсъдената дузпа за литекс е дузпа или гол или картон за карнер. зле си и по още една причина, искайки да се докараш прав за всичко, говориш непоследователни и неверни неща. няма как да ми даваш за пример мачовете с йелагва, при положение, че вашите нападатели от август са курдов, диаби и махмудов и знаеш колко гола имат и как нямат отношение към последните два мача

Пич ми непоказан картон или показан червен са толкова картони, колкото съдията е преценил. Така видял, така свирил. Това е положението. Резултатът от мача е 3:0 колкото и да не ти се нрави това. Пак това е положението. А твоето мнение е субективно и безсмислено :)

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 дек 2015 03:29

Shaka написа:
alexdb написа:
Какво да четеме? Ей сега се заравям да търся дисциплинарния правилник от 2013 г. Не знам какво е пишело в него и какви наказания са били възможни. В този за този сезон нито има глоба от 500 лв., нито има възможност за последно и предпоследно предупреждение

Член 28 е непроменен. http://www.bfunion.bg/media/upload/new3 ... U_2013.pdf това ве правилника за съответния сезон.

Прецедентът http://cbfc.jpdstudio.eu/news/653-izvad ... -v-grupata показва че наказанието е по една от алинеите и в двата случая отпада наказание според алинея 1.

Показва, че не си чел правилника, защото за аматьорските отбори има куп изключения упоменати нейде из правилника. Само ще те помоля да ми посочиш къде изобщо е предвидена санкция от 500 лв???? И само да те помоля да ми разтълкуваш кои са тези инциденти и какви са тези инциденти, които са довели до прекратяване на мача, че това не се разбира. От линка ти се вижда, че трима души самоволно са напуснали терена, което не е пречка отбора да доиграе мача в намален състав стига да не са под 7

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 дек 2015 03:35

Големи напъни, голямо чудо, яд ме е, че олигофена Стойчо извади отбора и пропуснахме уникалния шанс да ви разпорим с 9 човека.

Много поздрави от кокаиновия брат

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 13 дек 2015 03:55

alexdb написа:
Shaka написа:
alexdb написа:

Показва, че не си чел правилника, защото за аматьорските отбори има куп изключения упоменати нейде из правилника. Само ще те помоля да ми посочиш къде изобщо е предвидена санкция от 500 лв???? И само да те помоля да ми разтълкуваш кои са тези инциденти и какви са тези инциденти, които са довели до прекратяване на мача, че това не се разбира. От линка ти се вижда, че трима души самоволно са напуснали терена, което не е пречка отбора да доиграе мача в намален състав стига да не са под 7

Имаш цялата нужна информация смляна като за милиционер. разбирам че се чудиш какво да напишеш, щото много ви се искаше ама тов е то Стойчо ще си отнесе глоба и това е. Дори няма да има нужда да се обжалва,наказание по чл 28. ал 1 и вадене на отбора няма да има.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

OLD.PLAYER
Контакти:

Мнениеот OLD.PLAYER » 13 дек 2015 04:55

Ако не сте забелязали и в двата случая този БЕДОЯ предизвика играчите на Литекс и при 2-та червени картона.
1-во при Йонсен тръгна да го бута или даже го бутна, а Йонсен е с 3 глави над него то е ясно ако го бутне, че ще падне от раз получи му се предизвикването и с най-голяма наглост продължи...
2-ро виждаше се, че вратаря на Литекс лови топката, но тоя БЕДОЯ се засили и удари вратаря в легнало положение, но като мъжкар вратаря стана и продължи, но Рафаел Перез забеляза подлите номерца на дребния...

ИЗВОД: ВИНОВНИК ЗА РАЗВОЯ НА МАЧА Е МИГЕЛ БЕДОЯ И СЪДИЯТА :!: :twisted:

Минев без топка удря играч на Литекс - жълто картонче
Гаджев разби мутрата на Гълабов - нищо
При ситуацията за втория картон на Литекс съдията трябваше да даде нарушение в полза на Литекс (Бедоя като закачи умишлено вратаря на Литекс) така нямаше и да има втори червен картон на Перез.

Личи си от далече бутане на синьото отборче :idea:

Лефски щяха да паднат пак, а който говори за предния мач за купата на България.
Както беше отменен гол на Лефски така и да не забравяме 100% дузпа която не се даде на Литекс. ;)
Последна промяна от OLD.PLAYER на 13 дек 2015 05:04, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
streetbard
Контакти:

Мнениеот streetbard » 13 дек 2015 04:56

очеваден факт е , че съдията имаше различен критерий при отсъждането на картоните...не знам какво толкова не се разбира...бива гьонсуратщина, ама не бива. А иначе Литекс и с 9 щеше да бие Левски. Левски нали игра с двама повече срещу Поморие за купата...всъщност Стойчо помогна на Левски да спечели три точки. Иначе пореден срам на Герена.
Последна промяна от streetbard на 13 дек 2015 04:56, променено общо 1 път.

Византия
Контакти:

Мнениеот Византия » 13 дек 2015 06:19

Във всяка нормална държава, с истинска независима от политиката футболна федерация, на провокатор като Бедоя, след мача по видеозапис ще му бъдат отнети правата поне до края на сезона! Левски стигна дъното,срам! Че се и радват, то и ЦСКА имаха подобна радост и ги виждаме сега къде са....

bm1914ls
Контакти:

Мнениеот bm1914ls » 13 дек 2015 07:23

И къде ги видя големите провокации на Бедоя? Случайно да си гледал повторението от камерата зад вратата? Щото оттам се вижда толкова ясно, че контакт между Бедоя и вратаря няма, че даже няма смисъл да си хабим клавиатурите. Обаче има симулация на Баривиера за жълт картон..., която бе толкова добра, че на нея се хвана Перес и скочи да се бие. А че Йонсен е тъп - вината е на майка му, че си е отворила краката. Червен картон за Минев? О.к., но тогава трябваше да има жълт за Асприля, защото пречеше за изпълнението на тъча, като не даваше топката, а после симулира, че е ударен силно. Едва ли ще се намери рефер, който на такава фаза ще почне да раздава картони. Червен картон за Гаджев!? Ти добре ли си? Неумишлен удар с лакът при борба за висока топка - най-много жълт, и то ако съдията реши. Виждаме, че такива ситуации редовно се подминават, и то не само у нас...

Върни се в “Литекс”