На Вас пука ли Ви за Литекс ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: На Вас пука ли Ви за Литекс ?
Дано този път ганчев най-после си вземе любимия отбор, защото вече успя да прогони и малкото останали фенове и нещата са просто трагични. Аз от това, което чувам най-вероятно ФК литекс ще е сателит по долните групи. И ако това ще е представителя на ловешкия футбол...
Айде не мерси.

То пък щото грандовете ни са с голяма фенска маса и са независими от един благодетел :D
Обърнете внимание на думите на ГГ в края на интервюто
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sl6vntGuk7A[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sl6vntGuk7A[/youtube]

За какво да ми пука, че сателитчето се слива с майце си?
Ъъъ... не. Трябва ли да ми пука за българския футбол като цяло при положение, че с всеки следващ сезон става по-зле? 

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
- Red Warrior
- Контакти:
Все още е мътна и кървава цялата ситуация. Сещам се как преди 2 години пак ГГ щеше да идва, Ицата разнасяше една червена папка и всичко се оказа една пушилка. Аз искам Литекс да си остане да съществува в "А" група. Най-добре би било да има 4 равностойни отбора - ЦСКА, Левски, Литекс, Лудогорец и още няколко силни като Берое и Локо Сф, а защо не и Ботев и Локо Пд., но това явно няма как да стане. Искам моят ЦСКА да е силен, а не другите да са слаби. Проблемът е, че нормалните фенове, които не сме на заплата никой не ни пита. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
sarfaa написа:То пък щото грандовете ни са с голяма фенска маса и са независими от един благодетел :D
Ами сега ще си проличи. Когато друг отбор смени за 15 години 5-6 собственици /Любослав Пенев (юли 1999 – декември 1999),Васил Божков (декември 1999 – 5 декември 2006),Прамод Митал (5 декември 2006 - 24 декември 2008),Димитър Борисов и Иво Иванов (7 март 2009 - 10 юли 2013),Александър Томов (2013- 6 април 2015),Ивайло Манджуков и миноритарни собственици (24 април 2014 .....) и все още съществува е показател за идентичност.
Последна промяна от msm на 14 юни 2015 09:30, променено общо 1 път.
Чета коменти, и не мога да повярвам на очите си! Мислете бе, хора, ако ли не, отворете гугъл и проверете точно преди 2 години- 2013г.
Казусът бе същия, и имаше десетки декларации и молби(към Г.Ганчев) от фенклуба на "Литекс"! Сега положението не е същото, защото "новината" е дълго подготвяна и са уведомени преди известно време. И най- накрая осъзнайте, че нищо не зависи от феновете. те не са дали 1 лв. в никой ПФК- това са частни търговски дружества, отварям скоба - изключения правят само и единствено феновете на "Левски", ЦСКА и БотевЪ Пд.
--------------------------------------------
И защо си мислиш, че не ни пука? Ако алтернативата обаче е дали да се унищожи най- големия(и титулуван) български клуб или "Литекс" избираме второто! А колкото и да плюят по Гришата някои, той се е доказал, като финансов благодетел на спорта, и във футбола, и в борбата, и в други спортове за които не се шуми толкова много! Нищо няма да се закрие, просто "Литекс", ще стане или Ловеч или Осъм!
п.п. Преди дни някой питаше защо слагаме кавички на "Левски", а на БотевЪ- Не. Причината е проста: Левски е псевдоним на национален герой, а откакто Ботев се преименува с "Ъ" не отразява буквално името на ВЕЛИКИЯ революционер. Предложение към нкп- сменете емблемата на ПФК-то Лъвски

Казусът бе същия, и имаше десетки декларации и молби(към Г.Ганчев) от фенклуба на "Литекс"! Сега положението не е същото, защото "новината" е дълго подготвяна и са уведомени преди известно време. И най- накрая осъзнайте, че нищо не зависи от феновете. те не са дали 1 лв. в никой ПФК- това са частни търговски дружества, отварям скоба - изключения правят само и единствено феновете на "Левски", ЦСКА и БотевЪ Пд.
--------------------------------------------
IvailoRz написа:Много ясно че ни пука . На мен дори малко повече отколкото за ЦСКА . Мен акъла не може да ми побере как има хора които са ок с това да се затрие един отбор с 4 титли , хубав стадион , много добре работеща школа .. за сметка на друг отбор , който и да е той . А някои дори и се кефят и нямат търпение да се случи ..после няма ли да ви е малко срам ?
И защо си мислиш, че не ни пука? Ако алтернативата обаче е дали да се унищожи най- големия(и титулуван) български клуб или "Литекс" избираме второто! А колкото и да плюят по Гришата някои, той се е доказал, като финансов благодетел на спорта, и във футбола, и в борбата, и в други спортове за които не се шуми толкова много! Нищо няма да се закрие, просто "Литекс", ще стане или Ловеч или Осъм!
п.п. Преди дни някой питаше защо слагаме кавички на "Левски", а на БотевЪ- Не. Причината е проста: Левски е псевдоним на национален герой, а откакто Ботев се преименува с "Ъ" не отразява буквално името на ВЕЛИКИЯ революционер. Предложение към нкп- сменете емблемата на ПФК-то Лъвски

Последна промяна от Onze_dOr на 14 юни 2015 09:37, променено общо 2 пъти.
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?
Reckless написа:Защо трябва да отговаряме на глупави въпроси ? На Литекс всичко си му е наред, всичко си функционира ! Това че има такива шарани, като вас да вярват в дядо Коледа, не е проблем на феновете на Литекс ! Стадиона ни се реновира, отбора ни е на лагер в Тетевен, какво повече трябва да коментираме !? Ако очаквате да се връзваме на догадки от идиоти, си е ваш проблем !
Само да не се окаже, че шараните са оранжево-червени хамелеони

IvailoRz написа:Много ясно че ни пука . На мен дори малко повече отколкото за ЦСКА . Мен акъла не може да ми побере как има хора които са ок с това да се затрие един отбор с 4 титли , хубав стадион , много добре работеща школа .. за сметка на друг отбор , който и да е той . А някои дори и се кефят и нямат търпение да се случи ..после няма ли да ви е малко срам ?
Няма да се закрие Литекс стига глупости.Много ясно ,че това нещо няма да го приема и няма изобщо да съм щастлив ако стане.