ЦСКА изтегли късата клечка, среща Литекс на 1/8 финалите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: ЦСКА изтегли късата клечка, среща Литекс на 1/8 финалите

Мнениеот PFC Litex » 08 дек 2009 13:39

И отново за късите клечки, къде президента на Литекс казва същото
http://gong.bg/view_article.php?article_id=106905 :?:
Зомбирани идиоти и пациенти на психиатричните клиники са 95% от журналистите в България, а вие им се хващайте на въдиците колкото пъти искахте :lol:
Изображение

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 08 дек 2009 14:23

Аз прогнозирам победи за Литекс и Черно Море пък на пролет гледайте щоу с марка БГ.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 08 дек 2009 14:31

*** са болни.Аз помня как през 2001 Литекс за 7 дена би ЦСКА за А група с 4:1,за Купата с 3:0 и им отряза пътя и към двата трофея.В нашите планове(освен елиминацията на Левски/Брестник) влиза и това Литекс твърдо да елиминира ЦСКА,така,че успех от мене :mrgreen:.Относно къстите клечки-ами ЦСКА доколкото помня беше прегазен в Ловеч и няма победа тука от доста време,все едни равни мачове,дори голова суша....впрочем Ангел Червенков пак ме изуми с проницателност.Изобщо не се напъна срещу Своге,обикновено в такива случаи - да ги смажем,да завършим сезона с 5:0....но тоя е хитър,усети кучето жребия какъв може да е...и доакто се разхождаха Литекс,ЦСКА се потеше яката с Черноморец....
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 08 дек 2009 17:09

Xanko написа:Аз прогнозирам победи за Литекс и Черно Море пък на пролет гледайте щоу с марка БГ.

Ако Черно море и Литекс не бият,тогава какво ще правим???

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 08 дек 2009 17:21

Тогава добре за футбола, но ще бият, и още нещо не знам след мача Левски-Литекс, защо вместо да гледате неистовите усилия на защитници и вратари и на двата отбора да докарат мача до х всички погледи се насочиха към съдията, и как ръководствата на двата отбора тарикатски ги насочиха към съдии и БФС

Потребителски аватар
Lieutenant Randall
Контакти:

Мнениеот Lieutenant Randall » 12 дек 2009 22:06

Sagittarius написа:*** са болни.Аз помня как през 2001 Литекс за 7 дена би ЦСКА за А група с 4:1,за Купата с 3:0 и им отряза пътя и към двата трофея.В нашите планове(освен елиминацията на Левски/Брестник) влиза и това Литекс твърдо да елиминира ЦСКА,така,че успех от мене :mrgreen:.Относно къстите клечки-ами ЦСКА доколкото помня беше прегазен в Ловеч и няма победа тука от доста време,все едни равни мачове,дори голова суша....впрочем Ангел Червенков пак ме изуми с проницателност.Изобщо не се напъна срещу Своге,обикновено в такива случаи - да ги смажем,да завършим сезона с 5:0....но тоя е хитър,усети кучето жребия какъв може да е...и доакто се разхождаха Литекс,ЦСКА се потеше яката с Черноморец....

Дотук нещо не се получава с вашите планове .............. Хайде, изпий си хапчетата, че сега санитарите може да довтасат с усмирителните ризи :mrgreen: Лека нощ :)
6:3, 7:2, 7:1, 5:0 ...... To be continued!

Върни се в “Литекс”