Дока:Още в 5-ата минута ми казаха, че ще ме ритат докато ме
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Дока:Още в 5-ата минута ми казаха, че ще ме ритат докато ме
Защото вие не се ритахте или какво?! От вас тръгна цялата работа с изнервянето на обстановката, след това и от съдията.. Айде не се правете на много културни, защото вашите футболисти също ритаха като селяни - както в тоя мач, така и в мача за Суперкупата преди време!

- blue avalanche
- Контакти:
Re: Дока:Още в 5-ата минута ми казаха, че ще ме ритат докато ме
Dundy написа:Да припомнимdodo7271 написа:Много ми е кеф как от Литекс се правят на ощипани госпожички. Все едно при тях гостуванията на Левски минават кротко и тихо, а феновете там правят шпалир. Само няколко примера от Ловеч - пребити фенове на Левски, ЦСКА и Локо Пд, мутрата Страхил Димчев пред очите ми преби фен на Левски в онзи мач 4:3, бит съдия (Костадин Костадинов), бит футболист - Сашо Александров. Защо сега е това лицемерие?
че биха половината отбор на Литекс на ГЕРЕНА, Вутов тогавашния вратар беше насинен а не последва никакво наказание за Левски. НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КОГАТО ЛЕВСКИ И ЦСКА СА ПЪРВИ НЯМА ПРОБЛЕМ В ПЪРВЕНСТВОТО, ако някои друг е първи веднага всички са виновни за това, да припомним че преди два кръга същия похват на бургаския водач на таблицата беше надигран пак световната конспирация е виновна. Че Литекс да не е компютърен производител на играчи да ги малтретират и контузват по 1 г да не могат да играят. Простотията царства по голямото село и тази банда Журналисти поддържат тя да се развива
Я да видим кой има повече контузени играчи-вие или Левски?И като си тръгнал в тая посока,изобщо,колко играча сте произвели в Литекс?