honda написа:Момчета,аз още вчера писах ,че "Литекс" ще станат шампиони може и да греша,но това е моето мнение. Просто според мен "Литекс" има най-сериозни футболни аргументи. Без разни конспирации и договорки(доколкото е възможно в България да се мине без тях) .
Още преди около 3 месеца писах,че този който е добър през август-септември, не е толкова добър през ноември-декември(това е просто въпрос на физиология- не може да бъдеше във върхова форма повече от 40-50 дни(60 дни е абсолютния максимум)) и още нещо- в ЦСКА събраха т.н. летни футболисти-футболисти,които играят силно при по-топло време-спомнете си къде бяха "Сливен" миналата година по това време-бяха втори в класирането ,а после докъде стигнаха. Не е необходимо да си голям специалист за да видиш,че Котев, Ив.Иванов,Ив.Стоянов,С.Делев, П.Виданов имат спад във формата си. А има и нещо друго домомента ЦСКА имаше и немалка доза късмет - във всички мачове вкарваше гол до 15 минута на мача и оттам вече всичко си тръгваше. Всеки ,който е играл футбол знае какво значи да поведеш с "гол от съблекалнята". в мачовете в които ЦСКА не можаха да поведат с ранен гол те не можаха да победят или побеждаваха с големи усилия срещу отбори като "Сливен"(предпоследен в класирането), и аматьорските(без да искам да обиждам когото и да е ) "Ботев" и "Дери сити". За реалното състояние на ЦСКА ще можем да съдим след като минат оставащите мачове до края на ЦСКА - те ще дадат отговор на въпроса доколко са подплатени големите претенции на ЦСКА.
За 'Черноморец"- мисля,че им е още рано да свирят на първа цигулка,както са тръгнали и това ще стане ,но няма да бъде още тази година. А и за тях както и за ЦСКА предстоят мачове с отборите от челото на таблицата,където ще се види реалната стойност на отбора.
За любимия ми "Левски" - много изостана и не е реална да се очаква нещо през този шампионат. Класиране в зона УЕФА ще бъде голям успех и ако стане то ще стане най-вероятно чрез Купата.
Отборите на "Локомотив"(Сф), Славия " и "Черно море" допълват челото,желая им успех ,но според мен класирането им за УЕФА ще е голям успех за тях ,но най-вероятно няма да стане.
Винаги съм уважавал възпитаните и аргоментираните мнения,като твоето,но няма да се съглася,напълно с тебе.Не съм съгласен,че Литекс са най-аргументирания във футболно отношение отбор.Манталитета,който притежава,този отбор,като цяло ги "дърпа" назад.Не мисля,че ще станат шампиони,а и не го заслужават.Поне за сега-не.