Всичко е нагласено, за да стане Литекс шампион?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Re: Всичко е нагласено, за да стане Литекс шампион?

Мнениеот emigo » 26 окт 2009 15:46

honda написа:Момчета,аз още вчера писах ,че "Литекс" ще станат шампиони може и да греша,но това е моето мнение. Просто според мен "Литекс" има най-сериозни футболни аргументи. Без разни конспирации и договорки(доколкото е възможно в България да се мине без тях :) ) .
Още преди около 3 месеца писах,че този който е добър през август-септември, не е толкова добър през ноември-декември(това е просто въпрос на физиология- не може да бъдеше във върхова форма повече от 40-50 дни(60 дни е абсолютния максимум)) и още нещо- в ЦСКА събраха т.н. летни футболисти-футболисти,които играят силно при по-топло време-спомнете си къде бяха "Сливен" миналата година по това време-бяха втори в класирането ,а после докъде стигнаха. Не е необходимо да си голям специалист за да видиш,че Котев, Ив.Иванов,Ив.Стоянов,С.Делев, П.Виданов имат спад във формата си. А има и нещо друго домомента ЦСКА имаше и немалка доза късмет - във всички мачове вкарваше гол до 15 минута на мача и оттам вече всичко си тръгваше. Всеки ,който е играл футбол знае какво значи да поведеш с "гол от съблекалнята". в мачовете в които ЦСКА не можаха да поведат с ранен гол те не можаха да победят или побеждаваха с големи усилия срещу отбори като "Сливен"(предпоследен в класирането), и аматьорските(без да искам да обиждам когото и да е ) "Ботев" и "Дери сити". За реалното състояние на ЦСКА ще можем да съдим след като минат оставащите мачове до края на ЦСКА - те ще дадат отговор на въпроса доколко са подплатени големите претенции на ЦСКА.
За 'Черноморец"- мисля,че им е още рано да свирят на първа цигулка,както са тръгнали и това ще стане ,но няма да бъде още тази година. А и за тях както и за ЦСКА предстоят мачове с отборите от челото на таблицата,където ще се види реалната стойност на отбора.
За любимия ми "Левски" - много изостана и не е реална да се очаква нещо през този шампионат. Класиране в зона УЕФА ще бъде голям успех и ако стане то ще стане най-вероятно чрез Купата.

Отборите на "Локомотив"(Сф), Славия " и "Черно море" допълват челото,желая им успех ,но според мен класирането им за УЕФА ще е голям успех за тях ,но най-вероятно няма да стане.

Винаги съм уважавал възпитаните и аргоментираните мнения,като твоето,но няма да се съглася,напълно с тебе.Не съм съгласен,че Литекс са най-аргументирания във футболно отношение отбор.Манталитета,който притежава,този отбор,като цяло ги "дърпа" назад.Не мисля,че ще станат шампиони,а и не го заслужават.Поне за сега-не.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 окт 2009 16:32

Не съм твърдял,че "Литекс" има кой знае какви футболни аргументи,но просто според мен е най-малко слабия отбор. Според мен ще станат шампиони защото ще направят най-малко грешки. Иначе за манталитета им си прав,но 3-4 поредни победи могат да променят манталита. Затова дали претенциите на "Литекс" са реални ще се разбере още тази седмица в мача с ЦСКА. А и има още нещо определено Гриша има достатъчно свежи пари,за да подсили отбора през зимната пауза и съм сигурен ,че ще го направи ако има шанс да атакува титлата. Поне според мен титаните определено изпитват финансови затруднения и всички приказки за звездна селекция и строеж на нов стадион са прах в очите. Определено ни предстоят много интересни моменти до края на полусезона. Още повече,чеУЕФА обещаха в началото на ноември да извадят списък с отбори участвали в уредени мачове(като съм сигурен ,че ще има и български отбори между тях)

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 26 окт 2009 17:35

а на мен един достоверен източник ми каза, че за титла на Славия били заложени няколко милиона в азиатска букмейкърска къща, и ето че сега са взели точка срещу Черно Море, май наистина ще се окаже вярно!
утре ще продам колата и жената и ще заложа и аз за Славия!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 26 окт 2009 19:08

Винаги се търси нещо нагласено,винаги другия е виновен.Литекс може да стане шампион,но няма да е по този начин.

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 27 окт 2009 11:35

Литекс няма как да стане шампион,те нямат нито нагласат,нито психиката да играят на малко по високо ниво!Ще ги видите сега срещу по добрите отбори в Бг!Нямат и треньор и ръководство което може да ги настрой за такива резултати!Просто до момента с такива отбори играха!Горе долу като положението с Цска!Направиха два мача по добри и вече са номер1 а сега какво стана като блесна истината,кои виновен?Мъри че им го каза отдавна че това не е правилен футбол!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 13 ное 2009 13:53

Хора ..аз това го знам отпреди 2 години ;)

Ето така ще изглежда челото на класирането .

1.Литекс
2.Локомотив София
3.Левски и ЦСКА се борят за 3 и 4 място
4.---------------------//----------------------------

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 13 ное 2009 17:40

iskren написа:Литекс няма как да стане шампион,те нямат нито нагласат,нито психиката да играят на малко по високо ниво!Ще ги видите сега срещу по добрите отбори в Бг!Нямат и треньор и ръководство което може да ги настрой за такива резултати!Просто до момента с такива отбори играха!Горе долу като положението с Цска!Направиха два мача по добри и вече са номер1 а сега какво стана като блесна истината,кои виновен?Мъри че им го каза отдавна че това не е правилен футбол!

A кои са тези по-добри отбори?Берое?Своге?Локо ПД?Явно много ще ви боли,ако Литекс стане шампион :mrgreen:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 ное 2009 19:24

iskren написа:Литекс няма как да стане шампион,те нямат нито нагласат,нито психиката да играят на малко по високо ниво!Ще ги видите сега срещу по добрите отбори в Бг!Нямат и треньор и ръководство което може да ги настрой за такива резултати!Просто до момента с такива отбори играха!Горе долу като положението с Цска!Направиха два мача по добри и вече са номер1 а сега какво стана като блесна истината,кои виновен?Мъри че им го каза отдавна че това не е правилен футбол!

Пхахахаха ако мнението ти не е някакъв бъзик, то по-добре нищо да не беше споделял.

За Литекс следват тежки мачове с:

Локо ПД - домакин
Берое - гост
Левски - гост
Своге - домакин

а до сега играха с някакви елементарни отборчета
Изображение

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 22 ное 2009 06:05

tarikat написа:Хора ..аз това го знам отпреди 2 години ;)

Ето така ще изглежда челото на класирането .

1.Литекс
2.Локомотив София
3.Левски и ЦСКА се борят за 3 и 4 място
4.---------------------//----------------------------

пфффф, в това класиране няма почти нищо вярно, нзн само цесекарчетата къде ще са...
CHELSEA

Потребителски аватар
green man
Контакти:

Мнениеот green man » 22 ное 2009 10:00

PFC Litex написа:

Пхахахаха ако мнението ти не е някакъв бъзик, то по-добре нищо да не беше споделял.

За Литекс следват тежки мачове с:

Локо ПД - домакин
Берое - гост
Левски - гост
Своге - домакин

а до сега играха с някакви елементарни отборчета

Чакаме Ви в Зарата!
Там последните няколко сезона нямате победа, няма да Ви е лесно , ще Ви направим живота АД ,обещаваме ви да си тръгнете понакани!
НЯМА МОЕ , НЯМА ТВОЕ , СВЕТЪТ Е БЕРОЕ !

Върни се в “Литекс”