Каквото и да се говори Литекс не играе добре при Загорчич. Спомнете ми една добра поредица от мачове спечелени от Литекс? Имаме всичко на всичко два силни мача, в Разград и Стара Загора от есента. Не броя мача с Локо Пд... Идват последователно Ботев и Левски есента, вместо да си вземем домакински победи Левски ни надиграват, а срещу уморения от евротурнирите Ботев имаме 2 удара във вратата... По-слаб Левски едва ли е имало в историята и те ни вкарват 4 гола. Старокин да ти вкара 2 гола, ако не се лъжа... Превърнахме се в съживители на умрели. Есента срещаме ЦСКА, които нямаха водена подготовка, играчите им едвам изкарват до 60-тата минута и пак загуба... Отиваме в Пловдив и спасяваме треньорския пост на Мъри... С Любимец в Ловеч някакъв луд късмет с гол 94-тата мин... В Бургас Херо събрал момчета от кол и въже, които ни надиграват отвсякъде и се разминаваме с реми... В нито един мача играта на отбора не ми хареса, ако изключа споменатите по-горе в Разград и Стара Загора. Пролетта изобщо не я коментирам, защото краските са още по-черни. Целия свят вижда, че с Джазула сме с човек по-малко, но само Заги не... Може да се отбележи, че единствените ни 2 силни мача са изиграни без него. Че имаме Пиргов за вратар е ясно, но през пролетта не се появи в игра. Илия Миланов не е влизал от не знам си кога. Миналия сезон също губехме мачове, но виждахме как момчетата се раздават докрай на терена и тогава целия стадион ги аплодираше. И тогава отпаднахме за купата от Левски, но как отпаднахме? Смазахме ги с игра и с положения и един гол не ни достигна въпреки победата с 2:1... При Стоичков младоците създаваха по 15 голови положения, пропускаха, но биеха и играта беше страхотна и душите си оставяха на терена, а след загуба плачеха на терена.
Каквото и да се говори Йешич имаше успешен сезон в Ловеч. Спечели купата. би Левски където ги хвана, отбора имаше игра, имаше заучени комбинации. За сега нека да го оставим да работи на спокойствие пък после ще коментираме. Аз също не коментирах до днес представянето при Заги, защото на един треньор му трябва време за да реализира потенциала си. Но беше ясно, че прави много тактически грешки, в нито един мач не потърси някаква изненада за противника. Но ако Йешич бие с 2 гола в Разград и назначи предсрочно Мъри в Левски съм сигурен, че ще го вдигнат на ръце