Литекс на Стоичков беше по-силен!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Литекс на Стоичков беше по-силен!!!
Нека бъдем обективни и да признаем,че под ръководството на Христо Стоичков,Литекс играеше много по-силен футбол!!! Да,изоставаха в класирането,но може би причината беше,че тогава Литекс играеше честно,докато сега какво се случва всъщност: Литекс спечели всички мачове срещу непретенциозните отбори(как и по какъв начин всеки да си прави изводи),но срещу Лудогорец,Цска,Ботев Пловдив и Левски...,Литекс записа само една победа като гост на Лудогорец,която победа,съм абсолютно убеден,че беше чисто БУКМЕЙКЪРСКА,изразяваща се в коефициент 7,0...,а предвид точния резултат 2:4 ,коефициента е бил значително по-голям!!! Преди зимната пауза,добре си спомняме и цирка с Локо Пловдив 2:5...,не случайно и Стоичков беше разкаран,за да може определени срещи да бъдат уреждани,защото Той не се вписва в тази схема!!! Наскоро Димитър Димитров-Херо в едно интервю,беше заявил,че Литекс сега може да са по-напред в класирането,но в чисто игрови план,при Христо Стоичков са играли много по-силно!!! Добрите футболни специалисти не могат да бъдат излъгани!!! Когато мач на Литекс не е уреден,истината лъсва,във Варна съдията им подари победата,след това не успяха да им вкарат гол,а срещу резервите на Лудогорец станаха за смях!!! Дано предстоящия мач за първенство се играе,а не бъдем свидетели на букмейкърски игри отново,защото още отсега коефициента за 2-ка е 6,0...,което е притеснително!!! Дано се играе честно,за да си проличи още веднъж несъстоятелността на Златомир Загорчич като треньор!!! Слаб и безидеен футбол,разчитащ най-вече на индивидуални проблясъци на фланговите футболисти!!!
Re: Литекс на Стоичков беше по-силен!!!
Да де, ама сега се борите за титлата...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Това какво ще рече, че нямаме право да бием Разград ли? 

Глупости на търкалета, Литекс при Стоичков всъщност беше Литекс при Петко Петков и Литекс при Георги Миланов. Покрай Миланов и аз мога да бъда футболист, няма какво да се лъжем. Добре, че разкарахме футболно несъстоятелния Кюрд, и евала на Гришата, че по този тънък начин му скрои шапката на този гнусен плъх. Иначе за Загорчич и аз имам своите основателни съмнения и резерви, но не мога да се съглася, че при кюрда сме били по-добър отбор. Напротив, той нямаше спечелен важен мач по време на престоя си, който между другото е и най-слабия в историята на отбора в "А" група.
Иначе на настоящия отбор му липсва точно Георги Миланов или футболист със сходен профил. Просто няма кой да режисира играта напреде и затова и играта е неубедителна.
Иначе на настоящия отбор му липсва точно Георги Миланов или футболист със сходен профил. Просто няма кой да режисира играта напреде и затова и играта е неубедителна.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Ако повторят постижението си от редовния сезон срещу ЦСКА, Ботев и Левски 3 точки от 6 мача може и от 3-ката да изпаднат.
Литекс на Стоичков би ли в Разград с 2:4
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- Levskar_90
urkoto написа:Глупости на търкалета, Литекс при Стоичков всъщност беше Литекс при Петко Петков и Литекс при Георги Миланов. Покрай Миланов и аз мога да бъда футболист, няма какво да се лъжем. Добре, че разкарахме футболно несъстоятелния Кюрд, и евала на Гришата, че по този тънък начин му скрои шапката на този гнусен плъх. Иначе за Загорчич и аз имам своите основателни съмнения и резерви, но не мога да се съглася, че при кюрда сме били по-добър отбор. Напротив, той нямаше спечелен важен мач по време на престоя си, който между другото е и най-слабия в историята на отбора в "А" група.
Браво Урец, много точен пост подплътен с купища фактчета

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Литекс ще бъде извън 5цата този сезон. Макс 6 място, тъй като единствения отбор, който могат да победят от топ 7 е Локо Пловдив.
Ще ти припомня мнението като свърши първенството. 

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

Литекс при Стоичков играеше много по-нападателно от сега.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА