25 кръг: Черно море - Литекс - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

LELE MALE
Контакти:

Re: 25 кръг: Черно море - Литекс - 1:2 FT

Мнениеот LELE MALE » 03 мар 2014 08:30

PFC Litex написа:Реването от Варна започна да придобива смисъл, все по-усилено се пише/говори, че е имало обещана премия от Домусчиев ако Черно море ни вземат точка или точки.

[offtopic]Otnosno premiite ne razbrah kakvo iska6 da kaje6?Daje i da e verno,4e Domusa e obe6tal pari pri pobeda na MORETO,tova si e normalno,4estno i zakonno.Makar vsi4ki da znaqt,4e 4ERNO MORE na vsi4ki se hvarlq i igrae vinagi 4estno.Ako nqkoi moje,neka da go otre4e!No kato gi razbira6 tolkova tiq raboti s premiite,bih te pomolil da komentira6 korupciqta pri BG referite i rolqta na Gri6a Gan4ev v neinoto razvitie???A za posledniq ma4 na Ti4a,kakvo da ti obqsnqvam....Ako si go gledal,si vidql vsi4ko.A ako ne si vidql ne moga da ti pomogna.Potarsi konsultaciq s o4en lekar![/offtopic]

Във форума се пише на кирилица, а вие като гледам редовно си пишете на латиница!
При следващ подобен коментар от ваша страна ще бъдете наказан по-правилата на форума
Последна промяна от paceto на 03 мар 2014 08:48, променено общо 1 път.
Причина: paceto

LELE MALE
Контакти:

Мнениеот LELE MALE » 03 мар 2014 12:03

[offtopic]Pi6a na latinica za6toto nqmam kirilica na klaviaturata si.Ne se iska mnogo um,za da se seti6.Ne mi e qsno kakav ti e problema???4e ne trqbva da se pi6e za dalaverite na va6iq blagodetel,ili 4e ste ograni4eni selski sopi?Ako misli6 4e moje6 da napi6e6 ne6to smisleno,napi6i go!Ne mi izmislqi gluposti kato latinski bukvi,stimul ot drug otbor /predpolagaem/,ili lo6 teren.Terena ne e 4ak tolkova lo6 i e ednakav za vsi4ki.A ako ne znae6 refera i toi trqbva da e ednakav za vsi4ki.No tova za vas ne se otnasq.Toi Gri6ata mnogo e sposoben,no ot vas normalna publika ne moja da napravi.Nito kato koli4estvo,nito kato ka4estvo!.No tova si e estestveno.Selski otbor,selski pohvati za pe4elene na ma4ove,selski fenove.[/offtopic]

Потребителски аватар
bat boiko
Контакти:

Мнениеот bat boiko » 03 мар 2014 12:25

Кви далавери бе пич? По 4 бона изтървахте на калпак от Домусага. Затова и вашите реват като заклещени.
Колкото за терена, че бил еднакъв за всички имаш много здраве. Всеки един отбор гостува по веднъж на сезон на картофената ви нива, докато вие си играете всичките мачове на него. Е еднакъв ли е за всички, или само за домакините? Свали зелените очила, пък за латиницата има кирилизатор. Всъщност ти не пишеш и на латиница, а на шльокавица.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 03 мар 2014 20:22

LELE MALE написа:[offtopic]Pi6a na latinica za6toto nqmam kirilica na klaviaturata si.Ne se iska mnogo um,za da se seti6.Ne mi e qsno kakav ti e problema???4e ne trqbva da se pi6e za dalaverite na va6iq blagodetel,ili 4e ste ograni4eni selski sopi?Ako misli6 4e moje6 da napi6e6 ne6to smisleno,napi6i go!Ne mi izmislqi gluposti kato latinski bukvi,stimul ot drug otbor /predpolagaem/,ili lo6 teren.Terena ne e 4ak tolkova lo6 i e ednakav za vsi4ki.A ako ne znae6 refera i toi trqbva da e ednakav za vsi4ki.No tova za vas ne se otnasq.Toi Gri6ata mnogo e sposoben,no ot vas normalna publika ne moja da napravi.Nito kato koli4estvo,nito kato ka4estvo!.No tova si e estestveno.Selski otbor,selski pohvati za pe4elene na ma4ove,selski fenove.[/offtopic]

Мисля, че казах нещо и сега ще си получиш наказанието.
Този път ще е за 24 часа, а при следващо мнение ще е по-дълго и тук не става дума какво пишеш за даден отбор, а как го правиш.
Както виждаш мненията ти стоят, а можеше да ги изтрия спокойно без да ти се обяснявам и да те предупреждавам и директно да ти сложа наказанието, но не го правя и се опитвам да те "запазя" във форума, но щом не вдяваш какво ти се говори и не искаш да си вземеш поука няма как да трая това твое писане.

Има правила в този форум и ти като потребител в него си длъжен да спазваш правилата, а това че си нямал кирилица има начини да се поправи това, но ти явно не искаш и предпочиташ да се правиш на интересен.

Как да пишем на кирилица - първото мнение в темата viewtopic.php?p=128164&f=3#p128164

1. Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.

3. Писането в темите и създаването на нови такива става само и единствено чрез ползването на български език, използвайки кирилица. Изключения се правят само за наименования.

Върни се в “Литекс”