LELE MALE написа:[offtopic]Pi6a na latinica za6toto nqmam kirilica na klaviaturata si.Ne se iska mnogo um,za da se seti6.Ne mi e qsno kakav ti e problema???4e ne trqbva da se pi6e za dalaverite na va6iq blagodetel,ili 4e ste ograni4eni selski sopi?Ako misli6 4e moje6 da napi6e6 ne6to smisleno,napi6i go!Ne mi izmislqi gluposti kato latinski bukvi,stimul ot drug otbor /predpolagaem/,ili lo6 teren.Terena ne e 4ak tolkova lo6 i e ednakav za vsi4ki.A ako ne znae6 refera i toi trqbva da e ednakav za vsi4ki.No tova za vas ne se otnasq.Toi Gri6ata mnogo e sposoben,no ot vas normalna publika ne moja da napravi.Nito kato koli4estvo,nito kato ka4estvo!.No tova si e estestveno.Selski otbor,selski pohvati za pe4elene na ma4ove,selski fenove.[/offtopic]
Мисля, че казах нещо и сега ще си получиш наказанието.
Този път ще е за 24 часа, а при следващо мнение ще е по-дълго и тук не става дума какво пишеш за даден отбор, а как го правиш.
Както виждаш мненията ти стоят, а можеше да ги изтрия спокойно без да ти се обяснявам и да те предупреждавам и директно да ти сложа наказанието, но не го правя и се опитвам да те "запазя" във форума, но щом не вдяваш какво ти се говори и не искаш да си вземеш поука няма как да трая това твое писане.
Има правила в този форум и ти като потребител в него си длъжен да спазваш правилата, а това че си нямал кирилица има начини да се поправи това, но ти явно не искаш и предпочиташ да се правиш на интересен.
Как да пишем на кирилица - първото мнение в темата
viewtopic.php?p=128164&f=3#p1281641. Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.
3.
Писането в темите и създаването на нови такива става само и единствено чрез ползването на български език, използвайки кирилица. Изключения се правят само за наименования.