12 кръг: Литекс - Черно Море - 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kiril74
Контакти:

Re: 12 кръг: Литекс - Черно Море - 2:1 FT

Мнениеот kiril74 » 05 окт 2013 20:41

За пореден път чакахме да ни поведат за да заиграем.Радвам се за победата.Дано направените пропуски наваксаме срещу Лудата гора ;)

Reckless

Мнениеот Reckless » 05 окт 2013 21:10

Доволен съм. Можеше и повече голове, ама 3 точки са важни :-)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 окт 2013 12:58

Вместо да победим моряците с 4-5 на 1 бяхме на път да се осерем юнашки.
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 06 окт 2013 18:24

Хайде, хайде не от всички положения се получават голове и много добре го знаеш.
Къде по-големи отбори правят уникални пропуски или не им се получават атаките, че ще мрънкаме за Литекс с подобни пропуски.
Важно е че се побеждават неудобните съперници за отбора, а това как и колко положения е имало няма значение.

Потребителски аватар
bat boiko
Контакти:

Мнениеот bat boiko » 06 окт 2013 21:47

Чак пък неудобен съперник... :)
Една победа имат в Ловеч през 2003 и това е. Тези за Литекс във Варна са в пъти повече + един финал за купата.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 07 окт 2013 11:00

Загорчич изплю камъчето: Искам да сме първи

Златомир Загорчич призна, че иска да види Литекс на първо място в „А” група.

След победата над Черно море, дошла след пълен обрат през второто полувреме, старши треньорът на ловчанлии каза пред Нюз7: „Аз съм максималист и искам във всяко отношение да сме първи, в каквато и да било класация. Мисля, че няма да ни тежи, ако сме лидери в класирането.”

„Говорихме си много по тези въпроси. Ще мислим мач за мач и ще се опитваме във всеки мач да излизаме крайни победители”, добави той.

Що се отнася до мача с „моряците”, той коментира: „Много съм доволен от момчетата, които се раздадоха днес на 100 процента. Много труден мач, дисциплинирано играят Черно море, много трудно ни беше след 0:1, малко загубихме самочувствие. Вече второто полувреме се опитахме с всички сили да обърнем и успяхме накрая.”

„Трудно е, когато отборът се защитава с 10 човека отзад и прави нещо на контраатака, трудно е на момчетата да вкарат гол. Второто полувреме заиграхме така, както искахме, и бихме накрая.”

На въпрос дали лошият терен не е повлиял на представянето им, Загорчич каза: „Ами това е положението в момента. На полувремето си говорихме, че този мач задължително трябва да се спечели, момчетата го направиха и им честитя за успеха.”

„Не мислим за класирането, гледаме програмата и по нея ще действаме след почивката (паузата).”

„Мисля, че е при тази задръстена програма е много трудно на футболистите, имаме далечни пътувания, ще е много трудно на момчетата.”

„В събота играем със Спартак Варна, там сигурно ще играят повече момчета, които не играха толкова в тези мачове. За Лудогорец ще се подготвим да направим нещо хубаво и да гоним победа.”

В заключение той отново обяви, че е бил спокоен за поста си и преди мача с Черно море.

Кратък репортаж от мача - http://www.novsport.com/video768861_1059.html

Върни се в “Литекс”