8 кръг: Литекс - Славия - 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: 8 кръг: Литекс - Славия - 1:1 FT
Освен здравия мач и якото кюскане на топката, ми направи друго впечатление. До колкото си спомням терена на стадиона беше направен нов преди няколко години, кога успяха в Ловеч, за толкова кратко време да го занемарят. Ако беше по-добър терена, мисля че щеше да стане по-хубав мач. Нека някой от Ловеч да каже.
blue avalanche написа:Reckless написа: Джазула явно си изпя песента в Литекс. Никаква креативност.
Че той кога си отвори устата,кога успя да си "изпее песента"?
Именно де ! Това ме дразни !
Puldin написа:Освен здравия мач и якото кюскане на топката, ми направи друго впечатление. До колкото си спомням терена на стадиона беше направен нов преди няколко години, кога успяха в Ловеч, за толкова кратко време да го занемарят. Ако беше по-добър терена, мисля че щеше да стане по-хубав мач. Нека някой от Ловеч да каже.
Теренът не е нов. Ако не ме лъже паметта, за последно беше подменен през 1999г., когато беше направен първия по-сериозен ремонт на стадиона и бяха сложени пластмасови седалки и осветление. Наистина е много занемарен терена и от година на година става все по-зле. А когато беше нов беше най-добрия в България. Но така е, след като собственика на клуба почти изцяло е зарязал всичко в Литекс и повече милее за един друг клуб...
[center]
[/center]

Терена бе подменен 2004 г. А още на следващата година издаде багажа май. Или е менте или се поддържа калпаво.
Той проблема е друг пре очЕвидна възможност за разширяване е стеснен до ръба, от което почти няма разминаване на добре играеща защита.

Той проблема е друг пре очЕвидна възможност за разширяване е стеснен до ръба, от което почти няма разминаване на добре играеща защита.

MaX написа:Той проблема е друг пре очЕвидна възможност за разширяване е стеснен до ръба, от което почти няма разминаване на добре играеща защита.![]()
![]()
Теренът е точно 105х68, това е стандартния размер изискван от УЕФА.

MaX написа:Терена бе подменен 2004 г. А още на следващата година издаде багажа май. Или е менте или се поддържа калпаво.
По-скоро второто. А и от 2004г. са минали 9 години вече, отдавна е назрял момента за смяна.
[center]
[/center]