8 кръг: Литекс - Славия - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Puldin
Контакти:

Re: 8 кръг: Литекс - Славия - 1:1 FT

Мнениеот Puldin » 15 сеп 2013 14:18

Освен здравия мач и якото кюскане на топката, ми направи друго впечатление. До колкото си спомням терена на стадиона беше направен нов преди няколко години, кога успяха в Ловеч, за толкова кратко време да го занемарят. Ако беше по-добър терена, мисля че щеше да стане по-хубав мач. Нека някой от Ловеч да каже.

Reckless

Мнениеот Reckless » 16 сеп 2013 01:00

blue avalanche написа:
Reckless написа: Джазула явно си изпя песента в Литекс. Никаква креативност.

Че той кога си отвори устата,кога успя да си "изпее песента"? :)

Именно де ! Това ме дразни !

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 16 сеп 2013 11:40

Puldin написа:Освен здравия мач и якото кюскане на топката, ми направи друго впечатление. До колкото си спомням терена на стадиона беше направен нов преди няколко години, кога успяха в Ловеч, за толкова кратко време да го занемарят. Ако беше по-добър терена, мисля че щеше да стане по-хубав мач. Нека някой от Ловеч да каже.

Теренът не е нов. Ако не ме лъже паметта, за последно беше подменен през 1999г., когато беше направен първия по-сериозен ремонт на стадиона и бяха сложени пластмасови седалки и осветление. Наистина е много занемарен терена и от година на година става все по-зле. А когато беше нов беше най-добрия в България. Но така е, след като собственика на клуба почти изцяло е зарязал всичко в Литекс и повече милее за един друг клуб...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 17 сеп 2013 01:33

Терена бе подменен 2004 г. А още на следващата година издаде багажа май. Или е менте или се поддържа калпаво.

Той проблема е друг пре очЕвидна възможност за разширяване е стеснен до ръба, от което почти няма разминаване на добре играеща защита. :? :evil: :|

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 сеп 2013 13:32

MaX написа:Той проблема е друг пре очЕвидна възможност за разширяване е стеснен до ръба, от което почти няма разминаване на добре играеща защита. :? :evil: :|

Теренът е точно 105х68, това е стандартния размер изискван от УЕФА.
Изображение

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 29 сеп 2013 10:58

MaX написа:Терена бе подменен 2004 г. А още на следващата година издаде багажа май. Или е менте или се поддържа калпаво.

По-скоро второто. А и от 2004г. са минали 9 години вече, отдавна е назрял момента за смяна.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Литекс”