6 кръг: Литекс - Любимец - 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: 6 кръг: Литекс - Любимец - 26.08 | 21:00

Мнениеот ralka_levskarka » 24 авг 2013 21:05

sandi74 написа:
ralka_levskarka написа:
sandi74 написа:Дербито на кръга.Третият в класирането Литекс посреща водача Любимец.Моля лаиците които бъкел не вдяват нищо от това абсолютно непознато и изключително странно за тях добиче футболчето да се въздържат от коментари.Нека стане интересен и хубав двубой и по-добрият отбор победи.

Е теб те знаем, че си спец, дай прогноза.

Иначе според мен - Х!

Мисля че в началото на темата културно помолих абсолютно доказаните футболни лаици да се въздържат от коментари.Рале,не се занимавай с материя която ти е неразбираема,непозната,много странна и абсолютно чужда а се захващай с учебниците че новата учебна година чука на вратата и пак ще завъдиш цяло ято патки и ще ти се налага да ги пасеш.Учете бре деца учете,че и в "Чистотата" трудно ще си намерите работа.

И това ми го казва човек, който е изпуснал няколко запетаи и не излиза от форума, защото само се заяжда с хората? Гръмни се.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 24 авг 2013 21:32

terata написа:
paceto написа:
terata написа:
paceto написа:И то все в полза на гостите, чудна работа :mrgreen:

Проблем!?
0-1

Ми безразлични са ми прогнозите ви, както и ироничният ти коментар.
Просто така се вижда на какво ниво сте и до къде сте паднали щом виждате победа за гостите т.е. не мислите реално и по скоро давате прогнозите от пристрастия и ненавист, че Литекс са доста точки пред вас :mrgreen:

Не казвам, че не е възможно да се получи подобно нещо, но в момента не вярвам че това ще се получи и то точно в Ловеч.
Виж ако мача е като гост можеше да се очаква загуба или равен с оглед факта, че в момента не върви много играта на Литекс и проблемите с някои играчи като липса на вратар, а и новаците са в подем.

То този техен подем няма да трае вечно и скоро ще грохнат и началото за това ще даде Литекс.

Ми кат са ти безразлични никой не те кара да ги коментираш. Имат си хората виждане и това е. Или "великия" отбор на Литекс не може да загуби като домакин от лидера във временното класиране? Тва че не ти изнасят на някои хора прогнозите си е лично твой проблем и на останалите ви двама фена.

Че да съм казал, че се дразня или да казвам да спрете да давате такива прогнози?
Просто изкоментирах вашите прогнози и нищо повече.
Нито Литекс е велик, нито са застраховани от издънка у дома, така че много моля не ми преписвай думи, които не съм изричал в случаят написал.

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 24 авг 2013 22:06

terata написа:
paceto написа:
terata написа:
paceto написа:И то все в полза на гостите, чудна работа :mrgreen:

Проблем!?
0-1

Ми безразлични са ми прогнозите ви, както и ироничният ти коментар.
Просто така се вижда на какво ниво сте и до къде сте паднали щом виждате победа за гостите т.е. не мислите реално и по скоро давате прогнозите от пристрастия и ненавист, че Литекс са доста точки пред вас :mrgreen:

Не казвам, че не е възможно да се получи подобно нещо, но в момента не вярвам че това ще се получи и то точно в Ловеч.
Виж ако мача е като гост можеше да се очаква загуба или равен с оглед факта, че в момента не върви много играта на Литекс и проблемите с някои играчи като липса на вратар, а и новаците са в подем.

То този техен подем няма да трае вечно и скоро ще грохнат и началото за това ще даде Литекс.

Ми кат са ти безразлични никой не те кара да ги коментираш. Имат си хората виждане и това е. Или "великия" отбор на Литекс не може да загуби като домакин от лидера във временното класиране? Тва че не ти изнасят на някои хора прогнозите си е лично твой проблем и на останалите ви двама фена.

Тука не е място за говеда от ромски произход. :lol:

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 24 авг 2013 22:11

победа за най-добрия и симпатичен отбор в А група ,победа за Любимец ,любимеца на всички българи ! 0-2
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tzar na bulgarite
Контакти:

Мнениеот Tzar na bulgarite » 24 авг 2013 22:17

batmanlevski написа:победа за най-добрия и симпатичен отбор в А група ,победа за Любимец ,любимеца на всички българи ! 0-2

Доказано болен завистлив психопат, така ти се иска, ама както се пее в една песен, а дано ама надали :lol: :lol: :lol: Гледай след някой друг кръг, некадърните ти говедца като гостуват в столицата на дините, без обичайната съдийска намеса, която беше срещу нас в Ловеч като Ви свириха измислена дузпа на примабалерината Генков и още 50 фаула през второто в ваша полза за всяко бутане и дишане, говедата ще напишат поредната "славна" страница в историята за 100-годишнината с "поредния резил", но този път на местна почва :twisted: :lol: Тия ще ги бием без никакви проблеми, възхода им беше дотук, един от сигурните изпадащи отбори този сезон, освен ако до зимата в домакинските си мачове не понатрупат солиден актив като Пирин Гоце Делчев миналата година, но сега резултата е видим, тези са същата работа :!:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 24 авг 2013 23:39

batmanlevski написа:победа за най-добрия и симпатичен отбор в А група ,победа за Любимец ,любимеца на всички българи ! 0-2

Ако ви бият след няколко кръга дали ще са ти все още толкова симпатични? :mrgreen:

Reckless

Мнениеот Reckless » 25 авг 2013 00:18

Абе и той горкия не знае за кой отбор е. Скоро беше от Базел, сега от Любимец :-)

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 25 авг 2013 22:03

Garra Dembele написа:1:1 и отново съдийски аванти за Литекс.

Братле май си прогнозирал друг мач :lol:

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 25 авг 2013 22:52

6 кръг: Литекс 3:0 Любимец ;)
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

haha

Мнениеот haha » 26 авг 2013 19:59

Reckless написа:Абе и той горкия не знае за кой отбор е. Скоро беше от Базел, сега от Любимец :-)

Дрогата в СекБтор не прощава...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Литекс”