Симеон Славчев: Искам футболната общественост да ме запомни!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Симеон Славчев: Искам футболната общественост да ме запомни!

Мнениеот baerba1995 » 18 юли 2013 22:49

Симеон Славчев специално за GF: Искам футболната общественост да ме запомни!
Един от най-обещаващите футболисти на българския футбол - Симеон Славчев сподели пред екипа на GrandeFootball com за своята кариера, професионалните си успехи и целите в своята кариера. Той коментира и защо моделът Литекс е толкова успешно прилаган в българската действителност. Ето какво заяви Славчев за читателите на GrandeFootball.com:
- Здравей, Мони? Къде те намираме?
- Здравейте и на вашите читатели. В момента съм в Ловеч и тренирам здраво, готвим се за началото на футболното първенство.
- Започваш кариерата си в софийския Септемви, а по-късно преминаваш в Славия... Разкажи нещо повече за футболната ти кариера досега.
- Започнах да тренирам футбол на шестгодишна възраст във ФК Септември. Родителите ми са ми разказвали, че съм проходил с топка в крака. Когато навърших 14 години, се преместих в школата на Славия. Във ФК Септемви изкарах чудесни седем години, в които научих страшно много за играта. Там ме научиха да обичам играта и да живея с нея.
- Какви са най-големите ти успехи в спортната ти кариера досега?
- През кариерата си съм ставал два пъти републикански шампион. Друг голям успех лично за мен е, че пробих в мъжкия футбол под ръководството на господин Стоичков. За мен беше голямо удоволствие Стоичков да ми бъде треньор. Друг щастлив момент в кариерата ми е повиквателната за националния отбор по футбол. Но не смятам да спирам с това. (смее се)
- На какъв етап от подготовката е отборът на Литекс? Имате ли сили да атакувате призовите места с настоящия състав?
- Подготовката е към края си. Всички сме в очакване на началото на първенството. Мислим и работим за успехите на отбора, както и на самите себе си. Смятам, че сме готови за нещо голямо през следващия сезон.

http://www.grandefootball.com/index.php?pvt=5043

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: Симеон Славчев: Искам футболната общественост да ме запомни!

Мнениеот lisynger » 18 юли 2013 22:53

Бяхме съотборници с Мони в Септември,много трудолюбиво и дисциплинирано се отнасяше към абсолютно всяка задача.Успех Монка ти го заслужаваш !
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 18 юли 2013 22:56

lisynger написа:Бяхме съотборници с Мони в Септември,много трудолюбиво и дисциплинирано се отнасяше към абсолютно всяка задача.Успех Монка ти го заслужаваш !

меото лично мнение е същото. Изключително точен и коректен човек. За футболните му качества говорят успехите му в досеганата му кариера... оценен от носителя на "Златната топка", Любослав Пенев... дано има светло бъдеще!

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 19 юли 2013 00:13

А на снимката си пийва "звездата". Футболист от тоя няма да стане, ще му стигне акъла за пробив в родната кочина.

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 19 юли 2013 01:09

botev1921 написа:А на снимката си пийва "звездата". Футболист от тоя няма да стане, ще му стигне акъла за пробив в родната кочина.

какъв си ти да съдиш хората бе? В България някои хора сте големи "хейтъри"... какво като си "пийва"? Ти не си ли пийваш? А? Снимката е качена от мен и аз нося отговорност! Ако имаш нещо против материала.. въпросите към мен... недей да обиждаш хора, които не познаваш!

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 19 юли 2013 01:27

Пожелавам му успех дано скоро вратите на някой по голям отбор се отворят за него -ЧЕРНО МОРЕ например ;)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 19 юли 2013 01:32

botev1921 написа:А на снимката си пийва "звездата". Футболист от тоя няма да стане, ще му стигне акъла за пробив в родната кочина.

По-тъпо нещо не бях чел скоро :lol:

anihilator написа:Пожелавам му успех дано скоро вратите на някой по голям отбор се отворят за него -ЧЕРНО МОРЕ например ;)

Ти сериозно ли? :mrgreen:
Славчев може да напусне в по-голям клуб от Литекс само в посока чужбина.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 19 юли 2013 01:44

Мда времето ще покаже , поздрви на Blackie Lawles дано се оправи скоро :)

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 19 юли 2013 19:25

Той и Меси пие и пуши :lol: Който си го може нищо не му пречи пиене,пушене,курви...
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

urkoto

Мнениеот urkoto » 20 юли 2013 21:51

И какво пие на снимката? Бяло вино!? :mrgreen:
Ееееех, Ганьоооо, Ганьо... :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Върни се в “Литекс”