Феновете на Ботев, Локо и Берое не са разбрали правилно подтекста на частта с Металик, Велбъжд и Олимпик Тетевен. Има се предвид, че феновете на споменатите три отбора (доколкото ги има) не са си защитили отборите и са позволили да се разпаднат и обезличат. Освен това, гореизброените нямат никакви успехи и традиции, а Литекс малко или много вече ги има.
Аз лично (а вярвам и мнозинството фенове на Литекс) нямам нищо против Ботев, Локо и Берое, напротив - уважавам ги.
Писмо от феновете на Литекс
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Писмо от феновете на Литекс
[center]
[/center]

Какво се оправдаваш - т.нар. Локо Пд е плод на вливането на истинския Локо Пд във Велбъжд Кюстендил, при което Локо Пд бе закрит, а Велбъжд се преименува на Локомотив и премести седалището си в Пловдив.
Олимпик Тетевен и Берое беше почти същата врътка.
Ботев Пд пък е съвсем нов клуб, там вече с Металик не съм им следил точно взаимоотношенията и не мога да коментирам какви далавери са били точно.
Олимпик Тетевен и Берое беше почти същата врътка.
Ботев Пд пък е съвсем нов клуб, там вече с Металик не съм им следил точно взаимоотношенията и не мога да коментирам какви далавери са били точно.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
"уважаеми" момчета, обръщам се към вас не като към ултраси, а точно като момчета, защото трудно за десетина години вие вие бихте се отвърдили като едно ултра звено, с което другите подобни движения биха се съобразили. та, тръгвайки да давате определения за този или онзи, защо първо не погледнете себе си, и тогава да хвърляте предположения за един сектор, имащ история на годините на бащите ви. защото да, за българската действителност ЦСКА е имал и отбора и историята която на вас ще ви трябват още сто години да достигнете. и я достигнете, я не. та "уважаеми" момчета, много се чудех дали изобщо да ви коментирам мега декларацията, но си мисля че някои неща е редно да ви се кажат, за да не последва нова такава. какво видяхте във вашата десет годишна история, че коментирате реакцията ни в даден мач, какво знаете вие за "продадените" ни знамена, какво знаете за рязането на гредите ? на тези ви догатки няма да ви отговоря , не желая да ви развалям илюзиите ви на ултраси. относно малкото човече, което ние така обиждаме всеки мач също няма да ви отговарям,защо ли, защото ЦСКА е много повече от мен, от вас, и от личността микре. явно ви е трудно да го разберете, но ЦСКА го е имало преди него, ще го има и след него. и последно, надяваме се наистина да не сте забравили какво скандираме на вашия стадион. защото ние пак ще дойдем. до нови срещи ултрас литекс.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- валидол за теб
- Контакти:
ShooterMan написа:След като Гриша Ганчев закрива Литекс,водещ отбор,то е редно да бъде ЗАКЛЕЙМЕН като един от гробокопачите на футбола в България,който доста годинки умело си слагаше маската на меценат,на дарител,на футболен човек,а всъщност излезе най-обикновен измекяр и боклук.Това,че е построил нещо не му дава право да го закрива и разрушава и то точно в години,когато футбола ни е на ниво 0.Като иска да ходи в ЦСКА - да ходи,да се ПРАЖДОСВА от Ловеч,да остави отбора и толкоз!Не да го унищожава преименувайки го на ЦСКА 1834 ли там как беше и да лишава България от Литекс.Защото подчертавам - на мене за ЦСКА от село Панчарево НЕ МИ ПУКА ХИЧ,ако щат да ги закриват,създадени с УКАЗ,фалшив отбор,все тая дали съществуват....пука ми за Литекс,отбор,който беше еталон за добра игра и като цяло положително явление във футола.
ПС:Аз продължавам да пиша всеки ден писма до УЕФА описвайки случая и жалкия опит да се прикрият 54 000 000 дългове и да се измамят играчи и треньори.Пишете и вие,чувам,че от УЕФА вече събират комисия по случая и го слагат в графа финансови измами,а там знаем,че санкциите са жестоки-минимума с който ФК ИЗРОД може да се отърве е 5 години без ЕКТ,а е твърде вероятно и да ги изхвърлят във В групите с отнет професионален лиценз.Пишете и вие,като пряко засегната страна,защотото дивия селяк от Микре,т.нар. меценат(колко смешно) може да си иде в ЦСКА,никой не го спира,ама да остави Литекс и играчите му,нали?КЪШ от Ловеч!
Браво, съвестен гражданин. А на какъв език да им пиша?
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
ПортугалецКамикадзе написа:angelco77 написа:Мародер написа:единия абонат на Левски ще краде лиценза на другия абонат на Левски...и да си ги менкат, и да се сливат, и на калъп да станат, пак ще си останат абонати на Левски, съдба...А Стоичков е мазохист туй момче- 4 пъти яде бой от СИНИЯ ХИЩНИК тоя сезон, ама не му стига, иска още...то взе че му аресА
Що не се радваш на "калъфките",ами ръсиш глупости.
A вие и калъфки даже си нямате да им се радвате. Е на това му викам присмял се хърбел на щърбел
Не помня Литекс да си е вкарал автогол в решителния мач за титлата.

Горния ми пост беше отговора на Мародер,този е за теб.
Не за това е темата

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА.