bianchi написа:paceto написа:bianchi написа:Искам тея фенове на Литекс да ми кажат какво общо имат тук Локомотив и Ботев? Другото което е написано е вярно искам да знам ние какво общо имаме в тази ..>>
Според мен имат предвид заради сливанията на тези отбори или там взимането им на лицензите.
Ботев нали взеха на Металик, вие на Велбъжд, а Берое на Олимпик Тетевен и в тази връзка те не искат да се присъединяват към тези сценарии и да си остане техният си отбор.
Спомням си един мач ние щяхме да изпаднем бяхме около 6,7 хиляди те ако биеха ставаха шампиопи при безплатна еск бяха 42ма човека !!!! Такива отбори и паразити като Лудогорец и тези от Литекс ...
Твое мнение аз не искам да влизам в спорове относно кой колко публика има, но първенството ни ще загуби силата си ако Литекс напусне или не е този отбор, който беше през последните 15 години.Тъкмо се събраха няколко стойностни отбори, които могат да направят хубави мачове и да предрешат съдбата на някой тим в борба за титла или място в ЕКТ и сега пак ще се върнем към старата схема все едни и същи отбори да играят навънка и да си разпределят купи и медали.
Това кой как е пътувал за даден мач няма как нито ти, нито аз да знаем дали е така и по-добре да си спестяваме такива коментари, защото ги говорим колкото да си чешем езиците.