Писмо от феновете на Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: Писмо от феновете на Литекс

Мнениеот Кролик » 12 юни 2013 11:13

Браво момчета ! Наистина няма нужда да споменавате други отбори. Успех !

[offtopic]Сини и червени оцапаха отново поредната тема. Имам чувството че да си фен на тия 2 отбора трябва да нямаш основно образование. 90% се държат като зомбирани пубертети дето броят титли, които изобщо не са виждали[/offtopic]
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 12 юни 2013 11:15

Син до гроб_ написа:Не е мястото тук, но имам един апел към привържениците на Лудогорец- по-спокойно го раздавайте и вие, че виждате какво става. Утре може и бате ви Киро да реши ,че му е тясно в Разград и да ви зареже по средата на пътя. А онези само това и чакат- да прилапат поредния отбор с поредния чичко паричко...там няма скрупули.

Тук е мястото да ти кажа, като на привърженик на "Левски", да го даваш по-спокойно, да не би синият отбор да е следващият, който да се чуди как да се отърве от дълговете си!
За нас не се притеснявай. Лудогорец не носи име на фирма. Откакто е в "А" група Лудогорец развива силна ДЮШ. Домусчиев не е Ганчев!

Адмирации за декларацията! Тъкмо се чудех защо феновете на Литекс мълчат, след като те са най-ощетени от подготвяната глупост. Аз не виждам абсолютно никакъв проблем Литекс да се издържа в А група с това, което е направено. Само е нужна помощ от общината и от няколко спонсора.
Ако Ганчев си обичаше творението, щеше да го остави да съществува в елита. Но той е не особено коректен играч и предполагам, че ще иска да играе с две армии...
[center]Изображение[/center]

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 12 юни 2013 11:16

Red Warrior написа:Ще цитирам едно мнение на фен от друг сайт. Нищо лично към феновете на Литекс - просто много се смях. "селяни Гришата е от ЦСКА и точка....вие сте жалко подобие на публика, освен да сте ни лакей за друго не ставате. колкото по бързо си направите фен клуб на ЦСКА толкова по добре за вас...щото сте ни вече сателит и щете или нещете това е вашата участ.поне се радвайте ,че ставате наши евнуси , а не на говедата". :lol:

А вие на гришата ли ще станете евнуси? Доста е жалко да му викате селянин и даму чупите стадиона, а сега изведнъж да му скандирате името... То и за феновете на Литекс се отнася - да не са евнуси и те на гришата, че само му се подмазват?

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 12 юни 2013 11:17

Red Warrior написа:Ще цитирам едно мнение на фен от друг сайт. Нищо лично към феновете на Литекс - просто много се смях. "селяни Гришата е от ЦСКА и точка....вие сте жалко подобие на публика, освен да сте ни лакей за друго не ставате. колкото по бързо си направите фен клуб на ЦСКА толкова по добре за вас...щото сте ни вече сателит и щете или нещете това е вашата участ.поне се радвайте ,че ставате наши евнуси , а не на говедата". :lol:

Aз не виждам нищо смешно тук,освен автора му.
Към авторите на декларацията от Ловеч:
Водете си борбата,без да намесвате странични отбори.смешно е да се сравняват публиките в Пловдив и Стара Загора с тази в Ловеч.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Мародер
Контакти:

Мнениеот Мародер » 12 юни 2013 11:18

като гледам фермерите от Ловеч и розовите другарки как му се молят на тоя микренец, то ше кажеш че е Господ Бог...абе хора, осъзнайте се бе- това е един прост помак с 20 думи в речника, от които половината са едносрични и нечленоразделни :lol: Бизнесмен ми бил- айде моля ви се, поставено лице на партията-майка, ако па си мислите че той го управлява тоя бизнес... :lol: ..аз друго не разбирам и недоумявам-гробното мълчание на ръководството на Левски относно измамата на века...дори Домус бей дето е чорбар се изказа много остро, а наш'те шушумиги мълчат, ебем ти и ръководителите...ако беше Лафчис, досега да е вдигнал гюрлотия до небето!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 12 юни 2013 11:22

meteorit написа:

А вие на гришата ли ще станете евнуси? Доста е жалко да му викате селянин и даму чупите стадиона, а сега изведнъж да му скандирате името... То и за феновете на Литекс се отнася - да не са евнуси и те на гришата, че само му се подмазват?

Аз не съм за това, което се готви в момента. Гришата , ако иска ЦСКА, трябва да извади няколко милиона извън вътрешнофирмените задължения на титаните и да ни купи. Така и вълкът сит и агнето цяло. Но вие обвинявате цесекарите, а в същото време му правите свирки на Гришата, като единственият виновник за случващото се в момента е той. Това за мен е много по-позорно.
Последна промяна от Red Warrior на 12 юни 2013 11:23, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 12 юни 2013 11:22

Мародер написа:като гледам фермерите от Ловеч и розовите другарки как му се молят на тоя микренец, то ше кажеш че е Господ Бог...абе хора, осъзнайте се бе- това е един прост помак с 20 думи в речника, от които половината са едносрични и нечленоразделни :lol: Бизнесмен ми бил- айде моля ви се, поставено лице на партията-майка, ако па си мислите че той го управлява тоя бизнес... :lol: ..аз друго не разбирам и недоумявам-гробното мълчание на ръководството на Левски относно измамата на века...дори Домус бей дето е чорбар се изказа много остро, а наш'те шушумиги мълчат, ебем ти и ръководителите...ако беше Лафчис, досега да е вдигнал гюрлотия до небето!

Още един фен на сините с основно образование
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

zieg
Контакти:

Мнениеот zieg » 12 юни 2013 11:24

Т.е. си човек без мнение, нищо лично към истинските фенове на ЦСКА, но когато преди 5 години в Ловеч в мача ни срещу вас направихме говедата шампиони, цялата ви селска гвардия и 4-те рейса от София скочиха да трошат седалки, огради, излязохте зад вратата и псувахте точно този, на който сега с охота сте си обърнали задниците със свалени гащи! Имате си достатъчно продажни провинциалисти да ви ходят по гостуванията по региони. Ще е страхотна ирония на съдбата, отборът, който ви е нанесъл най- срамната загуба с 8 безответни гола, да ви даде лиценза си! Не е повод за радост и гордост! В Ловеч си имаме хандбален отбор, има на кого да ходим по мачове, не сме опрели до пребоядисване...
Изображение

Мародер
Контакти:

Мнениеот Мародер » 12 юни 2013 11:24

единия абонат на Левски ще краде лиценза на другия абонат на Левски...и да си ги менкат, и да се сливат, и на калъп да станат, пак ще си останат абонати на Левски, съдба :mrgreen: ...А Стоичков е мазохист туй момче- 4 пъти яде бой от СИНИЯ ХИЩНИК тоя сезон, ама не му стига, иска още...то взе че му аресА :mrgreen:

Мародер
Контакти:

Мнениеот Мародер » 12 юни 2013 11:25

Мамо, мамо, я го виж!
Идва, погледни го!
"Бързо чедо, що стоиш-
тичай, посрещни го!"

Върни се в “Литекс”