Писмо от феновете на Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

unobg
Контакти:

Re: Писмо от феновете на Литекс

Мнениеот unobg » 12 юни 2013 10:52

redman написа:Всичките трима фенове на Литекс застават зад тая декларация :) . Къде бяхте вие при тежките гостувания на отбора ви през всичките тези години, особено когато не ви плащаше автобусите човека, към когото се обръщате?

На останалите фенове не им са поемани екскурзиите ли ? А ексурзиите до Ловеч за по 5 лв плюс билетче 10? Как става този номер, че не ми е ясно? Няма фирма, която ще тръгне да работи на загуба. Имам достатъчно вързки в този бранш и много добре знам как са "спонсорирани" екскурзии на почти всичките големи агитки.
Колкото до Ганчев. Нека си върви на Армията. Но защо трябва да закрива отбора ни и да води Чавдар Етрополе? Никой няма да му приеме изродчето, по този начин се задушава истинския отбор на Ловеч. Жалко, че в общината нямат топки. За мен е недопустимо ЦСКА да тренира в Ловеч.

zieg
Контакти:

Мнениеот zieg » 12 юни 2013 10:58

ПортугалецКамикадзе написа:Да не говорят колко е трудно да си от Литекс, щото са едва ли не на заплата. С пари, кебапчета и концерти мисля, че е най-лесно да си фен. А лесно ли е да биеш път до Норвегия за да отидеш на мач на Левски? Или да биеш път до Русия за да отидеш на мач на ЦСКА? Има ли такъв фен на Литекс?

Приятелю от Подуене, я ми извади разходния ордер и ведомостите кои хора "взимат" заплата- поименно, нима на вас не ви правят концерти при титли и купи и няма почерпки, ама сигурно си малък за да помниш последно кога любимият ти отбор е ставал шампион...2007-ма година 3 рейса пропътуваха без почивка насд 4000 км. за 4 дена до Хамбург, ако не си осведомен, без да имаме провинциални, предателски подкрепления като вас! Остани със здраве, без титла, трибуна и купа!
Изображение

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 12 юни 2013 10:58

Литекс е изкуствен отбор с много малко фенове, затова Гришата може да си прави каквото иска с него.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 12 юни 2013 10:58

момчета от Ловеч по-добре се отървете от този БОРЕЦ.За всичките тези години които е дал за вашия отбор,толкова е и взел.
Всичките неща дето ги правеше в Ловеч ,бяха с одобрение на общината и държавата-не се заблуждавайте.
Пазете си ЛИЦЕНЗА,пазете си стадиона,пазете си ШКОЛАТА.
Да малко сте на брой,но сте ЧОВЕЦИ,имате страхотно отборче,което Бореца ще ви разсипе,но вие имате ШКОЛА И СТАДИОН които няма да ви вземе.
Аз ви подкрепям.
LEVSKI_FOREVER

zieg
Контакти:

Мнениеот zieg » 12 юни 2013 10:59

Себастиан Фетел написа:Литекс е изкуствен отбор с много малко фенове, затова Гришата може да си прави каквото иска с него.

Велбъжд Кюстендил- Пловдив, най- естественият футболен брак!
Изображение

Потребителски аватар
L.P.F.C.-1926
Контакти:

Мнениеот L.P.F.C.-1926 » 12 юни 2013 11:00

Нищо лошо няма дори и 3-ма човека да са те си обичат отбора само, че не трябваше да намесвате други клубове! Поздравления. Само Локо...

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 12 юни 2013 11:01

Себастиан Фетел написа:Литекс е изкуствен отбор с много малко фенове, затова Гришата може да си прави каквото иска с него.

Запомни едно : колкото и малко да са феновете на един отбор те обичат и милеят за него ! Няма значение колко на брой са , когато има обич всичко се получава. Гадно е за феновете , че изведнъж собтвеника им обръща гръб и ги праща в Б група ...

efron80
Контакти:

Мнениеот efron80 » 12 юни 2013 11:06

Да сте го подкрепяли когато е трябвало. А не сега когато стана напечено да пишете разни писма.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 12 юни 2013 11:10

Друго си е да си тръгнеш по средата на мача, нали ?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 12 юни 2013 11:11

Ще цитирам едно мнение на фен от друг сайт. Нищо лично към феновете на Литекс - просто много се смях. "селяни Гришата е от ЦСКА и точка....вие сте жалко подобие на публика, освен да сте ни лакей за друго не ставате. колкото по бързо си направите фен клуб на ЦСКА толкова по добре за вас...щото сте ни вече сателит и щете или нещете това е вашата участ.поне се радвайте ,че ставате наши евнуси , а не на говедата". :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Литекс”