Къде са феновете на Литекс в Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Reckless

Re: Къде са феновете на Литекс в Пловдив

Мнениеот Reckless » 29 апр 2013 02:47

Караконжоулу написа:Изображение
Респект!

Този човек се казва Сашо и е от Габрово. Не пропуска мач на Литекс. Пълно уважение за него !
Е, не мислите ли, че дори само заради него и такива, като него, колкото и малко да са, си заслужава Литекс да съществува и да се раздават на терена !?
Аз ако съм на мястото на Стоичков, публично ще обявя, че отбора играе за този човек !
Това е една от най-милите снимки, които съм виждал от много време !

Потребителски аватар
Гу100, майна!
Контакти:

Мнениеот Гу100, майна! » 29 апр 2013 11:17

А ако аз съм Стоичков ще го поканя в автобуса да си го върнем към Габрово и да го оставим точно пред домът му!
Само Ботев!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 29 апр 2013 21:28

Респект!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Reckless

Мнениеот Reckless » 30 апр 2013 02:04

Гу100, майна! написа:А ако аз съм Стоичков ще го поканя в автобуса да си го върнем към Габрово и да го оставим точно пред домът му!

Доколкото знам, след мача от клуба са го извикали да се запознае с футболистите, да си поговорят...и след това са го прибрали до Ловеч с клубния автобус.
Уважение и за феновете на Ботев - Пловдив за това, че с аплодисменти са подкрепили човека ! Така трябва ! Респект !

Turo
Контакти:

Мнениеот Turo » 08 май 2013 18:49

Какво ни намесвате пък нас Локо-Сф.Да,малко сме но в последните 10 години винаги имаме присъствие на гостуванията.Да не сме много,вчера бяхме 30 човека в Стара Загора,но винаги подкрепяме колкото можем отбора,и винаги със собствени средства(разбирай пари).Иначе Литекс и днес нямаше фенове във Варна.Явно Гришата не плаща,а хората нямат пари

Reckless

Мнениеот Reckless » 10 май 2013 17:57

Turo написа:Какво ни намесвате пък нас Локо-Сф.Да,малко сме но в последните 10 години винаги имаме присъствие на гостуванията.Да не сме много,вчера бяхме 30 човека в Стара Загора,но винаги подкрепяме колкото можем отбора,и винаги със собствени средства(разбирай пари).Иначе Литекс и днес нямаше фенове във Варна.Явно Гришата не плаща,а хората нямат пари

Е то на вас, като ви се плаща, пак сте само около 30 столичани в повече. Та като ви знам столичаните, как си умирате за авантичка, ако не ви се плащаше нищо, колко хора щяхте да сте.

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 10 май 2013 20:45

kireto2 написа:Феновете на Литекс, са най-слабото звено в клуба от Ловеч! Гришата, стадион им направи, кебапчета раздава, ромски оркестър им свиреше на мачовете, даже имаше видео как дава пари на едни циганета на стадиона, но безразличието на ловешката общественост към ФК Литекс е нелечимо! С пари ,можеш да купиш почти всичко!

Ромски оркестър свири на майка ти на п...., паляк! А кебапчетата ти ги слагам там, където слънце не огрява!
Не ми казвай, че аз понеже съм от по-малък град и съм част от по-малка общност на фенове си обичам по-малко отбора!
А как ще коментираш вашата "чудовищна" посещаемост на Герена последните няколко кръга? А уж се борите за титлата...

П.П. И се научи кога се слагат запетаи.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 11 май 2013 12:06

kireto2 написа: даже имаше видео как дава пари на едни циганета на стадиона, но безразличието на ловешката общественост към ФК Литекс е нелечимо!

Аз нищо лошо не виждам да се даде някой лев на някое циганче, което да си купи нещо с тях после.Те нито са от агитката на Литекс, нито някога ще са, нито скандират по време на мач на Литекс, че да го вмъкваш това нещо сред недостатъците на Литекс.

А колкото до посещаемостта хора, които не са от малък град като Ловеч и нямат представа как се изкарват парите на месец в такъв град няма как да го разбере това.Животът в такъв град е тежък поради липса на работа и прочие и на никого в такива моменти не му е до мачове и да хвърля 3-4 лева и отгоре да ходи на мач.Тъжно е това, но това е положението и тези неща най-лесно се забелязват в малките градове, защото посещаемостта в София и другите градове е паднала значимо.За тях не смеете да коментирате или по скоро не искате, защото не ви отърва, но сте се заяли с Литекс и с град от 40 000 души население, че ходят на мачове по 1 000 души средно на мач.Толкова ходят (или 3-4 хиляди при стадиони с капацитет над 20 000) и в София при 2 млн. население, но както казах не говорите затова, защото не ви изнася.

Сам можеш да видиш цифрите колко са плачевни, но затова никой не говори и сте захапали Литекс и Ловеч.

Левски - Локомотив София - публика: 3000 души
Левски - Берое - публика: 2000 души
Левски - Етър - публика: 2000 души
Левски - Ботев Враца - публика: 2000 души
Левски - Локомотив Пловдив - публика: 5000 души

Върни се в “Литекс”