Един фен на Лудогорец влезнал в един спортен магазин и казал на продавача:
-Една фанелка на Лудогорец!
-На футболист или на съдията?-попитал продавача
Левски - Литекс - 2:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
- kiril74
- Контакти:
Re: Левски - Литекс - 2:1 FT
Гледах мачовете на Литекс с Левски и Лудогорец мога да кажа , че сте 2 класи надолу.
"Не мога навсякъде да съм обичан. Феновете на Левски си подкрепят отбора. Толкова години съм ги мъчил, нормално е да не ме обичат, а и явно помнят. Все пак не всеки техен играч е печелил Златната топка. Когато такъв вземе тази награда, да ми се обадят", заяви Стоичков.
Бравоооооооооо Ицооооо!
Бравоооооооооо Ицооооо!
Честита победа на всички сини фенове!
Бях на стадиона и този мач ще остави още един траен отпечатък от приятните ми спомени и преживявания с победата и страхотния син магнетизъм, който неможе да се опише с думи. Страхотна публика, пълен стадион и страхотни мигове на радост от победата, но...... едно голямо НО, относно играта... и спирам дотук, време е да празнуваме. Още веднъж, ЧЕСТИТО ЛЕВСКАРИ!
а на останалите, поздрав - http://www.vbox7.com/play:daed49427d 

Re: Левски - Литекс - 05.10 | 19:00
Teo написа:играе ли се мача честно и без съдията да вади синята тениска с №12, мача отива на разлика за Ловеч, 3 гола на Жоро Миланов предвиждам
Така ли стана бе, малолетен мислител?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- D.Georgiev
- Контакти:
Като цяло слаб мач и слаб съдия, но пък поздравления за играта на младите момчета в този отбор. Лично аз ще следя с интерес мачовете ви до края.

jorkata_ написа:"Не мога навсякъде да съм обичан. Феновете на Левски си подкрепят отбора. Толкова години съм ги мъчил, нормално е да не ме обичат, а и явно помнят. Все пак не всеки техен играч е печелил Златната топка. Когато такъв вземе тази награда, да ми се обадят", заяви Стоичков.
Бравоооооооооо Ицооооо!
А когато направи своя фирма в БЪЛГАРИЯ и стане номер 1 в своя бранш (без никакви протекции, тръгнал от нулата), даде хляб от собствения си джоб на десетки семейства и внесе толкова данъци и направи толкова капиталовложения в БЪЛГАРИЯ, ДА МИ СЕ ОБАДИ!

Между другото още не е отговорил, коя е родината му, защото преди време исказвамето му беше дословно ,, България не ми е дала нищо и неискам да се връщам там, Испания е страната в коята искам да живея." (интервю на В. Памуков от филм за Стойчков, излъчен по БНТ) Човек който незачита и своите създатели, МАЙКА СИ И БАЩА СИ, без думи.......

И в този ред на мисли, искам да ви попитам и най-вече г-н Стойчков, коя е родината ти бре, юроде

Последна промяна от joro bad на 05 окт 2012 22:57, променено общо 1 път.
Стана мач. Съдията е педал нещастен.
САМО ЛЕВСКИ!
САМО ЛЕВСКИ!
Слаб мач
Я се стегни бе... В Разград гледате футбол от 20 дена и вече почнахте и да го разбирате 

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- shotgun blues
- Контакти:
paceto написа:Не му обръщай внимание той така се говори по принцип и винаги е анти настроен за своя отбор, а хвали съперника.
Така е с Литекс, така е и с Реал Мадрид.
Кой ги хвали...нали за това толкова ме е яд....адски слаб отбор на ЛЕВСКИ и ЛИТЕКС пада по този начин

А за Батков и изказването му - същото като миналата година ще стане накрая

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]