Oскверниха пред света футболната икона Христо Стоичков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mitko_r
Контакти:

Re: Нищо ново - оскверниха пред света футболната икона Христо Ст

Мнениеот mitko_r » 05 окт 2012 15:03

Levskar_90 написа:Стоичков днес ще бъде осквернен на Герена :lol: 8-) 8-) 8-)

Отборът му разгромен, а роднините му поругани.... :)
Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 05 окт 2012 15:05

Avanti_Ragazzi написа:За този индивид имам само едно да кажа:

КСПП!!!

Във времето когато твоите родители са ти прали оаканите ританки (1994) не 2-3000, а 200-300 хиляди викаха през нощите на онова лято ХСПП - ХРИСТО СТОИЧКОВ - ПРЕЗИДЕНТ, ПРЕЗИДЕНТ!!! Ти естествено няма как да помниш!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

gog88
Контакти:

Мнениеот gog88 » 05 окт 2012 15:11

Стоичков са го освирквали по 100 000 на "Сантяго Бернабеу", така че трудно ще го стрестнете с 10 000. Напротив - той е от хората, които като ги освиркваш и псуваш още повече се надъхват, тъй че на него няма да му дреме. По е вероятно някой от младите момчета на Литекс да се чувстват некомфортно при тези условия, но за Ицо 100% е сигурно, че не го бърка. Няма да се учудя обаче ако и той им тегли някоя и друга .....

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 05 окт 2012 15:18

mitko_r написа:
Levskar_90 написа:Стоичков днес ще бъде осквернен на Герена :lol: 8-) 8-) 8-)

Отборът му разгромен, а роднините му поругани.... :)

Ей това с ХсПП на Герена е някакво ненужно обръщане на внимание, което направо не мога да понасям...
Айде, по възрастните фенове могат да имат причини, за да не го търпят, ама тука някакви пишлигарчета с жълто около устата тръбят как нямат търпение да напсуват "Кюрда"... чак и във "В" щели да се местят, та да се справели със задачата по-качествено... :| :roll: :roll:

Нищо не печели синята публика от подобно поведение... :|

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 05 окт 2012 15:33

Само 14-17 годишни пикльовци ще викат против Стоичков :)

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 05 окт 2012 16:04

ros написа:
Avanti_Ragazzi написа:За този индивид имам само едно да кажа:

КСПП!!!

Във времето когато твоите родители са ти прали оаканите ританки (1994) не 2-3000, а 200-300 хиляди викаха през нощите на онова лято ХСПП - ХРИСТО СТОИЧКОВ - ПРЕЗИДЕНТ, ПРЕЗИДЕНТ!!! Ти естествено няма как да помниш!!!

Много добре го помня тоя ци..... Аз 94 помня освн това и 7-1 и 8-0 и 6-1 над конкурентите ни за титлата!!! Добре помня и колко от головете му бяха направени от Наско и тоя харманлийски бек ги вкара от дузпи? От 6 гола дето вкара само два бяха от игра? Той и перуката, ако не беше нито Мексико, нито Германия щяхме да бием, ама сега го псуват а? Ами ако Наско не беше вкарал оня гол в последната секунда с Аржентина, вместо с Мексико щяхме да играем с Италия на 1/8 финал!

Помня и когато размяташе ленти, когато се сби с фенове на Левски и го хвана шубето да влезе в игра при 4-0 за Левски, големата звезда? Помня и когато каза, че България нищо не му била дала, помня и когато се разкарваше с буркан из София и не си плащаше данъците!!! А всички знаем от кой етнос не си плащат тока и данъците! :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 окт 2012 16:35

Перуката го псуват защото заема висш пост и се осра на него, а Стоичков към момента е псуван само защото не е от нашите.
Изображение

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Мнениеот BOCA. » 05 окт 2012 17:20

PFC Litex написа:Перуката го псуват защото заема висш пост и се осра на него, а Стоичков към момента е псуван само защото не е от нашите.

А кой се осра с националния?
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

gloj-kata
Контакти:

Мнениеот gloj-kata » 05 окт 2012 17:25

АБЕ СМОТАНИ Г О В Е Д А! СТОИЧКОВ КЪДЕТО И ДА Е ,ВИНАГИ ЩЕ Е ЗАПЛАХА ЗА ВАС!!!КАКВОТО И ДА ВИКАТЕ ''НА ГОВЕЖДИЯ СТАДИОН'' ЛИТЕКС ЩЕ ВИ НАКЪКА,А СЛЕ Д ТОВА И ЦСКА-ТО ЩЕ ВИ ГО НАБУТА/ЕЙ БОГУ ТАКА ЩЕ Е /

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 окт 2012 17:26

BOCA. написа:
PFC Litex написа:Перуката го псуват защото заема висш пост и се осра на него, а Стоичков към момента е псуван само защото не е от нашите.

А кой се осра с националния?

И кое точно е осирането му с националният отбор, че събрахме над 20 точки и не ни стигна само 1 точка за да се класираме за бараж.
То и Мъри Стоилов се осра като треньор на националния отбор, но гледам, че не го псувате за същото.
Изображение

Върни се в “Литекс”