Ботев Враца - Литекс - 0:4 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс сгази боксовата круша на "А" група
Не така с рогите де.Много ще се разсърдят дайренцата от интернационалния Ботев Враца.Очаквам много рекорди от тях.
sandi74 написа:Не така с рогите де.Много ще се разсърдят дайренцата от интернационалния Ботев Враца.Очаквам много рекорди от тях.
На мене този отбор винаги ми е бил симпатичен и искрено му пожелавам да остане в елита. Не е справедливо отбор с историята на "Ботев" да бъде другаде.
hrclspr12 написа:sandi74 написа:Не така с рогите де.Много ще се разсърдят дайренцата от интернационалния Ботев Враца.Очаквам много рекорди от тях.
На мене този отбор винаги ми е бил симпатичен и искрено му пожелавам да остане в елита. Не е справедливо отбор с историята на "Ботев" да бъде другаде.
И на мене са ми много симпатични тази година.Мисля,че спокойно ще станат шампиони.

- obi4am_pirin
- Контакти:
sandi74 написа:hrclspr12 написа:sandi74 написа:Не така с рогите де.Много ще се разсърдят дайренцата от интернационалния Ботев Враца.Очаквам много рекорди от тях.
И на мене са ми много симпатични тази година.Мисля,че спокойно ще станат шампиони.![]()
![]()

damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ботев Враца бяха симпатичен отбор до миналата година, сега са взели някакви анонимни чужденци и италиански треньор, които явно са много слаби дори за нашето първенство!
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Ботев Враца - Литекс - 0:4 FT
Врачани, още преди изборите ви казах, изберете демокрацията, стига съсипвахте града с червените отребки, може да не е кандидата на ГЕРБ, нека да е на СДС, но трябва да е десен. Извън спорта какво 1 хубаво направи за града новият кмет. Добри, лоши Тотю и след товаа, поне намираха пари за спорта и не само, и гиинвестираха успешно.
Да не е луд Бойко да дава пари за спорта в града, да си заложи името и да намери спонсори и червеният общински съвет да ги краде. Като пресен пример ше дам стадиона, за не го бяха дадени прилично пари, още с всъпването си на власт в града едни хора ги пренасочиха на други места, където се възползваха от тях.
Така,че на следващите избори мислете, време е за демокрация, може да не гласувате за ГЕРБ, но тогава поне го направете за някоя от другите десни, СДС, ДСБ.
Да не е луд Бойко да дава пари за спорта в града, да си заложи името и да намери спонсори и червеният общински съвет да ги краде. Като пресен пример ше дам стадиона, за не го бяха дадени прилично пари, още с всъпването си на власт в града едни хора ги пренасочиха на други места, където се възползваха от тях.
Така,че на следващите избори мислете, време е за демокрация, може да не гласувате за ГЕРБ, но тогава поне го направете за някоя от другите десни, СДС, ДСБ.
1ия сигурен изпадащ заедно с Монтана.
- paceto
- Контакти:
Аз пък имам съмнения, че може и да се спасят, но пък от друга страна ще е трудно най-вече заради това, че ще изпаднат 4 отбора.
paceto написа:Аз пък имам съмнения, че може и да се спасят, но пък от друга страна ще е трудно най-вече заради това, че ще изпаднат 4 отбора.
Какво спасение?Тези са новата Светкавица.
- paceto
- Контакти:
Ми ще видим сега има още време, но ако вървят все така със загуби няма да могат да се спасят дори ако почнат да бият в края на полусезона или пролетният.