Нека не изоставяме отбора!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Нека не изоставяме отбора!

Мнениеот tprodanov » 28 авг 2009 04:19

Божко Митрев, Цветан Димитров
Йовов, Балтанов, Гаджев
Генев, Миланов
Мариан, Хичо - по 4 и 9 години достатъчни ли са за юноши или трябва да са родени на Герена :mrgreen:
Сашо Киров

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 28 авг 2009 04:33

tprodanov написа:Божко Митрев, Цветан Димитров
Йовов, Балтанов, Гаджев
Генев, Миланов
Мариан, Хичо - по 4 и 9 години достатъчни ли са за юноши или трябва да са родени на Герена :mrgreen:
Сашо Киров

Балтанов е от Септември,Мариян Огнянов-Ромители Лом,Хичо-Дунав Рс.Останалите не съм ги проверявал,но съм 100 на 100 убеден,че и те са крадени.Може да не са родени на Герена,ама барем да не са там от 16 годишни а :?: .Иначе Владо Гаджев да го броя за юноша на Панатинайкос :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 28 авг 2009 04:37

Да, щом ти си убеден, значи е вярно. Точно както за хичо. Смени си източниците за осведомяване, че стана вече гавра...

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 28 авг 2009 07:33

Вие задължително недейте. Литекс само до преди сезон и нещо беше изключително симпатичен отбор преди да започне да играе правилен футбол. Успех!

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 28 авг 2009 07:47

Мен ме е яд и за Черепа, колко години стана вече и налива, налива пари, барем нещо да направи и нейсе.. С какъв акъл го взе тоя Мъри.. прецака се

СТАНИМИР СТОИЛОВ: ЩЕ МИСЛЯ, СЛЕД КАТО ПРЕСПЯ
.. Мисля, че снощи е преспал лично с Черепа :lol: :lol:

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 28 авг 2009 08:21

Абе вие ептен откачихте бе.Тук е форума и тема за Литекс , какво ми спорите оста Левски-Черно море.Я вземете малко се осъзнайте.

1.По темата-Литекс никога не е имал история и публика за да гради такава( говоря за история не в последните 15 години)
2.Левски--доказан евроидиот
3.Черно море---само с мафия (говоря за ТИМ) извън БГ няма да прогресирате.Трябва си школа.
4.Левски каква школа има като половината да не кажа и повече от играчите са му от пловдивските отбори, а другата половина за чужденци.КАКВО РАЗВИВАТЕ ЛЕВСКАРИ......Това ако е школа здраве му кажи...
5.Единственият отбор, който отсрами България, това е ЦСКА,,,,,,,,победа срещу много по-добър финансово отбор( не е малко)
6.Надявам се в Черноморец да започнат да работят по европейски и имат наченки, но трябва време и търпение.
7.В Благоевград са на приливи и отливи.
8.В Славия нищо няма да стане и да направят( тази година ще са 8-10 място)
9.Локо Мездра 100% изпадащ
10.Спортист Своге другият изпадащ
11.Сливен добър отбор но само в БГ и то като домакин.
12.Монтана има бъдеще за класиране в 8-цата но трябва още много работа.
13.Локо София ще е един средняшки отбор в БГ и поне в близките 5 години няма да помирише Европа
14.Миньор Перник са корав отбор но само с борба не става, иска се и мозък ( със стрелби по хората няма да постигнете нищо-просташко и тъпо е )
15.Локо Пловдив----винаги комплекса им е Ботев, не гледат първо себе си а комшиите и за това никога няма да просперират
16.Ботев Пловдив---жалка картинка в момента, ако не се смени собственика 100% са 3-тият изпадащ.Най-големият изрод-президент в България---Селския
17.Берое заслужават само заради публиката си да са в А група-невероятно но и там мисленето им е назад и няма евротурнири и за тях в близките 5 години.

Това е хора положението и картинката в БГ.Обобщено за 3-те ни отбора.

1.Левски всяка година ще са така в Европа, защото не си променят мисленето (а то е може и 10-0 да паднем, но важното е че сме играли)
2.Цска в Европа се представят добре, но в последно време в БГ губят директните си мачове срещу Левски.Определено с новите спонсори имат бъдеще.
3.Литекс нищо няма да може да направи нито в Европа нито в България.Срамоте е човек като Ганчев да си дава парите в такова село да ме извинявате като Ловеч (колко човека е града).Единственото с което Литекс може да се гордее са отличните условия на работа и детско-юношеската им школа---но дотам.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 28 авг 2009 08:58

puffer написа:

да обобщим картинката с една загадка,кои е ''евроидеот''?

Tук пере, там пере, тракторист го оре, оса го жили, дебарцини яде, що е то?

Мухльо, ти дори не си ЕВРОидиот. Ти си един скапан, обикновен идиот.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 28 авг 2009 11:54

Masaba написа:Здравейте фенове на Литекс!Днес преживяхме най-лошата част от нашата история.А на мен утре ми предстой най-кошмарното пътуване до Пловдив!
Никога няма да забравим този мач,жалко,че с лошо.Но ние не трябва да изоставяме отбора си,дори да губи!Важното е да подкрепим футболистите в най-лошия момент за тях,да им дадем сили,и да печелят отново.Днес футболистите от Литекс се провалиха,но ние феновете също се провалихме,не подкрепяхме отбора през цялото време,не им дадохме това,от което те имат нужда.
Аз не обвинявам треньора или част от футболистите!Всяко нещо винаги стига дъното в развитието си,рано или късно.Ние го стигнахме,по-лошо няма как да стане.Няма какво повече да губим,може само да печелим занапред!
Вярвам,че пред Литекс стой светло бъдеще!Там ДЮШ се развива,победата над Барселона не е случайна!
Каквото и да се случи,мен никога няма да ме е срам от отбора,който обичам!Само Литекс!

–––––––––––––––––––
Браво на ЦСКА!Те ни донесоха радостната новина днес!Успех в ЛЕ!

И ние така мислехме след Тампере - по-лошо нЕма на къде... ама - БАТЕ, ЖИЛИНА... (дебрецен все пак бяха доста над нивото на БГ футбол, затова не ги броя). Та бъди песимист - "Винаги има по-лошо"

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 28 авг 2009 12:07

Sunway написа:3.Черно море---само с мафия (говоря за ТИМ) извън БГ няма да прогресирате.Трябва си школа.

Замълчи като не знаеш.Нашата школа е най-добрата след тази на Левски.За твое сведение - където не сме хванали пловдивските школи - там не сме ги опухали здравата.Като бази-пак отстъпваме само на Левски.И впрочем - ТИМ във футбола мръсно нещо не са направили.Договорки?Комбинации?Схеми аз на тебе-ти на мене?Не.Може би и затова Черно Море с доста по-малък бюджет от Литекс и Левски избегна срама в ЕКТ,макар и да се сблъска със съперници 100-кратно по-класни от тези които резилиха Мърдимир вчера :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Литекс”