Йовов, Балтанов, Гаджев
Генев, Миланов
Мариан, Хичо - по 4 и 9 години достатъчни ли са за юноши или трябва да са родени на Герена

Сашо Киров
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
tprodanov написа:Божко Митрев, Цветан Димитров
Йовов, Балтанов, Гаджев
Генев, Миланов
Мариан, Хичо - по 4 и 9 години достатъчни ли са за юноши или трябва да са родени на Герена![]()
Сашо Киров
puffer написа:
Masaba написа:Здравейте фенове на Литекс!Днес преживяхме най-лошата част от нашата история.А на мен утре ми предстой най-кошмарното пътуване до Пловдив!
Никога няма да забравим този мач,жалко,че с лошо.Но ние не трябва да изоставяме отбора си,дори да губи!Важното е да подкрепим футболистите в най-лошия момент за тях,да им дадем сили,и да печелят отново.Днес футболистите от Литекс се провалиха,но ние феновете също се провалихме,не подкрепяхме отбора през цялото време,не им дадохме това,от което те имат нужда.
Аз не обвинявам треньора или част от футболистите!Всяко нещо винаги стига дъното в развитието си,рано или късно.Ние го стигнахме,по-лошо няма как да стане.Няма какво повече да губим,може само да печелим занапред!
Вярвам,че пред Литекс стой светло бъдеще!Там ДЮШ се развива,победата над Барселона не е случайна!
Каквото и да се случи,мен никога няма да ме е срам от отбора,който обичам!Само Литекс!
–––––––––––––––––––
Браво на ЦСКА!Те ни донесоха радостната новина днес!Успех в ЛЕ!
Sunway написа:3.Черно море---само с мафия (говоря за ТИМ) извън БГ няма да прогресирате.Трябва си школа.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта