Изненада ли е загубата на Литекс ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Re: Изненада ли е загубата на Литекс ?

Мнениеот pas » 28 авг 2009 09:28

_8-0_ написа: Една предзивестена загуба !

Никой не обърна внимание на трезвата оценката на Мъри
след първия мач.

Аз пък така и не разбрах защо Стоилов непрекъснато дава оценки, а не обяснения за слабата игра? Много е странно как след всеки мач слушаме от треньора - хареса ми/не ми хареса. Оценките ги дава публиката и Гриша Ганчев, но кой както се уреди.

_8-0_ написа:
Оставка ? и кво ?
Всеки ден да сменят треньора все тая..
Има нещо сбъркано и то не е треньора ..
Мъри ли да влезе и да вкара гол ?
С викове оставка оставка повреме на мач
не се подкрепя отбор !
Каквото и да се случва на терена ,
отбора се подкрепа до последната минута ,
от истинските фенове ,
а след мача..
викай и искай оставка ...

Стоилов е треньор вече повече от година. Гласува му се пълно доверие, направи си селекция, подготовка... И резултатите са трагични. Ако не можеш да направиш нужните изводи и да вземеш мерки за да оправиш нещата, то тогава защо си там? С тази селекция и аз мога да класирам Литекс на 5-то място, да не говорим, че едва ли ще падна с 4 гола от БАТЕ. А на клуба му трябва човек, който да го води нагоре, а не надолу.

п.п. Абе в Ловеч не разбраха ли, че с тези бразилчета до никъде няма да стигнат? Уж технични, активни, пък резултат никакъв. Да беше един мач, два, да кажеш - късмет, но при тях е вече години. И въобще чужденците! Кога ще разберат водещите клубове у нас, че важните мачове се печелят с момчета, като Делев, Цачев, Миро Манолов, а не с куп неуспели никъде чужденци?

Потребителски аватар
sin_sram_i_rezil

Мнениеот sin_sram_i_rezil » 28 авг 2009 10:04

За мен, нищо че съм от ЦСКА, отпадането на "Литекс" е много неприятно, но предизвествено - от антифутболния град и постоянно празния стадион по принцип, и от абсолютно смешния и прехвален треньор в момента, който излезе с тактика и състав за 0:0. Мисля, че "Литекс" има доста прилична селекция за българските представи - опитни българи, талантливи младоци и сравнително читави чужденци, но за целия треньорски период на Мъри не им се събират и 3-4 прилични мачове... то не е блъскане на топката, не са безкрайни центрирания, и още по-безкрайни пасове на 1-2 м и пълно тактическо невежество... а уж Ганчев контролирал нещата. Да го махат онзи смешник и от там, и от националния - и Стефан Грозданов и Гочето Василев са с пъти по-класни треньори и да си изправят отборчето на крака, че всички имаме нужда от силен и честно играещ "Литекс", а не като миналата година да лягат на "Уефски" и да изровят чимовете от хъс срещу ЦСКА. Успех, ловчалии, но май е по-добре да играета в Плевен
професионален статистик на международните резили на Уефски, за да помнят децата ни историята... в последните години - ужасно претрупан от работа :)

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 28 авг 2009 11:12

_8-0_ написа:Уважаеми колеги , Ловеч има 20 000 жители , 5000 са една четвърт ,това означава в двумилиона София да ходят на мач половин милон а във Варна 250 000...

1.В Ловеч живеят 41 400 жители - > http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0% ... 0%B5%D1%87
Значи стадиона е 1/8 от населението.

2.По твоята логика Вaрна е с население 1 000 000 души( 1/4 е 250 000 ).Всъщност Варна е с население 352 674 жители http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0% ... 0%BD%D0%B0 . 1/8 е около 44084 човека.Раздели го на 2 отбора -> около 20 000 човека трябва да има на стадиона им по твоите сметки.ФАКТ е че не ходят толкова!

3.В Пловдив живеят 377 534 човека -> http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0% ... 0%B8%D0%B2
1/8 от населението е 47192 човека.Имаш два водещи отбора БОТЕВ и ЛОКОМОТИВ (не смятам фенове на МАРИЦА И СПАРТАК)
, това прави на 23 596 човека на отбор.БОТЕВ от 10 години е в разрушаван, подиграван и разсипван от ЕДИН ИДИОТ.И въпреки това на предпоследното дерби с Локото, на Колежа имаше 20 000 човека.Ако играем в ЕКТ и сме на мач от групите, няма да ти казвам колко хора ще са на стадиона.
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
sin_sram_i_rezil

Мнениеот sin_sram_i_rezil » 28 авг 2009 11:40

5000 се събират в Ловеч 1-2 пъти годишно, иначе обикновено са около 1000 и софийските агитки са винаги по-многобройни
професионален статистик на международните резили на Уефски, за да помнят децата ни историята... в последните години - ужасно претрупан от работа :)

Върни се в “Литекс”