_8-0_ написа: Една предзивестена загуба !
Никой не обърна внимание на трезвата оценката на Мъри
след първия мач.
Аз пък така и не разбрах защо Стоилов непрекъснато дава оценки, а не обяснения за слабата игра? Много е странно как след всеки мач слушаме от треньора - хареса ми/не ми хареса. Оценките ги дава публиката и Гриша Ганчев, но кой както се уреди.
_8-0_ написа:
Оставка ? и кво ?
Всеки ден да сменят треньора все тая..
Има нещо сбъркано и то не е треньора ..
Мъри ли да влезе и да вкара гол ?
С викове оставка оставка повреме на мач
не се подкрепя отбор !
Каквото и да се случва на терена ,
отбора се подкрепа до последната минута ,
от истинските фенове ,
а след мача..
викай и искай оставка ...
Стоилов е треньор вече повече от година. Гласува му се пълно доверие, направи си селекция, подготовка... И резултатите са трагични. Ако не можеш да направиш нужните изводи и да вземеш мерки за да оправиш нещата, то тогава защо си там? С тази селекция и аз мога да класирам Литекс на 5-то място, да не говорим, че едва ли ще падна с 4 гола от БАТЕ. А на клуба му трябва човек, който да го води нагоре, а не надолу.
п.п. Абе в Ловеч не разбраха ли, че с тези бразилчета до никъде няма да стигнат? Уж технични, активни, пък резултат никакъв. Да беше един мач, два, да кажеш - късмет, но при тях е вече години. И въобще чужденците! Кога ще разберат водещите клубове у нас, че важните мачове се печелят с момчета, като Делев, Цачев, Миро Манолов, а не с куп неуспели никъде чужденци?