Carpy написа:А защо тревното покритие е толкова лошо? Да не е имало концерт на някоя фолк фурия? Не прилича на мач от ЛЕ тревата да е като на село пасището.
Вчера на мач от ШЛ между Фио и Спортинг беше горе-долу същото положение, ако не и по-зле.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Carpy написа:А защо тревното покритие е толкова лошо? Да не е имало концерт на някоя фолк фурия? Не прилича на мач от ЛЕ тревата да е като на село пасището.
litexfans написа:УСПЕХ ! Първо да ги бием , пък после ще говорим в коя урна !
Литекс - Бате 0:0 (Първо Полувреме)
botev_1912 написа:litexfans написа:УСПЕХ ! Първо да ги бием , пък после ще говорим в коя урна !
Литекс - Бате 0:0 (Първо Полувреме)
Да питам и теб - защо не си на стадиона?
Има празни места?
petrof написа:Е какво само се заяждате с ловчанлии, че не могат да си напълнят стадиона? Ами колкото-толкова! Не виждате ли, че ЦСКА и Левски също не могат да си напълнят стадионите.
botev_1912 написа:petrof написа:Е какво само се заяждате с ловчанлии, че не могат да си напълнят стадиона? Ами колкото-толкова! Не виждате ли, че ЦСКА и Левски също не могат да си напълнят стадионите.
Не се заяждам, просто ми е интересно.
Но именно затова понеже не могат да напълнят 7000 стадион - редно е всеки фен който си обича отбора да е там а не във форума!
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.
petrof написа:botev_1912 написа:petrof написа:Е какво само се заяждате с ловчанлии, че не могат да си напълнят стадиона? Ами колкото-толкова! Не виждате ли, че ЦСКА и Левски също не могат да си напълнят стадионите.
Не се заяждам, просто ми е интересно.
Но именно затова понеже не могат да напълнят 7000 стадион - редно е всеки фен който си обича отбора да е там а не във форума!
Не искам да съм адвокат на ловчанлии, но прекалено често ги обвиняват, че не ходят на мачовете на отбора си. А в същото време посещаемостта по принцип в България е малка на всички отбори, не само на Ловеч. Пък и града е само 40 000 жители. Така че не виждам нищо необичайно.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта