Литекс - Бате Борисов ( Лига Европа )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kacana
Контакти:

Re: Литекс - Бате Борисов ( Лига Европа )

Мнениеот kacana » 23 авг 2009 21:34

PFC Litex написа:
kacana написа:Билетите за мача някой знае ли по колко ще са и къде ще се продават?

За билети спокойно, за всички ще има.
Цената и аз все още не зная, но тя няма да е повече от 3-5 лева.

Да, ама аз ще идвам от Габрово, и не знам дали в последния момент ще има билети.

Потребителски аватар
litex02
Контакти:

Мнениеот litex02 » 23 авг 2009 21:37

kacana написа:
PFC Litex написа:
kacana написа:Билетите за мача някой знае ли по колко ще са и къде ще се продават?

Да, ама аз ще идвам от Габрово, и не знам дали в последния момент ще има билети.

Ще има.Кога стадиона е бил пълен до дупка ? Ще има споко ;)
Изображение

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 23 авг 2009 21:44

Успех на Мъри! Аз познах 1-0 от първия мач и очаквам сега пак победа с 1-0. Така в четвъртък вечерта вторият евробоец на България след Левски ще се казва Литекс :)
Два пъти в последните 4 години да игаеш в групите на УЕФА не е малко за отбор от малък град като Ловеч. Надявам се,че ще излязат пак от групите ;) и много ме дразни,че този Ив.Попов е все контузен при важните мачове, иначе могат да вземат още добри пари за играчите си, след 3те милиона евро за Манолев. Успех Мъри!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 авг 2009 21:51

kacana написа:
PFC Litex написа:

Билети винаги има.
На мача с Астън Вила се продаваха билети и мача беше почнал, а на стадиона имаше 8 000 - сам си направи сметка дали ще има или не, а ако няма от байрчето над стадиона се гледа най хубаво, а там местата не се свършват :lol:
Изображение

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 23 авг 2009 21:52

Драги Ловчанлии знайте,че феновете на Левски ви уважават и подкрепят,защото знаят че вие сте истински отбор.
Имате нашата подкрепа и дано да НЕ се видим в Л.Е. После ще спорим какво сте постигнали вие в Лига Европа, а ние в ШЛ.
Успех момчета ! Тия ще ги отнесете тук поне с 5-0 !
Успех и в жребия после !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

zieg
Контакти:

Мнениеот zieg » 25 авг 2009 00:18

Момчета, спокойно, трите ни отбора влизат в групите, независимо кои, ще има яко радост, коефиценти, хубави мачове...няма от какво да се тревожите ;)
Изображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 25 авг 2009 13:05

Успех срещу Батето. Там добре ги бихте 0:1, така че не вярвам тука да ви направят проблеми.. :)
Изображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 авг 2009 23:42

Хайде успех момчета и от мен. От Левски не спират с простотиите: Гончаренко бил казал, че Литекс въпреки, че победили били по-слаби от Левски. Ай сектир бе. Тези говеда и да падат с по 5-6 гола винаги ще бъдат по-добри от всички на света.
Нищо не мога да кажа - освен да ви пожелая успех и да натриете носа на този Гончаренко и то така, че да говори други неща след мача. Иначе най-големия ви враг са БГ журналята от София.
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=88678
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 27 авг 2009 00:36

ntodorov написа:Хайде успех момчета и от мен. От Левски не спират с простотиите: Гончаренко бил казал, че Литекс въпреки, че победили били по-слаби от Левски. Ай сектир бе. Тези говеда и да падат с по 5-6 гола винаги ще бъдат по-добри от всички на света.
Нищо не мога да кажа - освен да ви пожелая успех и да натриете носа на този Гончаренко и то така, че да говори други неща след мача. Иначе най-големия ви враг са БГ журналята от София.
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=88678

хубаво е,че Гончаренко се сеща какъв невероятен късмет имаше да отстрани Левски. В София Левски ги смачка, а пък там имаха късмет,че олигофрен като кокала не можа да ги бие с човек повече.Тъй че естествено,че Левски от миналата година е играл по силно от сегашния Литекс, можеше и сам да се сетиш в този ред на мисли. Това не пречи обаче и по слаб Литекс утре пак да ги бие ;)

Върни се в “Литекс”