Гриша Ганчев приключва с Литекс!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Гриша Ганчев приключва с Литекс!

Мнениеот tiamat » 24 май 2012 02:51

шивача написа:
Red Warrior написа:Нещо на изнудване ми мяза. :roll:

лошо за Бг футбола, тамън се пръкна Лудогорец и се заформи конкуренция и ся тва :(

+1

venom

Мнениеот venom » 24 май 2012 03:57

Carpy написа:А ще си сменят ли името на Осъм?

И мен единствено това ме интересува. И другото - купите и титлите при отбора ли ще останат, или за красота в офиса на Гришата?

Потребителски аватар
cookiemonsta
Контакти:

Мнениеот cookiemonsta » 24 май 2012 05:09

За Гриша Ганчев нямам добро мнение, но въпреки това тази новина е много тъжна. Жалко, че отбор, граден толкова много време, трябва да поеме по толкова неясен път. Може би това ще бъде тест за вашата воля? Литекс внесе много разнообразие в българския футбол и ще е срамота, ако този отбор спре да съществува, или затихне толкова бързо. Имате прекрасен стадион и стабилна юношеска школа - нещо, което малко отбори в родината могат да се похвалят. Срамно ще е, ако всичко това отиде на вятъра. Пожелавам на отбора ви успех и тайно се надявам да видя водещите ви играчи в Пловдив от догодина!

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 24 май 2012 07:37

Преди около месец написах, че стадиона в Ловеч трябва да се казва ''Нора Ананиева стейдиум'' в чест на червената покровителка на захарния бос.Тези които виката колко бил направил....това са ограбените пари на България ,заради еи такива ние сме на изчезване.....
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Kroif

Мнениеот Kroif » 24 май 2012 09:46

ГРИША СДОБРЕ ДОШЪЛ СИ В ЦСКА.

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 24 май 2012 10:32

И на мен ми прилича на поредния скалъпен цирк :roll: Тръгне ли някой да се закача с империята на Гришко и веднага започва да се прави на ощипана мома :oops:

За кой пореден път се е заотказвал , даже май доколкото си спомням при едно от предишните му "отказвания" Литекс се беше прекръстил на Ловеч за няколко месеца :lol:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 24 май 2012 13:03

Рано или късно Бандитите се откриват! Ясно е на всеки, че такова богатство не се трупа с честност! Почетния Гражданин Гриша Ганчев ,направи много за футбола в Ловеч, но игрите му излязоха на яве! Така ще стане и с останалите Мафиоти, къто Коко Динев и Домовсчиски на Лудогорец!Това е правилния път, и нека виновните да се наказват! Ако е укривал ДДС, да си го осъдят! Жалко за Литекс, с този отбор съм израснал но явно ще последва Невтохимик! На феновете от Червен и Син отбор мога само да кажа ,че много ще загубят понеже Между Литекс -Левски-Литекс-Цска винаги е имало футбол и интересни мачове! Нека си говорят Осъм,Лех или Ловеч как ще се казва отбора? Да се подиграват колкото искът!!!! :evil: То българина е свикнал да се радва на чуждото нещастие! ПОЖЕЛАВАМ ИМ КЪСМЕТ И МНОГО ЩТАСТИЕ! :)

violator
Контакти:

Мнениеот violator » 24 май 2012 13:09

tiamat написа:
шивача написа:
Red Warrior написа:Нещо на изнудване ми мяза. :roll:

лошо за Бг футбола, тамън се пръкна Лудогорец и се заформи конкуренция и ся тва :(

+1

Е то това е идеята, явно не може да има повече от един силен извънстоличен отбор! Въобще съвпаденията между Литекс и Лудогорец станаха подозрително много!

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 24 май 2012 13:30

Хейтърите на много места изпълзяха от дупките си. Прав е Илиян, че повече се радваме на чуждото нещастие, отколкото на собствените успехи. Народо-психология, какво да се прави...
Радващото е, че поне тук виждам едно мнозинство, което доста трезво и не-заядливо коментира нещата. Аз лично този отбор ще продължа да си го подкрепям, където и да е. Няма да стана в никакъв случай "син" или "червен". И преди ГГ не съм бил, и след него няма да стана.
А с момчета от школата + още няколко талантливи българи като Томи Костадинов, Божиков, Динчев (дано останат) смятам, че Литекс има шанс дори за място в средата на таблицата.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 май 2012 14:34

Айде медиите почнаха да ни разпродават и в устрема си да бълват простотии продават дори играчи които не са наша собственост и отдавна са продадени
http://www.livesport.bg/Samo-v-Livespor ... s!!!-63541
:lol:
Изображение

Върни се в “Литекс”