"Катастрофа хвърли в паника всички в Литекс. БЛИЦ разбра, че футболистът на шампионите Александър Цветков е претърпял пътен инцидент, а добрата новина е, че се е разминал единствено с уплаха и повърхностна рана на главата.
Произшествието е станало на околовръстното шосе на влизане в Ловеч. Цветков се придвижвал от родния си Плевен и отивал на тренировка. Халфът управлявал автомобила на свой приятел, но за нещастие загубил контрол върху него и катастрофирал. Играчът сега е настанен в ловешката болница.
"Сашо е жив и здрав. Няма фрактури. Само с с повърхностна рана на главата. След 2 дни го изписват. Не е губил съзнание, дори преди малко се чух с него. Уплашен е, но това е нормално", заяви пред БЛИЦ бащата на играча, който също се казва Александър." Блиц
НЕ ШАШКАЙТЕ ХОРАТА ВИЧКО Е НАРЕД С МОМЧЕТО !
Футболист на Литекс катастрофира на път за тренировка
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Футболист на Литекс с опасност за живота след катастрофа!
Дано да няма наистина нищо сериозно! Успокоих се! Новината за катастрофата ме изправи на тръни и това, че нямаше почти никаква информация още повече ме притесняваше. Слава Богу, явно всичко е наред!
[center]
[/center]

Капитанът на младежкия национален отбор Александър Цветков е катастрофирал тази сутрин. Халфът на Литекс е пътувал от родния си град Плевен за Ловеч за сутрешната тренировка на "оранжевите". Той се е придвижвал със собствения си автомобил "Опел Астра" и според областната дирекция на полицията в Ловеч се е блъснал в мантинела при влизането в града. Цветков е бил откаран в Центъра за спешна медицинска помощ в Плевен, от където е настанен в неврологичното отделение, потвърдиха за БТА от болницата.
Според лекарите няма опасност за живота му, но ще се наложи Цветков да остане няколко дни в болницата. Капитанът на младежкия национален отбор се оказа истински късметлия, тъй като няма дори нищо счупено. Лекарите обаче искат да остане под наблюдение в следващите 3-4 дни. Така националът отпада от групата на Литекс за утрешното дерби с Левски от XXI-ия кръг на "А" група.
Радвам се, че не е нещо сериозно.
Според лекарите няма опасност за живота му, но ще се наложи Цветков да остане няколко дни в болницата. Капитанът на младежкия национален отбор се оказа истински късметлия, тъй като няма дори нищо счупено. Лекарите обаче искат да остане под наблюдение в следващите 3-4 дни. Така националът отпада от групата на Литекс за утрешното дерби с Левски от XXI-ия кръг на "А" група.
Радвам се, че не е нещо сериозно.

- Заклет Левскар
Добре, че няма опастност за живота му.
Към всички от форума: Карайте по-бавно и без да сте употребили алкохол.
Към всички от форума: Карайте по-бавно и без да сте употребили алкохол.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
marmi52 написа:8-)
Лошо !Незнам защо, но, когато прочетох заглавието точно за него си помислих.
Добро момче и талантлив футболист. Дано Господ бъде с него в следващите часове и дни ...
Скоро да го видим пак на терена.
На такава новина и усмихнатото човече сложил отгоре

СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!
Дано се оправи и не е нещо сериозно! Късмет!
За винаги оставам аз ЛЕВСКАР
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!
Сашо има само повърхностна рана, която ще зашият. Няма никакви вътрешни наранявания на органи, нито изкълчвания на косто, слава Богу, че е всичко се е разминало леко. Ще остане в болницата за 48 часа, тъй като такава е процедурата.
Информацията ми е от баща му с който говорих преди минута
Желая му бързо възстановяване.

Нека някой да смени заглавието на темата, тъй като не отговаря на истината 

PFC Litex на 28 Мар 2012 13:55
Сашо има само повърхностна рана, която ще зашият. Няма никакви вътрешни наранявания на органи, нито изкълчвания на косто, слава Богу, че е всичко се е разминало леко. Ще остане в болницата за 48 часа, тъй като такава е процедурата.
+1
Дано да се оправи.Но със голямо НО,щом е карал със несъобразена скорост по добре той да умре отколкото някой невинен независимо колко известен е или не.Аз не се смятам за голям шофьор но винаги във населени места каран не със 50 а със 30,и винаги гледам да съм със по малка скорост от разрешеното и до сега за 12 години стаж като шоферче нямам нищо написано.Имало е моменти когато са се заяждали но до там.