Видима Раковски - Литекс - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Reckless

Re: Видима Раковски - Литекс - 1:1 FT

Мнениеот Reckless » 14 авг 2011 09:21

Аз_съм_Спас написа:Meжду другото, в последните два шампионата, Литекс неизменно губеше точки във вторият кръг на първенството. През есента на 2009- загуба от Пирин с 0:1 насред Ловеч, а през есента на 2010-1:1 с Берое в Стара Загора. В последствие Литекс ставаше шампион....само остава да смените треньора за да спазите традицията от последните два сезона :mrgreen: ...и това май ще стане следващата седмица ;)

Абе има такива, на които треньора им е за смяна, ама те за другите се загрижили, ама то за тях е нормално.
Аз пък им пожелавам, никога да не си сменят треньора. Там да е пожизнено !

Reckless

Мнениеот Reckless » 14 авг 2011 13:15

Аз_съм_Спас написа:
Reckless написа:
Аз_съм_Спас написа:Meжду другото, в последните два шампионата, Литекс неизменно губеше точки във вторият кръг на първенството. През есента на 2009- загуба от Пирин с 0:1 насред Ловеч, а през есента на 2010-1:1 с Берое в Стара Загора. В последствие Литекс ставаше шампион....само остава да смените треньора за да спазите традицията от последните два сезона :mrgreen: ...и това май ще стане следващата седмица ;)

Абе има такива, на които треньора им е за смяна, ама те за другите се загрижили, ама то за тях е нормално.
Аз пък им пожелавам, никога да не си сменят треньора. Там да е пожизнено !

aз пък смятам че в 6-тия кръг когато е прекият двубой, Левски и Литекс ще са с нови треньори :mrgreen:

Е, това вече ще е новина :lol:

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 14 авг 2011 15:54

Трябваше ми само два кръга да гледам от родното ни първенство че да знам вече каква е картинката! ЦСКА ШАМПИОН....ЛИТЕКС И ЛЕВСКИ борба за купата на България или второ и трето място!

Върни се в “Литекс”