ех тези заралии бре, наистина с поведението си провокирате и трезво мислещите да ви опонират, та в този ред на мисли, а и преди съм питал, но така или иначе адекватен отговор не получавах, вие последно сте:
Берое Стара Загора или Олимпик Тетевен, и как отбор който играе в "А" окръжна група следващият сезон се озовава в "А" професионална?
Литекс - Берое - 2:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс - Берое - 2:1 FT
nature написа:bonedep написа:nature написа:Нямаше никаква засада на Златинов през първото полувреме, излизаше на скорост очи в очи срещу вратаря. Спасително вдигане на флагчето на страничния съдия, иначе отиваше на 2:0, оставка на Пенев, и още проблеми за Литекс в първенството. При липса на такива подпирания, и като прибавим малко ощетяване от европейските съдии в ЕКТ(на което всички в България са свикнали срещу вас) вие и Левски сте аутсайдери в Европа.
За Литекс е по-здравословно да се спре с подпирането, от това губят всички. Справедливия резултат в този мач беше равния
Хайде млъквай старо загорски селянин. Ще видим кой е аутсайдер не се заканвай от сега. Ще си останете дупедавци на чорбата за век и веков.
я виж хубаво дали има засада, и дали съдийската аванта на оня с флагчето не реши мача:
върни един кадър назад снимай футболиста на Берое преди да изрита топката.
Повтарял съм го десетки пъти, че страничните ни съдии са много слаби и никога не са на линията на засадата.
От тази снимка идеално се вижда позицията на съдията, че е доста по-напред и съм сигурен, че в момента на паса, гледано от позицията на съдията футболиста на Берое е в засада.
От тази снимка идеално се вижда позицията на съдията, че е доста по-напред и съм сигурен, че в момента на паса, гледано от позицията на съдията футболиста на Берое е в засада.

Litex1 написа:nature написа:я виж хубаво дали има засада, и дали съдийската аванта на оня с флагчето не реши мача:
върни един кадър назад снимай футболиста на Берое преди да изрита топката.
готово:

Ясно се вижда от позицията на съдията, че засада няма, и не вярвам, че това е негова грешка. Факт е, че в 20-а минута голмайстора на Берое се озовава на скорост сам срещу вратаря и положението ставаше неспасяемо за Литекс. Просто българските съдии обичат да подпират грандовете, явно по този начин чувстват някакво удовлетворение от своя труд.
Последна промяна от nature на 08 авг 2011 19:12, променено общо 1 път.
Засада категорично НЯМА, преди малко си свалих мача, в момента го гледам и стигнах то тази ситуация. Другите положения които се дискутират за дузпи ще коментирам тогава когато ги видя.
Относно тази ситуация защо съдията вдигна, отговор може единствено той да даде.
zuekaa, от къде събираш смелост да говориш селски отбори, когато твоят градски отбор се върна в "А" група с лиценза на Олимпик от помашкото село Галата?
Относно тази ситуация защо съдията вдигна, отговор може единствено той да даде.
zuekaa, от къде събираш смелост да говориш селски отбори, когато твоят градски отбор се върна в "А" група с лиценза на Олимпик от помашкото село Галата?
Последна промяна от PFC Litex на 08 авг 2011 19:34, променено общо 2 пъти.

- paceto
- Контакти:
Ако някой си е мислел, че ще оставя коментари от рода на джудже, селяни, наркомани и прочие значи много жестоко се е излъгал.
За сега само трих, но при следващи подобни коментари и трия и наказвам !
Няма да позволя някой да идва в този форум и да си избива комплексите да сме наясно !
За сега само трих, но при следващи подобни коментари и трия и наказвам !
Няма да позволя някой да идва в този форум и да си избива комплексите да сме наясно !
PFC Litex написа:Берое Стара Загора или Олимпик Тетевен, и как отбор който играе в "А" окръжна група следващият сезон се озовава в "А" професионална?
Както Локо (Пловдив) бяха в "Б" група и без да спечелят промоция заиграха в "А" през 2001 година,ама отричат,да имат нещо общо с Велбъжд.И Берое по същия начин.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- Avgusta 1916
- Контакти:
Bella написа:Срам бе! Да ходиш да чупиш, защото не можеш да преживееш загубата... За такива, като вас само кошари трябва да се правят по стадионите! И още 100 години да сте в А група пак ще сте си диваци със среден отбор.. Който нито е от най-добрите, нито от най-лошите.. Каква утеха е нали? Като мрънкате от нас ще ви видим с другите отбори какво ще направите..
Не е от загубата.Губили сме мачове и ще продължаваме да губим.Аз ходя на мачове на Берое повече от 20 години и да ти кажа такова изнервящо съдийство не съм гледал.Натрапващо беше ,очевидно не искаше да вкараме втори гол и ни набутваше в нашата половина много тънко и с постоянство, в един момент вече и аз не издържах и добре че нямаше нищо около мен ,защото повярвай ми в този момент бях готов да направя някоя глупост.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
- Avgusta 1916
- Контакти:
Reckless написа:Старозагорци, повечето са злобни хора. От там познавам много народ и 95% са някакви завистници и злобарчета. Ето че Динамо Киев си спечели още фенове в България. Те си въобразили, че ни бият задължително и като паднат и се почва с отменени дузпи, голове, положения...а забравят да си коментират играта. Всеки път си мислят, че играят безгрешно и перфектно, само че все някой ги прецаква тях. Горките ! Иначе и те да не паднат по-долу от идиотите, постоянно за Европа приказват. Все едно евробойци го плямпат а не фенове на "Берое".
"То в Европа се вижда...там няма купени съдии...сега ще видите срещу "Динамо Киев"...
Че вие на нивото на "Динамо Киев" ли се изкарахте![]()
Щом не можем да победим "Висла", значи в първенството, ще ни бият сульо и пульо, нали !?
Е, чакайте малко де
Познаваш ти....мангалите в махалата

Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
Avgusta 1916 написа:Reckless написа:Старозагорци, повечето са злобни хора. От там познавам много народ и 95% са някакви завистници и злобарчета. Ето че Динамо Киев си спечели още фенове в България. Те си въобразили, че ни бият задължително и като паднат и се почва с отменени дузпи, голове, положения...а забравят да си коментират играта. Всеки път си мислят, че играят безгрешно и перфектно, само че все някой ги прецаква тях. Горките ! Иначе и те да не паднат по-долу от идиотите, постоянно за Европа приказват. Все едно евробойци го плямпат а не фенове на "Берое".
"То в Европа се вижда...там няма купени съдии...сега ще видите срещу "Динамо Киев"...
Че вие на нивото на "Динамо Киев" ли се изкарахте![]()
Щом не можем да победим "Висла", значи в първенството, ще ни бият сульо и пульо, нали !?
Е, чакайте малко де
Познаваш ти....мангалите в махалата
Ало Avgusta 1916 доказа с коментара си че в Стара Загора живеят само злобари.