Литекс бесни от съдийството

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: Литекс бесни от съдийството - препоръчаха на рефера да израж

Мнениеот blue magic » 31 юли 2011 17:18

pampi написа:
blue magic написа:Колеги, моля за малко коректност - нека тълкуваме правилото "ЗАДЪРЖАНЕ", което обаче НЕ ПРОДЪЛЖАВА В НАКАЗАЕЛНОТО ПОЛЕ. Защитникът на Литекс хваща с лявата ръка играча на ЦСКА, но го "пуска" ПРЕДИ навлизането му в пенала. Тук "задържането" НЕ ПРОДЪЛЖАВА вътре. Играча на ЦСКА губи равновесие и пада навлизайки вътре, като обаче задържането е приключило.
Правилото тълкува ДУЗПА ако го държи ПРЕДИ и СЛЕД навлизането в наказателното поле.

Тук си ти срещу Генов. Ти гледаш повторения, той не!Той обаче е очевидиц на 5-10 метра, пък ти не! Той е съдията, решава и носи отговорност, а пък ти си просто един зрител. :mrgreen:

Аз срещу Генов - започваме разговор на 4 очи и го завършваме на 3! :lol: :lol: :lol:
Разбира се че той решава, но за пореден път решава грешно. Мнението ми е че ЦСКА заслужаваха да победят, а поведението на този ветеринар хвърли сянка на успеха ви. Ето че коментираме какви ли не ситуации вместо да говорим за нещо друго. Няма ли група във фейса - "Да изпратим Генов в пенсия" ! :lol:
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

haha

Мнениеот haha » 31 юли 2011 17:22

Blue magic напълно съм съгласен с теб (рядко съм на едно мнение е фен на Левски).ЦСКА играха по-добре от наште,ама Генов,както обичайно свири много слабо,което хвърля сянка над успеха на "червените".За мен,дузпа нямаше,защото фалът беше извън наказателното поле,също така,много спорни ситуации за засада при първия гол на Делев и този на Кодо.За червеният картон си признавам,че пропуснах ситуацията,но сигурно е имало,надали играчът на ЦСКА е чак такъв актьор.Както и да е,честито на феновете на ЦСКА.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Мнениеот denitko1 » 31 юли 2011 17:24

Браво на Цска поздравявам ги за победата 8-) ... не казвам за този мач но просто този Съдия "ГЕНОВ" не трябва мачове като този и дербита на Левски - Цска ... и ми е чудно кой определя този Съдия за номер 1 :?: не трябва да свири такива мачове трябва селските да ги свири той :)
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 31 юли 2011 17:57

Вярно е, че съдията ви ощети, но и вие играхте трагично.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 31 юли 2011 17:59

krum_kravov написа:Фен съм на "Левски", не ми стана никак приятно,че ЦСКА спечели Суперкупата, първият гол беше от засада, червеният картон беше много пресилен, дузпа нямаше, ОБАЧЕ:

- Преди да плачат срещу съдиите, нека от Литекс обяснят защо играха с резерви и юноши.
- Ако приемем, че тези резерви и юноши са адски добри, защо ЦСКА беше категорично по-добрият отбор на терена.
- От Литекс да обяснят какви очи имат да протестират срещу който и да е съдия, след като спечелиха последната си титла благодарение на скандални съдииски решения в някои мачове (на прима виста се сещам за Пирин-Литекс, Литекс-Левски, ЦСКА-Литекс и Литекс- Локомотив София- от тези 4 мача ''оранжевите" печелят 7 допълнителни точки)

Прочети добре правилника-верно е и според мен за 1 гол на литекс и ЦСКА имаше засади,но червения картон си беше написан,задължителен такъв имаше и при дузпата за ЦСКА защото този защитник е последен в отбраната.Нарушението започва от вън но ако е с ръка се свири там кадето свършва т.с дузпа на 100 % само че с червен задължителен картон за литекс който беше спестен.Ощетен е ЦСКА а не Литекс и е излишно да се коментира слабата игра на Литекс :mrgreen:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

mrazq_4ervenoto

Мнениеот mrazq_4ervenoto » 31 юли 2011 18:00

Blue_Girl написа:Вярно е, че съдията ви ощети, но и вие играхте трагично.

за к'во им е да играят за не'ква тенекия, като в други ден имат мач където залогът е между два и осем милиона евро? :lol: ...а що се отнася до тенекията-след това което стана снощи, тая глупер-купа е обречена, до 2 години ще я премахнат.Никакъв смисъл няма от нея ;)

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 31 юли 2011 18:05

rbs написа:
krum_kravov написа:Фен съм на "Левски", не ми стана никак приятно,че ЦСКА спечели Суперкупата, първият гол беше от засада, червеният картон беше много пресилен, дузпа нямаше, ОБАЧЕ:

- Преди да плачат срещу съдиите, нека от Литекс обяснят защо играха с резерви и юноши.
- Ако приемем, че тези резерви и юноши са адски добри, защо ЦСКА беше категорично по-добрият отбор на терена.
- От Литекс да обяснят какви очи имат да протестират срещу който и да е съдия, след като спечелиха последната си титла благодарение на скандални съдииски решения в някои мачове (на прима виста се сещам за Пирин-Литекс, Литекс-Левски, ЦСКА-Литекс и Литекс- Локомотив София- от тези 4 мача ''оранжевите" печелят 7 допълнителни точки)

Прочети добре правилника-верно е и според мен за 1 гол на литекс и ЦСКА имаше засади,но червения картон си беше написан,задължителен такъв имаше и при дузпата за ЦСКА защото този защитник е последен в отбраната.Нарушението започва от вън но ако е с ръка се свири там кадето свършва т.с дузпа на 100 % само че с червен задължителен картон за литекс който беше спестен.Ощетен е ЦСКА а не Литекс и е излишно да се коментира слабата игра на Литекс :mrgreen:

Голът на Литекс- на една линия, първия гол на Делев-покрит половин метър от десния бек и двата гола са редовни. ;)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 31 юли 2011 18:13

urkoto написа:
delqnski47 написа:В такава ситуация се свири дузпа!Дори и едни колеги левскари го казаха!Не знам защо продължавате да спорите!Нарушението се извършва не само извън,но и в наказателното поле!Прието е да се гледа там,където завършва в такъв случай!
Първият гол на Литекс беше спорен!
Пъривят гол на ЦСКА беше спорен!
Дузпа си имаше!
Червен картон много трудно можеше да се каже дали има,но щом нямаха претенции Литекс към него,значи е имало!Така беше и с дузпата!
Като цяло,дори и да ви помагаше съдията пак щяхме да ви бием!Бяхте отписали мача,а това не е наш проблем!

Абе вие НОРМАЛНИ ли сте!? Как може да говорите такива глупости, стана 2 дни чета такива неща и вече нервите ми не издържат - ЕЛЕМЕНТАРНО е. Нарушението се отсъжда от мястото от където Е ЗАПОЧНАЛО! Представете си, че мен почват да ме дърпат от центъра обаче аз продължавам да водя топката - съдията съответно отсъжда авантаж. Решавам да падна обаче в наказателното - дузпа!? Как я виждате тая работа. За всичките неуки господа пояснявам още веднъж - фалът се маркира ОТКЪДЕТО е започнал, а не където е СВЪРШИЛ - не визирам никого конкретно с тоя пост, а пояснявам за всички неуки, нечели никога правилата на играта, които обаче бързат да си изкажат неинформираното мнение!В този случай съдията спести ч.картон за литекс... :geek:
свири се там кадето те е пуснал вече приятел ако не я вкараш разбира се...това е задържане с ръка и може да продължи неизвестно колко време а не спъване или подобно.Не зависи от този който е дърпан а обратното и се свири най тежкото наказание за извършителя/отбора/.Требва да си играл тази игра на определено ниво за да го знаеш :geek:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 юли 2011 18:14

Сега изгледах внимателно повторенията и съм на мнение, че няма дузпа, защото нарушението завършва извън наказателното поле. При първите два гола мисля, че няма засади. При ситуацията за червения картон има посягане, а най-вероятно има и удар, защото Том не протестираше.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 31 юли 2011 18:22

mrazq_4ervenoto написа:Абе не ви знам-разбирайте се Литекс и Цецка кой ша е втори, кой трети, но титлата този сезон се връща у дома си, а именно-на ГЕРЕНА! РЕШИЛИ СМЕ ВЕЧЕ! :twisted:

Вие от подуене май ще сте извън тройката и Европа/пак/.Няма место за вас ЦЕЦКИНОТО :mrgreen:

Върни се в “Литекс”