PFC Litex написа:Хонда отдавна не бях чел трезв коментар от теб, за което специално за това мнение имаш браво.
Отново не разбрах каква е треньорската грешка на Пенев в този мач

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8-7_5IbwKYE&hd=1[/youtube]
Когато е приключил мача е лесно да се говори за грешките на загубилия- такива винаги ще се намерят. Все пак аз не съм близко до отбора и не знам точно кой в какво състояние е в момента , но определено за мен започването на Св. Тодоров като титуляр е по-скоро грешка , той определено играе по-добре когато влиза като резерва ,а не когато започва мача от първата минуте - защитниците на другия отбор са подготвени за него ,а и той вече не е много труден за опазване. Иначе беше интересно- не знам дали е тактическо задание или се получи случайно Св.Тдодоров да избяга от наказателното поле а в неговата позиция да навлиза Г.Миланов- всички опасности за Висла дойдоха по този начин. За мен младока няма вина за пропуските си- случва се навсеки а и нито една от ситуациите не беше чиста при двата удара с глава не му достигнаха 2-3 сантиметра да нанесе насочен удар ,а при удара с крак нямаше време да насочи - за една хилядна вижда коридор и бие в него - е не улучи, случва се. Иначе при схема която Л.Пенев използва без чист нападател според мен не е много удачна и на пролетта срещу Левски опита с нея и нищо не направи.
Иначе разбирам Л.Пенев ,че не започна с Кодо и Жос за мен и двамата се включиха добре , но преди мача не бяха сред титулярите - лично според мен Жос на мястото Пл.Николов или Берберович би било по-добре,но едва ли и аз ако бях треньор щях да започна с тях. Както се казва като се обърне колата пътища много.
Според мен вина на Л.Пенев е самата настройка на Литекс за мача някъде след 55-та минута играчите май нямаха идея какво да правят останах с впечатление и че 1:1 ги устройва а и определено доста футболисти като че ли отпаднаха физически ,а през второто полувреме поляците просто изтикаха играта далеч от вратата си като равния напълно ги устройваше. За мен също не беше най-доброто и това че Литекс се хвърлиха през първото полувреме да надбягват поляците( то май имаше 1 поляк във висла но както и да е) друг е въпроса че мача се разви по много неприятен за Литекс начин.