Литекс - Висла Краков 1:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Литекс - Висла Краков 1:2 (FT)

Мнениеот pomiqrat » 27 юли 2011 14:12

bigbonusprize написа: Панчарево и те подскачаха за 1:17 и накрая антирекорд в групите на ЛЕ! Гледайте си отбора, обичайте си го, но не злобейте при издънки. Радвайте се тайничко, без да се подигравате на вече ранените фенове. Просто съвет...

Какъв антирекорд? Знаеш ли значението на думата рекорд?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

На линия
honda
Контакти:

Мнениеот honda » 27 юли 2011 14:40

Ще си позволя и да дам моето мнение. Аз лично бях изненадан от играта на Литекс- не очаквах че ще отправят толкова удари и че ще имат толкова възможности. Макар че положенията на Литекс бяха плод по-скоро на индивидуални действия и на неорганизираност в защитата на поляците както и на стихиен натиск,а не на някакви комбинации - реално красиви комбинации пред вратата на Висла бяха 2 но и в двата случая топката стигна до Г.Миланов в неудобна за него позиция и той не можа да ги отиграе по най-добрия начин . Всичко останало беше индивидуални акции и стихийни атаки ,неслучайно дори гола на Литекс падна след не малка доза късмет след 2 рикошета. Докато и двата гола на Висла паднахме след категорично надиграване на защитата на Литекс довели до ситуация при която играчи на Висла да стрелят необезпокоявани от точката на дузпата сами срещу вратаря. През целия мач Литекс нямаше едно положение което да се сравнява с тези. И при двете ситуации играчите на Висла имаха време да огледат реакцията на вратаря да се прицелят и да бият. И в двата случая бях сигурен ,че ще бъде гол преди още удара да бъде нанесен.
За мен реалния резултат беше 2:2 или 3:3. Литекс заслужаваше да вкара още един гол от няколкото създадени положения ,вярно ,че никое не беше много чисто но от 3-4 възможности е нормално и веднъж да имаш успех. Но не повече от равен през цялото време Висла контролираше мач бяха дошли за равен а си тръгнаха с победа.
Относно съдията- отдавна в мач на български отбор не съм виждал толкова благосклонен съдия- свири няколко доста спорни фаула за Литекс при единия от които стана и гредата. Пожали Берберович- 80% от съдиите щяха да го изгонят. Дори само от ситуацията при жълтия картон ,можеше да му извади директен червен. Веднага след това в разстояние на 5 минути босненеца на 2 пъти влезна отзад на играчи на Висла ,както и си позволи да блъска в гръб с ръка играч на Висла. Ако искаше съдията можеше и да свири дузпа за поляците през първото полувреме- имаше пълното основание да го направи. През второто имаше подобна ситуация и срещу Св.Тодоров, но определено ситуацията срещу Илиев беше доста по-чиста. Иначе гола на Кодо беше отменен напълно правилно- нарушение имаше- все пак бутането с ръка и тяло в гръб не е позволено. Между другото на мен за разлика от болшинството колеги съфорумци Кодо ми хареса- има доста качества, раздвижи играта в нападение,но влезе в момент в който вече Литекс беше вече в тежка ситуация. Също така ми хареса и французина Жос в малкото време в което игра.
Още преди около 6 месеца бях писал ,че българските съдии правят мечешка услуга на Г.Ганчев навеждайки му се. И че Литекс ще се опари с тези нескопосани опити за засади които прави ,само че в България съдиите дават засади когато защитник на Литекс им вдигне ръка,а в Европа си вадят топката от мрежата.
Сега ми е интересно какво ще се случи с Л.Пенев- почти съм сигурен ,че при отпадане от Висла ще бъде уволнен. Образно казано лиши Гр.Ганчев от минимум 2,5 млн евро а такава издънка трудно се прощава.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 юли 2011 14:47

Хонда отдавна не бях чел трезв коментар от теб, за което специално за това мнение имаш браво.
Отново не разбрах каква е треньорската грешка на Пенев в този мач :roll:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8-7_5IbwKYE&hd=1[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 27 юли 2011 15:01

PFC Litex написа:Хонда отдавна не бях чел трезв коментар от теб, за което специално за това мнение имаш браво.

Както написах и сутринта, според мен Любо допусна грешка в тактически план. При равностойни отбори по-правилно щеше да бъде да не се хвърлят, а да разиграват спокойно и да дебнат за възможности. Един резултат 0:0 дори щеше да дава известно предимство преди реванша. Спец в такива тактически надлъгвания като Любко бе толкова време треньор в Ловеч, жалко че не са прихванали малко от неговата футболна "хитрост".
Да добавя, че ми харесаха Цветанов и Миланов. Има футбол в тези момчета, дано талантът им не се задуши в А група.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 юли 2011 15:13

Първият гол стана след колективна грешка и за него никой не е виновен.
Имаше двама от Висла в засада и нашите се подведоха по тях и просто спряха на едно място, този дето вкара се възползва, измъкна се и айде в мрежата.
Мача си го проведе идеално Пенев.
Кофти, че Мирасема е получил някакво разстежение, тъй като Чико второто се загуби и от там свалихме нивото в ляво по атаката.
Последна промяна от PFC Litex на 27 юли 2011 15:15, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 27 юли 2011 15:14

Грешката на Л.Пенев в този мач е селекцията или по точно липсата на такава.От пейката трудно се вкарват голове ,колкото и да са добри новите като не играят няма полза от тях.Един футболист със самочувствие и качества примерът с Бардон в Левски,Беноа Кое в ЦСКА .

На линия
honda
Контакти:

Мнениеот honda » 27 юли 2011 15:17

PFC Litex написа:Хонда отдавна не бях чел трезв коментар от теб, за което специално за това мнение имаш браво.

Когато е приключил мача е лесно да се говори за грешките на загубилия- такива винаги ще се намерят. Все пак аз не съм близко до отбора и не знам точно кой в какво състояние е в момента , но определено за мен започването на Св. Тодоров като титуляр е по-скоро грешка , той определено играе по-добре когато влиза като резерва ,а не когато започва мача от първата минуте - защитниците на другия отбор са подготвени за него ,а и той вече не е много труден за опазване. Иначе беше интересно- не знам дали е тактическо задание или се получи случайно Св.Тдодоров да избяга от наказателното поле а в неговата позиция да навлиза Г.Миланов- всички опасности за Висла дойдоха по този начин. За мен младока няма вина за пропуските си- случва се навсеки а и нито една от ситуациите не беше чиста при двата удара с глава не му достигнаха 2-3 сантиметра да нанесе насочен удар ,а при удара с крак нямаше време да насочи - за една хилядна вижда коридор и бие в него - е не улучи, случва се. Иначе при схема която Л.Пенев използва без чист нападател според мен не е много удачна и на пролетта срещу Левски опита с нея и нищо не направи.
Иначе разбирам Л.Пенев ,че не започна с Кодо и Жос за мен и двамата се включиха добре , но преди мача не бяха сред титулярите - лично според мен Жос на мястото Пл.Николов или Берберович би било по-добре,но едва ли и аз ако бях треньор щях да започна с тях. Както се казва като се обърне колата пътища много.
Според мен вина на Л.Пенев е самата настройка на Литекс за мача някъде след 55-та минута играчите май нямаха идея какво да правят останах с впечатление и че 1:1 ги устройва а и определено доста футболисти като че ли отпаднаха физически ,а през второто полувреме поляците просто изтикаха играта далеч от вратата си като равния напълно ги устройваше. За мен също не беше най-доброто и това че Литекс се хвърлиха през първото полувреме да надбягват поляците( то май имаше 1 поляк във висла но както и да е) друг е въпроса че мача се разви по много неприятен за Литекс начин.

gonzales12
Контакти:

Мнениеот gonzales12 » 27 юли 2011 15:24

Какъв е смисъла Гришата да ви купува шампионата, а после така да се излагате?

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 27 юли 2011 15:32

gonzales12 написа:Какъв е смисъла Гришата да ви купува шампионата, а после така да се излагате?

Ще ви видем и Вас колко струвате къто не сте купувани !!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 юли 2011 15:33

Берберович снощи изигра последният си мач с оранжевата фланелка.
Според мнения Жос ще играе като централен защитник, а Бодура отново ще бъде преместен в зоната на десния бек.
gonzales12 написа:Какъв е смисъла Гришата да ви купува шампионата, а после така да се излагате?

Не те зная на кой отбор си фен, но ако си на Левски, то когато се орезилите в Европа да разбирам ли, че Батков ви е купил шампионата и участията ли?

Неуспехите на български отбори в Европа не ми дават поводи за радост, но щом на вас това ви доставя удоволствие, бъдете живи и здрави.
Изображение

Върни се в “Литекс”