Мача --- Съвършено закономерен резултат. Виждането, че Литекс "атакува, владее инициативата, отправя много удари ..." и т.н. е несериозно и крайно непрофесионално, типично за полуграмотен коментатор или пък напълно неграмотен фен

Висла --- надиграваше във всички елементи от играта, успяваше да преминава в различните фази с очевидна лекота, имат и достатъчно индивидуалности, за да направят и разликата в мача. Това, че мача изглеждаше двуостър, само идва да подскаже, колко неподготвени са и двата отбора за следващ кръг.
Литекс --- Не мисля, че треньорската намеса в мача, беше достатъчно прецизна и като поставени задачи и тактика, и като корекции в хода на мача. Съгласявам се, че и футболистите, които дават облик на играта подведоха отбора (Том направи силен мач, но той НЕ е футболиста, който дава нивото на отбора или прави играта му). Резултата е - доста стихийна игра, без налагане на игрово преимущество, нехомогенност в отделните линии и от там постоянни грешки дори на ниво подреждане на играчите. Простичко казано, силен отбор, но много наивен и неподготвен за европейската класа.
Нищо не е загубено, Пенев е прав, слаби-силни, няма значение, ако бяха влезнали ударите им, трябваше да бият. Хехе, пак щях да кажа същото за играта, и да добавя, че късмета ги е покрил. Защо да не се случи в реванша, обаче ...
Извън мача --- безумния идиотизъм и болнава психика, които буквално лъхат от 90% от изказванията тук, ме карат да мисля, че нямаме място в Европа.