Гриша Ганчев сложи безумна цена на Миланов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Гриша Ганчев сложи безумна цена на Миланов
Идеална е сумата ! Ако го вземат, добре. Ако не, остава при нас, още по-добре ! И в двата случая съм доволен 

- говедо_съм_газя
- Контакти:
Тоя Миланов за пръв път го чувам...нападател ли е къ'в е?
годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!
говедо_съм_газя написа:Тоя Миланов за пръв път го чувам...нападател ли е къ'в е?
Играе като бек, иначе става и за вратар.

говедо_съм_газя написа:Тоя Миланов за пръв път го чувам...нападател ли е къ'в е?
Страничен съдия !
ПСВ си хареса още един от Литекс
ПСВ Айндховен подготвя оферта за Георги Миланов от Литекс, пише „Труд”. Скаутът на холандския гранд Герт фон Беек призна, че няколко пъти е наблюдавал футболиста на лагера на шампиона в Холандия и е направил доклад.
Оферта ще бъде изпратена по Нова година или в края на сезона. Дотогава Миланов ще бъде следен под лупа от различни хора, които работят за ПСВ.Именно Герт фон Беек е човекът, който хареса и закара в европейския шампион от 1988 г. национала Станислав Манолев, също от Литекс. Той ще гледа поне един от мачовете между „оранжевите" и Висла в III квалификация на Шампионската лига.
Инфо: Novsport.com
ПСВ Айндховен подготвя оферта за Георги Миланов от Литекс, пише „Труд”. Скаутът на холандския гранд Герт фон Беек призна, че няколко пъти е наблюдавал футболиста на лагера на шампиона в Холандия и е направил доклад.
Оферта ще бъде изпратена по Нова година или в края на сезона. Дотогава Миланов ще бъде следен под лупа от различни хора, които работят за ПСВ.Именно Герт фон Беек е човекът, който хареса и закара в европейския шампион от 1988 г. национала Станислав Манолев, също от Литекс. Той ще гледа поне един от мачовете между „оранжевите" и Висла в III квалификация на Шампионската лига.
Инфо: Novsport.com
[center]Когато над Ловеч се мръкне и Осъма бурно шуми,
цяла България тръпне - за Литекс пак песен ехти..
Ах, колко е сладко да слушаш как шопите плачат сега,
над Витоша сълзи се леят за Левски и ЦСКА..
[/center]
цяла България тръпне - за Литекс пак песен ехти..
Ах, колко е сладко да слушаш как шопите плачат сега,
над Витоша сълзи се леят за Левски и ЦСКА..
[/center]
Вчера Миланов разочарова много според мен , а доколкото знам е имало скаути на ПСВ ..
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?
- captain_drifuss
- Контакти:
hazza написа:Вчера Миланов разочарова много според мен , а доколкото знам е имало скаути на ПСВ ..
не ги исли ти тях, вие кога ще продадете нещо на запад?