Пирин - Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Пирин - Литекс

Мнениеот sedem_!_dva » 27 май 2009 14:22

Тези от Пирин много ме дразниха по време на мача, Литекс може и да бяха малка бройка, но бяха организирани, имат си песни техни, пеят и се получава доста добре, личи си че са агитка за разлика от Пирин, които бяха само туристи и 30-40 човека агитка, а и на няколко пъти агитката на Литекс ги бъзикаше, като им викаше туристи, а пък от Пирин отговаряха със селяни :shock: :lol: :lol: И за какво викаха мафия накрая ? :? :shock: :lol: Беше забавно все пак. 8-)

Били повече на Пирин еми нормално бих казал.
Първо те се водят домакини отпуснати им бяха 4 000 билета, а на Литекс само 1 000 и в последствие са били около 1600 - 1 700 души.

:shock: Кви са тези глупости бе Пацето, на Литекс им били отпуснали 1000 билета и затова бяха около 1000 човека, защото Пирин били домакин... :lol: Офф леле, ама тук някои път се смея със сълзи на очите на смешките, които някои пишат. :lol:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 май 2009 15:23

Колкото публика се очакваше от Ловеч, толкова и дойде.
Автобусите бяха 25 броя, всички 50 месни и бяха пълни.
Имаше и фенове, които пътуваха с коли, както и от София, което прави около +1500
Нормално е от Благоевград да им повече хора, защото хем е по-близко до София, хем е с повече население.

Благоевград е около 80 000
Ловеч е около 30 000

Макар и двойно повече от нас ние бяхме по активни, като подкрепа. ;)
Изображение

Потребителски аватар
Пиринъ

Мнениеот Пиринъ » 27 май 2009 15:48

За пореден път се уверихме че Латекс е умрел отбор с умрели "фенове", "герой на мачо" - Гриша Ганчев лелее. Никога нема да станете гранд, местото ви е в Б или В група, където отиде и Велбъжд след като беше изоставен от своя борец. Вашто борчЕ също може да забегне нанекъде, предлагам му Плевен като по-близка дестинация, а и там съм служил като войник и градо ми е симпатичен, също и неговите жители от женски пол. :lol:
Дайте му на Гришата некой стадион в Плевен + да си направи там хотелче, мол около стадионо и работата е готова - Спартак пак се връща в родния елит. А в Ловеч може да продължи да помага на местния отбор съставен от местни момчета. :lol:

За мачо - това беше исторически момент за Пирин и напълно очаквано не можаха да покажат на какво са способни поради свръх големото напрежение. Да си млад футболист обичащ своя отбор и да видиш 6-7 хиляди благоевградчани (феноменална публика) по трибуните в чужд град, да си отстранил Левски и ЦСКА, да знаеш че те делят 90 минути от най-великия момент в историята на Пирин... нормално е да стане това което стана! Не ги обвинявам защото те не са роботи а хора. Ако беха некои наемници, сърби и маймуни немаше да им пука за Пирин и за най-големия евентуален успех в историята, нито ке им пука за Благоевград и за публиката, щеха да играят само за премиите и за мениджърите на стадионо които да ги забележат. Ако бехме хванали Литекс в полуфинал или четвъртфинал, щехме да ве смачкаме! Тогава щехме да играем без напрежение както срещу Левски и ЦСКА.
На нашия отбор му требва само опит и по-големи цели, съответно и по-големи инвестиции.

Пирин е моралния победител в тоя турнир а привържениците му доказаха че са сред най-великите в България.
Последна промяна от Пиринъ на 27 май 2009 16:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Пиринъ

Мнениеот Пиринъ » 27 май 2009 16:00

PFC Litex написа:Благоевград е около 80 000
Ловеч е около 30 000

Макар и двойно повече от нас ние бяхме по активни, като подкрепа. ;)

Хахахаха когато става въпрос за публиката на Латекс винаги се оправдавате с "ама ние сме 20-30 000 градче", а като тръгнете да си хвалите градо стигате до 50-60 000 смееееееееех!
Дори да сте двойно по-малко като население от Благоевград, вчера бехте 4-5 пъти по-малко от нас и ако си мислиш че се чувахте си се объркал сериозно! Може така да ти се е струвало от вашия сектор, но аз гледах запис от БНТ1 а и от футболисти играли в мачо разбрах че изобщо никой не е усетил вашето мижаво присъствие.
Пирин - Литекс 0:3
Фенове на Пирин - Фенове на Латекс 6:0

От яд че се изложихте на трибуните, спукахте гумите на неколко наши коли хахаха жалки сте и смешни, палячовци! :lol:
Последна промяна от Пиринъ на 27 май 2009 16:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 май 2009 16:00

Пиринъ написа:За пореден път се уверихме че Латекс е умрел.

Не мисля, че е нужно да продължавам да чета.

Защо не победихте този умрЕл отбор?

Edit:
Пишеш тотални глупости в момента.
Това, че бяхте повече, на численост никой не Ви го отрича.

Двете агитки нямаха допирни точки извън стадиона за да обвиняваш, че фенове на Литекс еди, какво си.

На крив ......... мисля, че го знаеш лафа.

По ТВ, какво се чува зависи от разположението на микрофоните.
Изображение

Потребителски аватар
Пиринъ

Мнениеот Пиринъ » 27 май 2009 16:10

PFC Litex написа:Не мисля, че е нужно да продължавам да чета.

Защо не победихте този умрЕл отбор?

Не го победихме защото това беше финал и очакванията от нашия отбор беха прекалено големи което изигра лоша шега на младите ни футболисти. Дори Шенсой който по принцип не коментира съдиите не издържа на напрежението и се държа неадекватно след мачо! Което говори за какво? В целия отбор имаше напрежение - от футболисти, през треньори до президенти!
На финал и с Миньор и Вихрен щеше да ни е трудно и немаше да покажем какво можем, но когато играхме освободени от напрежение както срещу Левски и ЦСКА се виде какво може Пирин!

Немаме опит в такива важни мачове за да се справим с психическото натоварване, това е единственото в което Литекс ни превъзхожда, но това беше достатъчно за да ни победят.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 май 2009 16:25

Съгласен съм с това, което си написал.
Само, че същото трябваше да Ви е ясно още преди двубоя. Почти седмица се опитваме да водим дискусия, че Пирин макар и добър отбор нямате турнирен опит дори някой от Вас почнаха да вадят статистики от пред 20 години, което беше смешно.

За 12 години в А група Литекс има 2 титли, 8 финала за купата България, като от тях спечели 4 + респективно 4 финала за супер купата. Добави и ежегодно участие в ЕКТ.

Точно с това Ви победихме снощи и не мисля, че странични фактори повлияха на резултата.
Спад Делев е добър футболист и има много хляб в него, но се видя, че още няма опит. Ивайло Петков тотално го обезоръжи.
Изображение

Потребителски аватар
Пиринъ

Мнениеот Пиринъ » 27 май 2009 16:51

Не става въпрос за това че Пирин нема турнирен игрови опит, Пирин е турнирен отбор и винаги се представя по-добре за купата отколкото за първенството. Въпросо е там че немаме опит в решителните съдбоносни мачове където психиката е най-важна. Освен това от психическа гледна точка има разлика дали играеш за родния си клуб или за чужд! При един наемник емоциите са много по-слаби в такива моменти.
Младостта + това че играем със собствени кадри осъзнаващи съдбовния момент + възможността да достигнем най-големия връх в историята си + многобройната ни публика която засили чувството на отговорност и скова играчите + това че отстранихме Левски и ЦСКА и наистина се очакваше да бием и Литекс и да вземем купата... Получи се една съвкупност от фактори, които ни попречиха да играем както можем.
Пак казвам - ако това беше полуфинал щехме да изглеждаме по съвсем друг начин.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 27 май 2009 17:44

sedem_!_dva написа:
Били повече на Пирин еми нормално бих казал.
Първо те се водят домакини отпуснати им бяха 4 000 билета, а на Литекс само 1 000 и в последствие са били около 1600 - 1 700 души.

:shock: Кви са тези глупости бе Пацето, на Литекс им били отпуснали 1000 билета и затова бяха около 1000 човека, защото Пирин били домакин... :lol: Офф леле, ама тук някои път се смея със сълзи на очите на смешките, които някои пишат. :lol:

Да те светна душко.
Тази информация, която имам е че отпускат 1000 билета до фен клуба в ловеч от където са тръгнали май 19 автобуса, а в последствие си идват хора от София фенове на Литекс, от Варна, Търново и Плевен но с малки бусчета и коли.

Явно трябва да обяснявам малко по подробно че тук схващате бавно.

Ха, нова песен си започнал да пееш гледам Пиринъ :)
Ако сте били хванали Литекс по рано щели сте да ги биете, ако играчите еди какво си, та ако, и пак ако ...
Приеми си загубата спокойно и няма нужда да обиждаш агитката, защото на доста моменти тази на Литекс ви надвикваше не те знам какво си слушалр но много хора го казват това.
И двете агитки бяхте на ниво !
Много грозно сега се оправдаваш даже и обиждаш на моменти и не знам къде изчезна тази сигурност и умереност която имаше в коментарите ти преди мача - логично за мен изчезна.

Потребителски аватар
Пиринъ

Мнениеот Пиринъ » 27 май 2009 18:33

Каква "нова песен", аз и преди мачо казах как Литекс може да бие Пирин - или с пренавиване в нашия отбор, или със съдиите. Имаше пренавиване и огромна скованост и напрежение.

А за агитките нема шо да се говори - ако некой незапознат чужденец случайно гледаше тоя мач никога немаше да се сети че Пирин са символични домакини. Атмосферата на стадионо беше такава че все едно Пирин са си домакини дефакто и деюре.

Не се оправдавам, просто съм обективен и казвам кое доведе до вчерашния резултат. А на моменти аз и вчера "обиждах" (не премълчавах истината) вашия "гранд" и "многобройните" му привърженици.
Не може в мачовете на отбор който се бори за титлата и печели купата на страната да има по-малко публика отколкото на Изтребител от село Ново Делчево в ЮЗ В група например. Какъв гранд, какви 5 лв.???

Върни се в “Литекс”