Литекс - Монтана - 4:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KennyG
Контакти:

Re: Литекс - Монтана - 4:1 FT

Мнениеот KennyG » 18 май 2011 23:41

Абе да ви кажа незнам какви са ама и те са като Македонците . Всичко те първи са направили и открили .
- Първи в Европа загубиха мач в който водиха с 3-1 в 88 мин./с/у Антверпен/
-Първия и единствен Български отбор отпадал в Европа от отбор състезаващ се във втора дивизия ./Люцерн /
-Първия и единствен Български отбор отпадал в Европа от скиори , които по думите на Батков след мача си тръгнали от стадиона с велосипеди /Тампере/ .
-Първи в България обработиха демонстративно на полувремето съдия в мач който иначе по никакъв друг начин нямаха шанс да спечелят .
- Първи в Света смениха треньор след 14 победи и един хикс .
и т.н. и т.н. така , че не им обръщайте внимание нека Първите "морални" шампиони в Света си злобеят колкото искат .
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

--------------------------------------------------------------------------------

haha

Мнениеот haha » 18 май 2011 23:48

Не бе,те много знаят да се подиграват на Литекс за последните 2 години в Европа,ама няма да погледнат себе си.А и да ти напомня,че преди мачовете им с БАТЕ,Батков каза,че са трактористи от изкуствено създадена държава.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
startx
Контакти:

Мнениеот startx » 19 май 2011 00:04

Те за две години в групите много бързо забравиха срамните отпадания преди това и как Батков с месеци не можеше да го видиш, а сега е първи пред камерите.
Скоро пак ще се покрие този господин като започнат да се дънят и феновете го емнат отново.

Reckless

Мнениеот Reckless » 19 май 2011 00:20

Те тепърва много неща ще забравят :lol:

Потребителски аватар
startx
Контакти:

Мнениеот startx » 19 май 2011 00:26

Като продадат Дембеле, Грийн, Гаджев и Тасевски и ще видите какво ще стане с този отбор :)
Дембеле е 100 % продаден, Грийн се водят преговори и сам Батков го каза, към Гаджев има интерес от няколко клуба, а наскоро и към Тасевски и той даже сам си каза че му се иска да отиде в друг отбор.

Ще остане Йовов който е на 33/34 години и на мега звездите Иса и Младенов.
Тепърва ще има сълзи в синьо, но сега след добрите игри на Левски в последните мачове се самозабравиха.
Миналата година по това време бяха по ниски и от тревата, но нямаше и как да не са след като доста отбори им видяха сметката и изоставаха на над 10 точки след Литекс.

lov4anliqta
Контакти:

Мнениеот lov4anliqta » 19 май 2011 12:26

RECKLESS, eй борсук, Аз казах ли ти да не влизаш повече във форума на Литекс бе :twisted: .Пребоядисани чорбари не ни трябват да се присламчват към нас! Стой си във форума на Цска-тука работа НЯМАШ! :!:

Reckless

Мнениеот Reckless » 19 май 2011 22:18

lov4anliqta написа:RECKLESS, eй борсук, Аз казах ли ти да не влизаш повече във форума на Литекс бе :twisted: .Пребоядисани чорбари не ни трябват да се присламчват към нас! Стой си във форума на Цска-тука работа НЯМАШ! :!:

Какви чорбари са те подгонили пък теб бе ! И нищо не си ми казвал, както и нищо не можеш да ми кажеш, естествено !
И не се опитвай да обиждаш, защото анонимно не се взима под внимание. Няма как да те взема на сериозно !
Я, като си ловчанлия, кажи къде се намира "люспата" в Ловеч и как се казваше собственика на д-ка "Осъм" 94-та год. На оборотен, ще се правиш на баща си, не на мен, келеш вчерашен !

lov4anliqta
Най-активен във форум:Левски

lov4anliqta
Контакти:

Мнениеот lov4anliqta » 19 май 2011 23:08

я го гледай ти, ще ме изпитва за Люспата.Абе бегай в Лесидрен и не ме занимавай с глупости бе момче :mrgreen: ....А забравих-ти си във Валенсия-сигурно береш ягоди или грозде, а може и да миеш чинии-знам ли.... :lol:

Reckless

Мнениеот Reckless » 20 май 2011 01:16

lov4anliqta написа:я го гледай ти, ще ме изпитва за Люспата.Абе бегай в Лесидрен и не ме занимавай с глупости бе момче :mrgreen: ....А забравих-ти си във Валенсия-сигурно береш ягоди или грозде, а може и да миеш чинии-знам ли.... :lol:

Не ме карай да ти поствам снимки да видиш какви чинии мия и къде и как живея :lol:
А ти, като миеш чинии в България да не си по-идеален от тези, които мият чинии в останалия свят :lol:
Нещо не ми отговаряш на въпросите !
А това :

lov4anliqta
Най-активен във форум:Левски ???

Елементарен си !
Нито ме познаваш, нито аз пък знам какъв си и за какво се бориш, така че не ме занимавай със себе си, ако обичаш !
Просто не ме интересуваш !

Върни се в “Литекс”