Литекс поиска Илиан Мицански от Кайзерслаутерн

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Литекс поиска Илиан Мицански от Кайзерслаутерн

Мнениеот honda » 29 апр 2011 00:39

Според мен е много малко вероятно да се върне в България- много по-вероятно е в да се върне в Полша или във Втора Бундеслига и на двете места може да си уреди заплата доста по-висока от тази която би получавал в България независимо в Литекс , Левски или ЦСКА.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 29 апр 2011 16:13

Гледах Мицански преди година и много ми хареса играта му. Той много пъти досега е получавал покани да се върне във България, на е отказвал. С неговата визитка може да играе някъде в Европа и да взима повече пари от тук. Литекс могат да го примамят само с Лигата.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 29 апр 2011 18:53

noi написа:
KennyG написа:
noi написа:Вярвате ли, че ще направи крачка назад и ще се върне да играе в България. Според мен по-скоро би се върнал в Полша.

Защо мислиш , че връщане в Полша е по-добре за него отколкото в България ?

Най-малкото, защото Полша предлага по-добри условия във всяко едно естество.

Във футболно естество са доста зле полските клубчета. Винаги са ни дишали прахта и така ще бъде и за в бъдеще. Може би единствено националите им са на някакво прилично ниво, но дотам.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 29 апр 2011 19:09

honda написа:Според мен е много малко вероятно да се върне в България- много по-вероятно е в да се върне в Полша или във Втора Бундеслига и на двете места може да си уреди заплата доста по-висока от тази която би получавал в България независимо в Литекс , Левски или ЦСКА.

Всъщност е доста вероятно, защото с Литекс ще има шанс да се пробва в ШЛ. Дори това да не стане -> плейофа и оттам групите на ЛЕ. В Заглебие или Корона тва просто няма как да стане. :lol:

Върни се в “Литекс”