Защо е търговска марка и какво визирам да сме живи и здрави, и в близките години ще разбереш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
PFC Litex написа:Лумпен, Литекс, като цяло е търговска марка и за собственика на клуба е важна рекламата, защото, колкото и родолюбец да е човек разходите са си разходи и си трябват пари.
Защо е търговска марка и какво визирам да сме живи и здрави, и в близките години ще разбереш
lumpen написа:Мноо ми е интересно - защо на емблемата на литекс фигурира 1921г.
lumpen написа:Мноо ми е интересно - защо на емблемата на литекс фигурира 1921г.
msm написа:lumpen написа:Мноо ми е интересно - защо на емблемата на литекс фигурира 1921г.
Нали знаеш, че като решиш да се дърляш с някой, винаги ще си намериш причина. По същата логика мога да те питам: - защо на емблемата на Левски има червен цвят, като всички толкова много мразите ЦСКА и червеното. Не ми отговаряй, само си направи извод...
emo написа:сегашнит Литекс енаследник на ЛЕКС осъм и др.отбори.Сегашният Литкс е автентичен наследник на предишните клубове
kalo написа:Когато е създадена тази емблема червеното си е бил един нормален цвят,същия става омразен на народа български цели 31 години по-късно и ти много добре знаеш това!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта