Запитване

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Запитване

Мнениеот PFC Litex » 28 апр 2009 00:44

Лумпен, Литекс, като цяло е търговска марка и за собственика на клуба е важна рекламата, защото, колкото и родолюбец да е човек разходите са си разходи и си трябват пари.

Защо е търговска марка и какво визирам да сме живи и здрави, и в близките години ще разбереш ;)
Изображение

lumpen

Мнениеот lumpen » 28 апр 2009 01:01

PFC Litex написа:Лумпен, Литекс, като цяло е търговска марка и за собственика на клуба е важна рекламата, защото, колкото и родолюбец да е човек разходите са си разходи и си трябват пари.

Защо е търговска марка и какво визирам да сме живи и здрави, и в близките години ще разбереш ;)

Ма чудесно - да си основе фк литекс 97 да резне една кутия натурален сок за емблема и готово - що краде чужда история и емблема?????
А за родолюбие - нема смисъл да започваме - тва ми е болна тема, само си задай въпроса от къде има пари г-н Ганчев????? И кой му ги е дал - повярвай ми в отговорите има всичко ама не и родолюбие :cry: :cry:

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 28 апр 2009 01:05

lumpen написа:Мноо ми е интересно - защо на емблемата на литекс фигурира 1921г.

Нали знаеш, че като решиш да се дърляш с някой, винаги ще си намериш причина. По същата логика мога да те питам: - защо на емблемата на Левски има червен цвят, като всички толкова много мразите ЦСКА и червеното. Не ми отговаряй, само си направи извод...

nEo7rAleN
Контакти:

Мнениеот nEo7rAleN » 28 апр 2009 07:23

да има такъв отбор.Черно море преди се е казвал Владислав,а после и Тича. :D :D :D :D :D

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 28 апр 2009 08:47

1921г. дядото на собственика е сковал първата си къщичка за пиленца.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 28 апр 2009 09:19

msm написа:

Нали знаеш, че като решиш да се дърляш с някой, винаги ще си намериш причина. По същата логика мога да те питам: - защо на емблемата на Левски има червен цвят, като всички толкова много мразите ЦСКА и червеното. Не ми отговаряй, само си направи извод...

Когато е създадена тази емблема червеното си е бил един нормален цвят,същия става омразен на народа български цели 31 години по-късно и ти много добре знаеш това! :twisted:

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 28 апр 2009 09:22

emo написа:сегашнит Литекс енаследник на ЛЕКС осъм и др.отбори.Сегашният Литкс е автентичен наследник на предишните клубове

Сигурно и Гришата е племеник на Кърпачев :?: :lol:

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 29 апр 2009 00:12

kalo написа:Когато е създадена тази емблема червеното си е бил един нормален цвят,същия става омразен на народа български цели 31 години по-късно и ти много добре знаеш това! :twisted:

А, не е ли почти същата причина на емблемата на Литекс да стои годината на създаването на първия футболен отбор в Ловеч и то без да им става омразна, даже се гордеят с това. А как да тълкуваме все още стоящото червено при вас, въпреки че ви е омразно.
П.П. Само за сведение, нормално или ненормално може да има само при живите същества, а нормален или ненормален цвят, може да има само в нечии болни мозъци.

Върни се в “Литекс”