Намалиха на два мача наказанието на Дока!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Stoyan1802
Контакти:

Re: Намалиха на два мача наказанието на Дока!

Мнениеот Stoyan1802 » 18 мар 2011 16:43

Прочетете статията и разберете на какво се основават "умните"тиквеници за намалението на наказанието.Много се смях,ама много.Излиза че трябва да му тресна такава глава че да му отвори аркада или да му се подуе окото,или да получи сътресение и да има медицинско доказателство за това и тогава може да се накаже за 4 мача ахахахахаха.А онова дете на природата Павката Колев е станал такъв ла..нолизец че няма накъде повече

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 18 мар 2011 16:45

Цитат от форум на друг сайт, автор е sdk:

Баси! Добре, че няма още едно преразглеждане, че сигурно щяха да отменят наказанието му, БФС да плати на Дока 2000 лева обезщетение и да прибави 4 гола и 6 асистенции към актива му до момента. :)))

Това е най-точния коментар!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 18 мар 2011 16:45

Аз пък не разбирам какво толкова се чудите, че му намалили наказанието?!? Аз пък определено бях учуден, че ДК прояви принципност и го наказа за 4 мача... То след това вече беше ясно, че АК ще врътне едно ми-ми на строителя на къщички и Дока ще играе с/у Левски и Цска...

Потребителски аватар
jeliotr
Контакти:

Мнениеот jeliotr » 18 мар 2011 16:47

PFC Litex написа:
bono написа:
PFC Litex написа:Питам защо Дембеле не е наказан по член 25 или и ти не четеш внимателно?

А защо трябва да е по него, защото ти така казваш ли???
Член 21,т. Б, колонка 4, ОПИСВА ТОЧНО ТОВА ПРОВИНЕНИЕ: Насилие или опит за насилие на длъжностно лице, несанкционирано от съдията - ЕДНА или повече срещи, в случая има дублиране на описание на нарушение с различни наказания в различните членове! Комисията е ибрала Член 21. Питай нея! А сега ситуацията с Дока е описана САМО В ЕДИН член, който е приложен ПРАВИЛНО и наказанието е ПРАВИЛНО(от Правилник), на какво основание АК отменя това решение????? Фон кол от Микре???

Нарушението на Дока също е описана в два члена и също може да бъде тълкувано, това че умишлено са оставени подобни вратички, не съм аз виновен и да, искам някой да ми покаже, че наистина има физически контакт между двамата?

Понеже гледам че много правилници четеш аз ще ти кажа моята гледна точка за това наказание за всичко е виновен главния съдия ако беше изгонил Дока щяха да го накажат един мач и сега нямаше да правим излишни коментари.Ама той да се наведе на Литекс се стигана до тук ние да си чешем езиците и да се плюем един друг.
Мразя журналиста Г.А.

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 18 мар 2011 16:48

PFC Litex написа:
bono написа: А ситуацията "УДАР В ГЛАВАТА НА ПРОТИВНИКА" я има САМО в един член, който ДК приложи при наказанието! Стига си спекулирал!

А това като си толкова компетентен какво значи?
Удар или опит за удар с
глава на състезател

Но това КАЗВА половината ситуация, тук не е упомената КЪДЕ е удара, а в този член, който ДК използва, казва точно къде е удара - ГЛАВАТА на противника! А ти си пълен смях!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 18 мар 2011 16:49

PFC Litex написа:
bono написа: А ситуацията "УДАР В ГЛАВАТА НА ПРОТИВНИКА" я има САМО в един член, който ДК приложи при наказанието! Стига си спекулирал!

А това като си толкова компетентен какво значи?
Удар или опит за удар с
глава на състезател

Е тук вече ще ти копи пейстна дискусията от друга тема....

В първия случай се визира удар или опит за удар с глава, без конкретика къде - напр. Зидан удари Матераци в слънчевия сплит.
Докато при втория е посочено ако удара е в главата на състезател (с ръка, крак, глава).
И в двата члена се тълкуват две различни действия, в първия нанасянето на удар е само с глава.
Във втория е ако ударът е в главата, независимо с какво е нанесен.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 18 мар 2011 16:49

Lyubaka01 написа:Аз пък не разбирам какво толкова се чудите, че му намалили наказанието?!? Аз пък определено бях учуден, че ДК прояви принципност и го наказа за 4 мача... То след това вече беше ясно, че АК ще врътне едно ми-ми на строителя на къщички и Дока ще играе с/у Левски и Цска...

ти гледай ,че ЛОКОТО си уреждали мачове пък за Литекс не се тревожи
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 мар 2011 16:50

bono написа: Но това КАЗВА половината ситуация, тук не е упомената КЪДЕ е удара, а в този член, който ДК използва, казва точно къде е удара - ГЛАВАТА на противника! А ти си пълен смях!

Когато бъдеш оборен обикновено се напада личността с обидни квалификации :lol:
В ситуацията има ли удар с глава?
Изображение

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 18 мар 2011 16:53

shotgun blues написа:
Lyubaka01 написа:Аз пък не разбирам какво толкова се чудите, че му намалили наказанието?!? Аз пък определено бях учуден, че ДК прояви принципност и го наказа за 4 мача... То след това вече беше ясно, че АК ще врътне едно ми-ми на строителя на къщички и Дока ще играе с/у Левски и Цска...

ти гледай ,че ЛОКОТО си уреждали мачове пък за Литекс не се тревожи

И кои точно мачове са си уреждали?
Пък за Литекс не се тревожа-след всичките тия съдийски навеждания пред микренския гном, титлата им е в кърпа вързана...

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 18 мар 2011 16:56

Коментирайте си каквото искате.За мен това е тъжно и позорно спрямо футбола в страната и аз за себе си взех решението да не ходя повече на мачове,защото мразя безочие и подигравка с по малките и бедни отбори и за мен това не е първенство на България а на мафията.Пожелавам искренно да отидем на последната дупка на кавала ,защото това за мен е цирк от десетки години и не мога да видя как могат да се променят нещата в частното футболно първенство.Срам ме е че това в страната се нарича футбол и че всичко се случва в полза силния не на терена а извън него.

Върни се в “Литекс”