Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Жоржиньо написа:Може и да са най-добрия,но просто не е нужно такава съдийска помощ като са силни да станат шампиони без съдийската помощ.. И тоя Николай Йорданов,кога ше го накажат ?! Но нищо станете шампиони после идва Бате,Дебрецен и после пак ше си играете с Академик софия,а ние с Лил,Гент и Спортинг
GNRforever написа:Жоржиньо написа:Може и да са най-добрия,но просто не е нужно такава съдийска помощ като са силни да станат шампиони без съдийската помощ.. И тоя Николай Йорданов,кога ше го накажат ?! Но нищо станете шампиони после идва Бате,Дебрецен и после пак ше си играете с Академик софия,а ние с Лил,Гент и Спортинг
![]()
![]()
ти от вчера ли гледаш футбол Бате,Дебрецен хахааххаххаха,ЛЕВСКИ игра с най-слабите шведски отбори как да не се класира? ЦСКА с ТНС ??? ЛИТЕКС играе винаги със силни отбори,Хамбургер,Астън Вила,Макаби Хайфа,отборите които биха Левски,ако това е излагация здрае му кажи,Олимпия,Антверпен,Тампере и така нататък
ЛИТЕКС минавал ли е групи на европейски турнир ДА, ЦСКА НЕ......
Loko_Maina написа:Бе че съдиите ги подпират, подпират ги и не да кажеш яко, а така лекичко, колкото трябва. Ама когато силите са изравнени, това е напълно достатъчно за 11 поредни победи.
Иначе като прочетох ей това:
Дока: Лъжат нагло, за да ме злепоставят
14 март 2011 12:06 Размер на шрифта: T- | T | T+
Дока: Лъжат нагло, за да ме злепоставят
© Gong.bg
Звездата на Литекс Дока коментира пред клубния сайт ситуацията на мача с Пирин, която предизвика истинска истерия в медиите.
- Дока, би ли описал онзи епизод от гостуването на Пирин, който предизвика толкова коментари във футболната общественост? Някои заявиха, че не си за футбол, а за бойни спортове?
- Първо искам да кажа, че съм дълбоко огорчен и потресен от случващото се. Винаги съм бил коректен с противниците си. Опитвал съм се да бъда пример за феърплей . Не съм престъпник, както ме изкарват. Истината е следната - играчът на Пирин ме фаулира за пореден път грубо. Ядосах се и го дръпнах за фланелката. После се изправихме, а той застрашително тръгна към мен. Аз си наведох главата. Съперникът ме доближи и след това артистично се строполи на земята. Беше пълно преиграване от негова страна.
- Самият играч казва, че не е спал от болки. Неговите шефове пък твърдят, че е със счупен нос?
- Възмутен съм как може професионален футболист и доколкото знам клуб с традиции като Пирин така да преиначават истината. Нагло лъжат, за да ме злепоставят. Категорично твърдя, че желание за саморазправа от моя страна и удар не е имало. Това е самата истина. Просто имаше малко нерви, характерни за напечен мач. Ако, както казват, че момчето лежи и страда толкова много, аз съм готов да поема разходите за прегледа и лечението му. Сигурен съм обаче, че това няма как да се случи, защото и самият играч знае, че не е докосван. Всичко е една режисирана атака срещу мен.
побеснях.
Така както снощи в предаването на Крум Савов докато оня лакей Трифон Попов обясняваше, че в Литекс си вършат работата /личи си нали?/ а не коментрат съдиите.
Ама то пък това щеше да е върха на наглостта. При такива подпирания... да млъкнат поне... защото става още по-смешно... и най-вече трагично!
Венци Стефанов: Не коментирам хора под 10 дихона тъпота!!!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:след случая на Дембеле със страничния съдия по всички сайтове имаше видео със случката, призив за самосезиране на комисията и т.н., сега дори в репортажите от мача на Литекс няма видео с инцидента с Дока![]()
![]()
![]()
![]()
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:JackPackage написа:след случая на Дембеле със страничния съдия по всички сайтове имаше видео със случката, призив за самосезиране на комисията и т.н., сега дори в репортажите от мача на Литекс няма видео с инцидента с Дока![]()
![]()
![]()
![]()
Не че нещо, ама ще се самосезират и ще го накажат... Абсолютно аналогично с Дембеле, където също съдията си затвори очите, ама не мрънкате за тогава, че е "ощетил честната игра", нали?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта