Време е Г.Ганчев да вземе мерки

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Време е Г.Ганчев да вземе мерки

Мнениеот Masaba » 17 апр 2009 21:07

Това не е Литекс!Този отбор играе все по-зле и по-зле.Не казвам,че трябва да се махне Ст.Стойлов,а да се въведе дисциплина в отбора.Губят се точки срещу посредствени отбори,губим мачове в Ловеч,а имаме големи амбиций.Купените чужденци не могат да направят един добър мач,ако играеха юношите поне нямаше да ме е яд.Наливат се милиони,а няма никакви успехи.
Спомням си,че преди години след една загуба,Ганчев заключи отбора на стадиона за тренировка веднага след мача(не си спомням съперника) и им показа кой е шефа,и за какво става въпрос.Време е да направи това отново!!!

ПС:Извинявам се на феновете на Левски,ако съм ги обидил в темава,в която се следеше мача :ugeek:

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Re: Време е Г.Ганчев да вземе мерки

Мнениеот Taz » 17 апр 2009 21:26

Спокойно ще играете в Европа, подуенския отбор ще ви се надупи за купата ;)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 17 апр 2009 21:32

Че днес Литекс не игра толкова слабо бе.Ние минахме три пъти центъра второто полувреме,Нифлор изпусна егати положението,а Дока ви игра много добре първото полувреме.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 17 апр 2009 21:34

Гриша Ганчев трябва да ги изгони всички,начело с големия специалист Мърдю!
Само Черно море,Интер и Тотнъм

Lit3x
Контакти:

Мнениеот Lit3x » 17 апр 2009 21:50

Аз ще кажа по-тежки думи...но съм сигурен,че има много истина в тях...
На този отбор пречат.....фигури като педераста и долнопробна ***** от Плевен...наречена Феличко Дифонов.....и като калпавите мениджъри в Литекс...имената им се знаят...няма да ги повтарям....и да....ЛИПСВА АНГЕЛ БОНЧЕВ!Липсва манталитет...липсва желание...липсват мъже.....а Левски....какво за тях...имат си мъжете...имат си хъс...и до там....те футбол играят,колкото играят и останалите...демек нищо...в България тази игра е изкривена и не носи никакво удовлетворение....иначе....честито на всички в синьо,които ще пият тази вечер....щом за тях това е адски успех (като съдя по реакцията след мача)

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 17 апр 2009 21:58

Бижутера написа:Че днес Литекс не игра толкова слабо бе.Ние минахме три пъти центъра второто полувреме,Нифлор изпусна егати положението,а Дока ви игра много добре първото полувреме.

Днес играха горе-долу.Но срещу Славия,Черноморец,Вихрен и Миньор?Не може все да се оправдаваме с "Нямахме късмет в атака".
На мен ми намирисва на завръщане на Люпко

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 17 апр 2009 21:58

Че той Джуджето е взел мерки-купата е ваша :lol: Как го мислиш ти него? Само се чудя за какво е това натискане за Европа,като после усирането за всички участници е тотално.И гаврите продължават с години.В най пълна степен това важи за говедата.
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Lit3x
Контакти:

Мнениеот Lit3x » 17 апр 2009 22:02

именно....аз с две ръце подкрепям да не се класираме за тези турнири...няма смисъл да сме боксова круша.не ги искам тези нещастници да играят и да представят България в Европа!

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 17 апр 2009 22:18

Masaba написа:Това не е Литекс!Този отбор играе все по-зле и по-зле.Не казвам,че трябва да се махне Ст.Стойлов,а да се въведе дисциплина в отбора.Губят се точки срещу посредствени отбори,губим мачове в Ловеч,а имаме големи амбиций.Купените чужденци не могат да направят един добър мач,ако играеха юношите поне нямаше да ме е яд.Наливат се милиони,а няма никакви успехи.
Спомням си,че преди години след една загуба,Ганчев заключи отбора на стадиона за тренировка веднага след мача(не си спомням съперника) и им показа кой е шефа,и за какво става въпрос.Време е да направи това отново!!!

ПС:Извинявам се на феновете на Левски,ако съм ги обидил в темава,в която се следеше мача :ugeek:

Кой е Литекс? - Ония купен шампион ли, изкуствено създадения отбор ли? - жалко за тия фенове, истински, всеотдайни фенове....може да са малко, но истински........
Левски, софийски отбор свикнал съдията да е най-силният му нападател..........нищо ново под слънцето......................Локо София - как не ги е срам, Бате, Жилина.........педерасти долни ще ми бият отбора на :evil: народа
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

ragazi
Контакти:

Мнениеот ragazi » 17 апр 2009 22:50

a za tampere i tuk pere .beveren nqkoi 4uvalligi e

Върни се в “Литекс”