Черноморец Поморие - Литекс - КБ - [0:2]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: Черноморец Поморие - Литекс [4.12 13:00ч]

Мнениеот runnersa » 04 дек 2010 21:21

Гара Дембеле написа:
runnersa написа:
Гара Дембеле написа:Съдията отново е подарил победата на Литекс, имало е големи съдийски тесли в ущърб на Черноморец Поморие

Ти на стадиона ли беше? По радиото ли го слуша? Въри на доктор получаваш халюцинаций първо ми разправяш как си дадат за Гарата 10 милиона като има клауза за 2-3, а сега ми обесняваш какво се е случило на мач който не си следил по никакъв начин :shock: Почваш да ме притесняваш ;)

Имам приятел от Поморие, който е бил на мача 8-)

Ако и той е като теб нормално това да ти е казал щом Хубчев не се оплаква вие да ревете е смешно! Гледайте си вашия отбор и стига сте търсили под вола теле дори в рутинни мачове където дори домакините не се оплакват както беше в Калиакра и тук нито Цонко нито Хубчев са се оплаквали, а вие ми ревете смешно е! ;)

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 04 дек 2010 21:33

Бях на мача,абсолютно и брутално бутане на литекс! иначе и поморие нямахаположения, но при 0:0 дока най-брутално удари с юмрук футболист в синьо, и вместо червен картон му дадоха жълт.По-измислена дузпа скоро не бях виждал. Втория гол обаче беше редовен!
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 04 дек 2010 21:39

Еми не знам ама наистина се прекалява всеки мач да се реве за едно и също щом Хубчев не се е оплакал някви Левскари дето нямат нищо общо с мача да се жалват е смешно! То и на Етър и Славия пише, че са рязали Етър, но никой не реве за това! А там е било по-оспорвано тука така или иначе Литекс щеше да си вземе победата ;)
Хубаво, че скоро нямаме повече мачове, че да си гледате отбора и да спрете да ревете само да не се жалвате, че и в контролите ни подпират за да си вдигаме самочувствието за пролетта :lol:

Reckless

Мнениеот Reckless » 04 дек 2010 22:22

Литекс, ако ще и срещу "Балон - Драгаш" да играе, сините пак, ще измислят съдийска конспирация :lol:
Жалка история ! Толкова са зле, че освен да чакат някой друг отбор да загуби, друга футболна радост нямат :)

“Според мен Литекс спечели заслужено. Видя се и разликата в класите между двата отбора”, коментира наставникът на тима от Поморие.

Хайде келешите да млъкнат вече ! :twisted:

Потребителски аватар
KennyG
Контакти:

Мнениеот KennyG » 05 дек 2010 13:44

fred написа:Бях на мача,абсолютно и брутално бутане на литекс! иначе и поморие нямахаположения, но при 0:0 дока най-брутално удари с юмрук футболист в синьо, и вместо червен картон му дадоха жълт.По-измислена дузпа скоро не бях виждал. Втория гол обаче беше редовен!

Kaто беше на мача как видя , че Дока го удря с ръка като нямаше такова нещо . Просто двамата с №4 от Поморие си долижиха главите и смешния бек се строполи като отсечен , а колкото до дузпата 100% беше , даже второто полувреме срещу Св.Тодоров имаше втора . Стига вече сте подлагали на съмнение всяка победа на Литекс , а си погледнете отборите и техните проблеми , и най-вече привържениците на Левски не се оставяйте да ви манипулира Батков .
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

--------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Литекс”