Калиакра - Литекс - 0:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pudel
Контакти:

Re: Калиакра - Литекс

Мнениеот pudel » 28 ное 2010 17:10

калиакра-литекс 0-3 ЛИТЕКС ШАМПИОН :)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 ное 2010 17:22

Дано Литекс сгрешат ,но не ми се вярва. Все пак прогнозирам 1-1.

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 28 ное 2010 17:37

1.Най-малко равен мач за Каварна.Антони Здравков се е амбицирал да се докаже като трениор!
2.Победа за Литекс но с подпиране на съдията.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Reckless

Мнениеот Reckless » 28 ное 2010 18:36

Спартак_Пл написа:
waranty написа:След мача очаквайте нова доза обвинения за съдииско подпиране

Литекс, Левски и ЦСКА без съдииско подпиране са средняшки отбори! В Шампйонска лига и Лига Европа си проличава какво могат без съдииско подпиране !! Позор за Бг. футбола и БФС!!! :mrgreen:
Твърдо "1", без съдииско подпиране!!!! :lol:

Я кажи, кой отбор не е средняшки в България и има потенциал да мачка в Европа ?
Приказваш през задника си !

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 28 ное 2010 19:51

Заслужена победа за Литекс според мен
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 ное 2010 19:58

Честита победа на Литекс някои софийски фенове не могат да преглътнат от яд,че втора поредна година отборите им ще са след Литекс.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
waranty
Контакти:

Мнениеот waranty » 28 ное 2010 20:11

Честито на Литекс заслужено първо място

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 28 ное 2010 20:19

Parmalat написа:Честита победа на Литекс някои софийски фенове не могат да преглътнат от яд,че втора поредна година отборите им ще са след Литекс.

Да ти кажа мен не ме е яд.Аз съм съгласен да не сме шампиони но пак да участваме в групите на ЛЕ да събираме по 25 хиляди на стадиона,отколкото да сме 1-ви и после отпадане от ШЛ в 3кръг и после отпадане и от плейофите на ЛЕ
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Reckless

Мнениеот Reckless » 28 ное 2010 20:24

Santiago Munezz написа:
Parmalat написа:Честита победа на Литекс някои софийски фенове не могат да преглътнат от яд,че втора поредна година отборите им ще са след Литекс.

Да ти кажа мен не ме е яд.Аз съм съгласен да не сме шампиони но пак да участваме в групите на ЛЕ да събираме по 25 хиляди на стадиона,отколкото да сме 1-ви и после отпадане от ШЛ в 3кръг и после отпадане и от плейофите на ЛЕ

Ами прав си ! И на нас не ни беше приятно, но така се развиха събитията. Все пак това не е прецедент, случвало се е и на по-именити отбори и ние не го приехме, като края на света.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 29 ное 2010 13:03

Литекс беше добър когато Стоилов беше начело. Тогава не станаха шампиони защото явно Мъри не искаше по този начин. Но за сметка на това направиха равен като гости с Астън Вила. Сега Литекс е шампион независимо кой е треньор. Но играят доста по зле и тази година няма един техен мач който да запомним. И миналата година беше същото, ако не броим победите над много много та чак безобразно слабите тогава Левски и ЦСКА. Но кога този отбор на Литекс сега ще направи пак равен с Вила. Е, Мъри го разкъсаха след загубата от БАТЕ при която го деляха само пет минути от триумфа. Но след това неговите наследници на поста и все велики шампиони натрупаха доста Батета и патета. Иначе шампионски титли и да е не дал Господ, парите на гришата са донесли достатъчно. Но те не топлят. По времето на комунизма и ЦСКА имаше маса титли, но си остава едно отборче с петолъчка на комунистите като емблема без съдържание. А онзи Левски на Стоилов играеше наистина шампионски. Беше удоволствие да се гледа играта му и не бяха неоходими титли за да се забавлява човек. Ето такъв отбор е необходим, а не купени и измислени титли.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Литекс”