Tony Diagne на проби в Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Tony Diagne на проби в Литекс

Мнениеот Levskar_90 » 08 окт 2010 16:27

Поредния анонимник и аматьор ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Kakvoenebetoo
Контакти:

Re: Tony Diagne на проби в Литекс

Мнениеот Kakvoenebetoo » 08 окт 2010 16:30

Ъъ...

Къв е тоя? И кои са тия Ус Лайн Мен Болоня ли кви са?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 окт 2010 16:33

Аз не коментирам абсолютно нищо, само времето ако подпишем с него ще покаже що за птица е.
Имайки в предвид, че най-добрите детско-юношески школи в Англия са тези на Нотингам и Уест Хем, то въпросният е най-малко научен и тактически грамотен футболист.

Второ млад е и от неговото привличане нищо не губим, а само може да спечелим. То и Барт дойде от трета дивизия във Франция, а Дока от 4-та в Бразилия, но това не им пречи в момента да си от най-силните футболисти без които не можем.

Levskar_90 , Гара Дембеле преди да дойде в Локо ти познаваше ли го и при положение, че дойде от втора дивизия на Гърция как би го оценил тогава?
Изображение

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 08 окт 2010 16:41

PFC Litex написа:Аз не коментирам абсолютно нищо, само времето ако подпишем с него ще покаже що за птица е.
Имайки в предвид, че най-добрите детско-юношески школи в Англия са тези на Нотингам и Уест Хем, то въпросният е най-малко научен и тактически грамотен футболист.

Второ млад е и от неговото привличане нищо не губим, а само може да спечелим. То и Барт дойде от трета дивизия във Франция, а Дока от 4-та в Бразилия, но това не им пречи в момента да си от най-силните футболисти без които не можем.

Levskar_90 , Гара Дембеле преди да дойде в Локо ти познаваше ли го и при положение, че дойде от втора дивизия на Гърция как би го оценил тогава?

Познавах го, защото го бях гледал когато играеше в Локо Пловдив. Май и вие ставате като Цска взимате някакви анонимници, виж сега къде са те с трансферите си от Серия Ц.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Kakvoenebetoo
Контакти:

Мнениеот Kakvoenebetoo » 08 окт 2010 16:43

Ебаси тъпата политика имат Литекс! Взеха един от най - добрите нападатели в България - Брату, и им е трайна резерва. Сега пък някакъв анонимник от Конференцията на Англия... ужаст.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 окт 2010 16:46

Дай боже на всеки отбор подобни тъпи политики.
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 окт 2010 16:51

Levskar_90 написа:
PFC Litex написа:Levskar_90 , Гара Дембеле преди да дойде в Локо ти познаваше ли го и при положение, че дойде от втора дивизия на Гърция как би го оценил тогава?

Познавах го, защото го бях гледал когато играеше в Локо Пловдив. Май и вие ставате като Цска взимате някакви анонимници, виж сега къде са те с трансферите си от Серия Ц.

Я пак прочети какво те попитах ;)
Ако Локо не бяха взели Дембеле, дали щеше да го видят вашите скаути из гръцко? :)

Както и да е, това няма значение. Въпросният идва като свободен агент. За него пари няма да даваме, то ест нищо не губим. Рискът е оправдан и дано подпишем. След това 100% ще вземем за него поне 200 000 евро, а какво по-хубаво от това, а ми пък ако пасне и се окаже добър.........?
Изображение

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 08 окт 2010 18:06

Дано се окаже добър, а не поредния анонимник и слаб футболист. Защото нали знаете че ще взима хляба на едно момче от школата(ако подпише де). ;)
Изображение

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 08 окт 2010 21:38

Levskar_90 написа:
PFC Litex написа:Levskar_90 , Гара Дембеле преди да дойде в Локо ти познаваше ли го и при положение, че дойде от втора дивизия на Гърция как би го оценил тогава?

Ти си страшно тъпо парче човече ама страшно.
Човека те пита дали си го знаел преди да започне да играе в Локо, а ти му казваш че го знаеш от Локо - боже опази ни :shock:

А и айде да не говорим за анонимници, защото и вие имате такива, че даже лятото имаше на лагера ви футболисти дошли сами да се предлагат и двама от тях купихте.Може да са добри нищо не казвам, ама и тях никой не ги беше чувал така че за анонимници не ми говори ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 окт 2010 21:26

Литекс няма да задържи френския бранител Тони Диане. Дошлият от английския Нотингам Форест младок изкара една седмица на проби при „оранжевите” и игра едно полувреме в контролата с Чавдар Етрополе в събота.

Въпреки добрата школовка, която си пролича в пробите, на този етап обаче ръстовият защитник няма опит и не показва по-сериозна класа от наличните играчи в отбраната на шампионите.

Любослав Пенев разполага Александър Барт, Пламен Николов, Ивайло Петков и Николай Бодуров, като всички от тях се справят отлично като централни защитници.

Отделно за място в състава се конкурира и продуктът на Академия Литекс Илия Миланов, който е централен защитник в юношеския национален отбор.
Изображение

Върни се в “Литекс”