http://football.sportal.bg/news.php?news=255956

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
POPCORN написа:Alex написа:еми, не сме си заслужили да имаме трети отбор. ЦСКА са там заради аматьорите (късмет си им е) Някой левскари пък искаха да изхвърлят АИК (а се видя, че без да правят тънки сметки, Левски си заслужиха мястото). Сега Литекс с какви очи ще поискат да играят там.......
пп никъде в и-нет няма инфо за такъв случай...
с нормални и кой са аматиорите.. пак почвате се заяждате.това сините фенове нямате срам...
POPCORN написа:ам защо гонг нищо не казват по въпроса ми цял час говорят с гонзо тцтц
turambar написа:Пфф, дано не стане. :D Притрябвали са ми латекса. :D Видя се, че сте слаби и в момента не ставате за нищо. Не показахте европейска игра, нищо, с което да докажете, че трябва да сте там. А и освен това никой не споменава и не се ли замисля, че жребият за Литекс щеше да е съвсем друг, най-малкото поради факта, че щяха да са в трета урна, а Дебрецен бяха предпоследни по коефициент в четвърта. Не виждам как Уефа ще допусне такова нещо и в една група да има отбори, които щяха да са в една урна. Въобще объркана работа, не ми се вярва да стане.
mormona написа:Литекс с нищо не заслувава да влезе в групите.Колкото ние заслувавахме миналата година...Бихме Баку и това беше... ма се пак зехме 3 точки ii то от Лацио.Тоест ако Литекс се класира някак си административноо... пак ще ги бият и ПСВ и Сампдория обаче , поне move и да земат някоя точка.Все пак някое и друга точка няма да е зле и за коефициент на Литекс и на страната...Дано стане де, амаа да не стане комедия....Дебарцините с играч в 90тата да се изданят а наще па тъпаци да не си подадат жалбата...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта