Наистина е вярно тва че ако беше обратното щахме да ги спукаме от бъзиици...
А и съмнявам се че ако Левски отстрани АИК и после евентуално в груите дойде друг шведски отбор няма да започнат такива(шведите са ни клиенти и прочие)...
Унгария:ЦСКА и Левски са под наше робство, и Литекс ще паднe
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Унгария:ЦСКА и Левски са под наше робство, и Литекс ще паднe
Унгарците играят много приличен футбол, а написаното от вестниците им първо е в рамките на позволеното, второ - истина си е и трето - и дума не може да става за сравнение с изцепките на Батков по адрес на БАТЕ и Беларус (които също не бяха далеч от истината, но не е възпитено да се съобщават на висок тон).
Аз и друг път съм го казвал - по-грамотен отбор от чергата на Левски от Дебрецен не е идвал на Герена. Без да блестят, без да имат кой знае какви звезди в отбора си.
Аз и друг път съм го казвал - по-грамотен отбор от чергата на Левски от Дебрецен не е идвал на Герена. Без да блестят, без да имат кой знае какви звезди в отбора си.
Дебрецен 3..4..5 : 0...1 Литекс
- Captain Stottlemeyer
killer написа:Унгарците играят много приличен футбол, а написаното от вестниците им първо е в рамките на позволеното, второ - истина си е и трето - и дума не може да става за сравнение с изцепките на Батков по адрес на БАТЕ и Беларус (които също не бяха далеч от истината, но не е възпитено да се съобщават на висок тон).
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Поръчковото съдийство в България прави на Кърпачев лоша услуга в Европа. Няма го Никито Йорданов да им оправи мача. Видя се голямата "звезда" Ивелинчо как изхвръкна с червен картон за нула време.
-
- Контакти:
Всяка серия във футбола си има край, да се нядяваме, че Дебрецен ще се препъне този път ... 

как вече не престанаха да ни пожелават разгромни загуби? ми нали и другите два отбора се пекат на същия огън като нас. като изключим калмар, какво хубаво сме видели от шведите- само бой и нищо друго, и едно отстраняване на халмщат от нас.точно за това ни габаркат маджарите, защото ние сами се черним и полсе като ни покажат огледало викаме, че не сме ние. аз искам българска футболна нощ с три победи, нищо че не харесвам цска и левски. с нищо няма да ми е по-добре, ако освен литекс падне и левски да речем.на някои обаче им доставя удоволствие, когато литекс се дъни.какво помага на вашите отбори не знам, но е супер смешно, защото всичко се връща. бате, жилина, нищо чудно новите светци на еди-кое си село в ирландия да помажат цска. късмет на всички бготбори днес!!!
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
- JohnnieWalker
- Контакти:
nedev30 написа:Успех на Ловчанлии, нека им затворят големите усти.
+1
- TSHABALALA
- Контакти:
Прави са ,но можеха и с по-мек тон да го кажат същото.

Предният път ви обяснявах, че Жилина са супер яки "вътре" и миналото първенство са имали 37-7 голова разлика, една загуба и един хикс. Да ама ме взехте на присмех. Честито ви загуба !
Сега да ви обяснявам ли, че Дебрецен играе футбол , а Литекс "Ганкиното", поради което ви предствоят две срамни загуби ?!

Сега да ви обяснявам ли, че Дебрецен играе футбол , а Литекс "Ганкиното", поради което ви предствоят две срамни загуби ?!

Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !