Колко мнгого бисери ражда един форум.........................?
Не разбрахтели че за нашето първенство , само бойкот му е майката, няма фенове няма футбол.
Всяка година едно и също(с трици маймуни), взимаме си някакви футболисчета, добутваме до УЕФА, докараме някой лев и айде на тотото. От колко години ни хващат някакви отборчета понатупат ни и се успокояваме как небили толкова слаби щото играли в групите примерно, че те наще "грандове" ако не преодолеят кой? Убеден съм даже, че се радват на жребия, когато им се падне БГ отбор. Някой зададе ли си въпроса - що аджабатолкова години нищо не се промени.
Червенков АУТ????
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Червенков АУТ????
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
gin написа:абе не е ли парадоскално, че само фенове на други отбори плюят по червенков?никой от нашите не казава лоша дума за него.за мен това е лакмус за работата му при нас в последната година и изгонването му точно сега е грандиозен гаф. може да падаш от пирин и перое с 3-4 гола пасив и да ти вярват, но когато паднеш в кръговете преди ШЛ си неодачник.тук има нещо което ние не знаем
Ами малко така излиза, но само феновете на литекс знаят неща от кухнята и настроенията около отбора. Останалите, сред които съм и аз, даваме мнение като странични наблюдатели.
Моето е,че следващия сезон ще гледаме Литекс изграден от Ангел Червенков (ако отбора не бъде разпродаден), а отбора шампион беше този на Мъри Стоилов, макар че и Червенков има голяма заслуга. Това беше загатнато в много интервюта на футболисти, ГГ, Стойчо Стоилов итн.
Според мен оставката на Мъри беше провокирана не толкова от ГГ, колкото от феновете на Литекс, там с онези скандирания в края на мача с Бате Борисов. Още по-интересно беше, че след шампионската титла на Червенков ГГ искаше да го смени с Илиан Илиев, тоест яавно си е давал сметка на къде отиват нещата с отбора!
Самия Червенков на мен ми е малко надут плондер

Дали е добър тренер само феновете на Литекс могат да кажат!
А и Ферраррио ще ви е тренер само за този полусезон най-вероятно

Хайде успех в ЛЕ!!!
-
- Контакти:
Оффф мислех,че поне Литекс ще се класира в ЛЕ ама то... 

Червенков е слаб "специалист", станал шампион с отбора на Мъри, дори съм изненадан, че му отпуснаха толкова време. Друг е въпросът дали сега беше времето да го разкарат с оглед на предстоящите мачове от ЛЕ.
Не знам,мисля,че мога спокойно да не коментирам ситуацията.Първи неуспех и треньорът е сменен-е не се прави така.За мен,решението и абсолютно погрешно и неправилно.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
треньорско уволнение по никое време...ах,колко ми напомня за Левски 2008 след отпадането от Бате и 2009 след победата над Сант Жулия 

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
plamen_ol написа:Червенков е слаб "специалист", станал шампион с отбора на Мъри, дори съм изненадан, че му отпуснаха толкова време. Друг е въпросът дали сега беше времето да го разкарат с оглед на предстоящите мачове от ЛЕ.
Стига с този Мъри ще видите как ще ходиме не Европейско - като туристи

[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
той ГГ,трябваше отдавна да се отърве....не се научиха собствениците,че с треньори мишки,които се страхуват да вземат решение нищо не става(смешника Ивелин Попов му е.. мамата)-така е защото и ГГ и другите собственици си мислят,че като имат пари разбират от всичко и най-вече от Футбол...той(футбола)наистина е много проста игра,но поне трябва треньора да е от малко по-умните....
- Roger_Federer
- Контакти:
Червенков,колкото и да ме дразни не заслужаваше да се отнесат с него по подобен начин,но явно кошмарите на Левски и Литекс винаги махат треньори,тъпа работа.Тези два отбора-БАТЭ и Жилина са изгонили сигурно три треньора,е*и му майката,лош късмет.От една страна ми стана интересно как Литекс вече действат,нали като гранд,някакъв доказан тим,който при първия провал,а това изобщо не е провал-предстоят им мачове за Лига Европа и изведнъж-хоп,махаме треньора.Не става така.Миналата година това освежи Литекс,сега това ще ги съсипе.Трябваше да изчакат да видят,какво ще направи отбора в плейофите ,а те прибързаха.
- unist_gp
- Контакти:
сега ми е интересно дали ще им стиска на хората в Ловеч (и на журналистите) да кажат на Гриша Ганчев, че след като уволнява по такъв начин Червенков, иниректно си признава ,че той е купил титлата през миналия сезон...
мисля че две мнения по този въпрос няма
мисля че две мнения по този въпрос няма